Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poświata']No nie żartuj :crazyeye: , u mnie nawet deszcz nie spadł :shake: , co prawda zimno, ale słońce świeci :lol: .
Aga, a u ciebie śniegu nie ma, bo w Zakopcu i owszem, jest :diabloti: .

jeszcze śniegu mi potrzeba, a fuj

Beata - Ty mieszkasz w tej lepszej Wawie - to Pika sie Górze naraziła, w końcu zginęła zeberkę :evil_lol:

Mańka szukała myszki w trawie ;)

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']No nie żartuj :crazyeye: , u mnie nawet deszcz nie spadł :shake: , .
ja nie żartuje :crazyeye: w pracy bylam, niedaleko od Ciebie przeca i padal i na Bielanach wiem, ze padał :crazyeye:

[quote name='aga1215']Beata - Ty mieszkasz w tej lepszej Wawie - to Pika sie Górze naraziła, w końcu zginęła zeberkę :evil_lol:
haha w łeb minie nie walnoł :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA']ja nie żartuje :crazyeye: w pracy bylam, niedaleko od Ciebie przeca i padal i na Bielanach wiem, ze padał :crazyeye:

haha w łeb minie nie walnoł :diabloti:

Pikuś -przepracowana jesteś, nie daj się tak wykorzystywać:evil_lol:

Posted

:multi:ale Maniusia zrobiła rekonesans w ogródku ;)

u nas dziś co chwila lało , rano o 5 było +5 stopni:angryy:.Ozzy na spacer wychodził z przygodami , tzn właściwie to przygody miałam ja :evil_lol:Wyszłam z nim a tu jak nie lunie , ja go ciągnę na siq a ten w długą i do domu :diabloti:i dłuzej się ubierałam niż na spacerze z nim byłam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale Maniusia zrobiła rekonesans w ogródku ;)

to nie ogródek:shake: :angryy: aż takich chwastów to ja nie mam - to łączka po przeciwnej stronie jezdni - fociłam z tarasu :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']u nas dziś co chwila lało , rano o 5 było +5 stopni:angryy:.Ozzy na spacer wychodził z przygodami , tzn właściwie to przygody miałam ja :evil_lol:Wyszłam z nim a tu jak nie lunie , ja go ciągnę na siq a ten w długą i do domu :diabloti:i dłuzej się ubierałam niż na spacerze z nim byłam:evil_lol:

to tak ja u nas :hmmmm:

Posted

[quote name='aga1215']Pikuś -przepracowana jesteś, nie daj się tak wykorzystywać:evil_lol:
a to jak sie nie będe pzrepracowywac to grad nie bedzie padał? :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska'] a Wyszłam z nim a tu jak nie lunie , ja go ciągnę na siq a ten w długą i do domu :diabloti:i dłuzej się ubierałam niż na spacerze z nim byłam:evil_lol:

madra psina :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
a to jak sie nie będe pzrepracowywac to grad nie bedzie padał? :hmmmm:

:hmmmm: przepracowany człowiek różne rzeczy widzi :hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']to nie ogródek:shake: :angryy: aż takich chwastów to ja nie mam - to łączka po przeciwnej stronie jezdni - fociłam z tarasu :evil_lol:

:hmmmm:

No pewnie, pewnie , ma sie Trawnikowego - to ma kto czrną robotę odwalić ! :evil_lol:

Dobranoc - zapachniało konwaliami - :p

Posted

[quote name='Maga100']a czemu ona nie wychodzi?
:niewiem: nie pytałam :evil_lol:
zwykle porusza się w obrębie dachu i tarasu

Wiesz, ona jest przybłęda - podejrzewam, że boi się, że nie będzie miała gdzie wrócić. Pamiętam jak przegoniła kiedyś inną kocicę, która też chciała wejść - ze schodów obydwie zleciały, tylko sierść leciała:evil_lol: :hmmmm: kocury obce wpuszcza :hmmmm:

dzisiaj takiego kocurka Weki wpędził na lipę

wiewiór:evil_lol:

i sprawca zamieszania

Posted

[quote name='PIKA']ja nie żartuje :crazyeye: w pracy bylam, niedaleko od Ciebie przeca i padal i na Bielanach wiem, ze padał :crazyeye:no qrcze :hmmmm: grad bym pewnie zauważyła :lol: .
[quote name='PIKA']haha w łeb minie nie walnoł :diabloti:haha - narazie :diabloti: ![quote name='aga1215']to nie ogródek:shake: :angryy: aż takich chwastów to ja nie mam -:grin: :grin: :grin: a kto cię tam wie ?

Posted

[quote name='aga1215']Aluś - nawet koty tu som atrakcyjne;) :evil_lol:Wiesz co Aga, im bardziej mu sie przyglądam, tym bardziej syberyjczyka w nim widzę:hmmmm:. Ofutrzony, kita puchata, a mordka i mina wypisz wymaluj Dymcio, co Ty na to ???

Posted

Poświata napisał(a):
Wiesz co Aga, im bardziej mu sie przyglądam, tym bardziej syberyjczyka w nim widzę:hmmmm:. Ofutrzonu, kita puchata, a mordka i mina wypisz wymaluj Dymcio, co Ty na to ???

taaaaa, pieniński syberyjczyk :evil_lol:

Posted

Pika - dzięki :buzi: - zdecydowanie lepiej:multi: byle jeszcze cieplej było:-( +6 stopni teraz era lodowcowa czy co:crazyeye: :mad:

Weki sprawdza, czy na brzósce nie ma kota:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Pika - dzięki :buzi: - zdecydowanie lepiej:multi: byle jeszcze cieplej było:-( +6 stopni teraz era lodowcowa czy co:crazyeye: :mad:To w trosce o Twoje kolanko, przecież masz go nie przegrzewać i trzymać w chłodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Poświata']To w trosce o Twoje kolanko, przecież masz go nie przegrzewać i trzymać w chłodzie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

acha - aż mi zamarznie na amen - ciepełko raz poproszę :modla:

Monika - on wiecznie ma te fafle na wierzchu i zaślinione, zwłaszcza, jak kot w pobliżu :evil_lol:

Posted

Aguniu, Tyle się wystałam pod tym umówionmym drzewem. I wyszło, że wystawiłaś mnie do wiatru... Zmarzłam, zjadłam i wypiłam przywiezione zapasy - i WRACAM !~PAPAPAPA :helo: Konsekwencje tej nieudanej eskapady zapamiętam na długi czas odmierzany bezlitośnie precyzyjnie zegarem nowym DEBE . :diabloti: