Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale on ma uśmiechnięty pysk ;) super psisko :p

[quote name='"Alicjarydzewska'] a nas dziś z bezludzia przegoniła ulewa

Dlatego my nawet na bezludzie się nie wybieraliśmy :angryy: a jak na złość teraz, pod wieczór musiało wyjść słońce... A tęcza również się pojawiła ;)

Posted

A ten dokąd :crazyeye:

jak sie nie dalo dolem to tzreba sprobowac góra :evil_lol:

a czemu Ty sie rozlanczasz jak masz burzę? :hmmmm:

Posted

Witajcie!
Pika - bojam sie pioruna :angryy:
Magda - tą brzóske koty często odwiedzają:evil_lol: ten jest młodziutki, wiele miejsca nie potrzebował - chyba bał się zejść :hmmmm: :niewiem:

napstrykałam mu sporo fotek bo był dobrym obiektem -sie bardzo nie przemieszczał a nawet sobie małą drzemkę uciął :evil_lol:

co jakiś czas sprawdzał sytuację ;)

Posted

Aga- już podjęłam decyzję . Przyjeżdzam do Ciebie w przyszłym tgdniu. Bez Zadnego balastu... Będzie spokój, harmonia złotorude krajobrazy . No i moja kochana masz czas jeszcze odwołac ... NO I MUSISZ UMIEŚCIĆ GDZIEŚ Te cudne koty !!!!!! aGA CZEKAJ MNIE POD JAWOREM P POD TYM CO KLĄSKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga- już podjęłam decyzję . Przyjeżdzam do Ciebie w przyszłym tgdniu. Bez Zadnego balastu... Będzie spokój, harmonia złotorude krajobrazy . No i moja kochana masz czas jeszcze odwołac ... NO I MUSISZ UMIEŚCIĆ GDZIEŚ Te cudne koty !!!!!! aGA CZEKAJ MNIE POD JAWOREM P POD TYM CO KLĄSKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Haniu - a pod klonem można? ewentualnie jeszcze lipa wchodzi w grę:loveu: i dlaczego dopiero w przyszłym tygodniu???

Zlezuję na dół - jak mnie za godzinę tu nie będzie to znaczy, że już całkiem padłam;) :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Haniu - a pod klonem można? ewentualnie jeszcze lipa wchodzi w grę:loveu: i dlaczego dopiero w przyszłym tygodniu???

Zlezuję na dół - jak mnie za godzinę tu nie będzie to znaczy, że już całkiem padłam;) :evil_lol: :crazyeye:oj nie zlazuj ....lepiej zjedź po schodach na poduszce :razz: