PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Żeby się nie wdawać w szczególy to powiem, ze Saba tez po jedzeniu dostaje "deser" :lol: I tez jak skończy to leci do mnie i wyciag mnie do kuchni, ale nie pokazuje mi pustej miski, ale wymownie patrzy na szafke gdzie przechowujemy psie smakolyki :lol: [quote name='Evelina']Wiem, ze sa miski, ktore sie nie przesuwaja, ze sa stojaki i inne cuda, ja niestety uwielbiam :oops: metalowy odglos michy szorujacej po kafelkach. :loveu: Dla mnie jest to swoista oznaka zdrowia psiaka. :multi: Evelinka, ale Ty wiesz jak miski na stojaku pieknie brzeczą :loveu: i to najbardziej jak pies kończy jedzenie i miche wylizuje namietnie :loveu: To znak że mu smakowalo :loveu: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='aga1215']narada jakaś czy cuś??? :crazyeye: orgia :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: orgia :evil_lol: Tak, tak ! Stawiam na orgietkę ! :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Tak, tak ! Stawiam na orgietkę ! :lol: :lol: :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='aga1215']narada jakaś czy cuś??? o rzesz :crazyeye: inwazja :crazyeye: atak :crazyeye: Quote
malawaszka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 kurde jaki to byl skrot na przestawiona klawiature :placz: :angryy: Quote
aga1215 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 malawaszka napisał(a):kurde jaki to byl skrot na przestawiona klawiature :placz: :angryy: CTRL+SHIFT:evil_lol: Quote
Patka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 oj kilka tyg temu mielismy zalanie slimakowe nawet Lilith je omijała z gracja były ich tony całe i uprawiały sex :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Patka']oj kilka tyg temu mielismy zalanie slimakowe nawet Lilith je omijała z gracja były ich tony całe i uprawiały sex :evil_lol: to pewnie niedługo będzie ich więcej ;) :multi: :multi: :multi: Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aguś znalazlas ? :crazyeye: aż tyle ? :crazyeye: Jutro jest dzień diabla :evil_lol: mogą Ci sie przydac :evil_lol: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='PIKA']Aguś znalazlas ? :crazyeye: aż tyle ? :crazyeye: Jutro jest dzień diabla :evil_lol: mogą Ci sie przydac :evil_lol: eeeee, do nas to by musiał przypłynąć :evil_lol: Quote
Poświata Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 aga1215 napisał(a):eeeee, do nas to by musiał przypłynąć :evil_lol:Uważaj, bo gdzie diabeł nie może......:diabloti: . Nieźle was podlało, choć raz dobrze że masz pod górkę :cool3: :lol: . Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Poświata napisał(a):Uważaj, bo gdzie diabeł nie może......:diabloti: . Nieźle was podlało, choć raz dobrze że masz pod górkę :cool3: :lol: . z górki też płynęła woda :angryy: całą szerokością jezdni:angryy: jeszcze w kilku miejscach wybija spod asfaltu :angryy: ....przed chwilą dla odmiany padało:angryy: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='malawaszka']o kurde Aga ale Was podlało :crazyeye: Waszka - to już opadnięta woda Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 malawaszka napisał(a):ale domów mam nadzieję nie ruszyło? :shake: Dunajec wcale nie był jeszcze taki groźny. Gorzej z potokami - troszkę narozrabiały, był alarm powodziowy w sobotę w nocy Quote
PIKA Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 aga1215 napisał(a): ....przed chwilą dla odmiany padało:angryy: jaka odmiana ? :shake: To teraz standard :shake: Quote
Alicja Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 [quote name='aga1215']to pewnie niedługo będzie ich więcej ;) :multi: :multi: :multi::razz::razz::razz:doklejałas ;) Kurcze Aga nieżle podmoczyło ......a masz ponton :razz: Quote
aga1215 Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz::razz:doklejałas ;) Kurcze Aga nieżle podmoczyło ......a masz ponton :razz: mam dobry klej:evil_lol: i kajak gdzieś się plątał Quote
Evelina Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='aga1215'] Ooooo Wektorek wypastowany :loveu: i rozyczka :loveu: Ale Weki ma fajna meska sylwetke :oops: Niebo jakie piekne, ladna pogode wrozy.:multi: Dobrej Nocy Agus. :buzi: Quote
Recommended Posts