aga1215 Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 agabass napisał(a):ale rozdarta japa :lol: bo sobie przed chwilą łapą podważył patyczek i zadziałała dźwignia - drugi raz wolał nie ryzykować :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 co ona tam schowała cuś bym poczytał a teraz prosze mi nie przeszkadzać - śpię! Quote
aga1215 Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Wektor też chciał do kuszetki :wink: ale Felek nie pozwala: Quote
Alicja Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='Alicjarydzewska']Wektor też chciał do kuszetki :wink: ale Felek nie pozwala: oj Feluś zmieścimy sie we dwóch :wink: Quote
Hanna R. Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 [quote name='aga1215'] cuś bym poczytał Które z Was jest takie porządne - Ty, czy Wetorek ? Czy kocisko ? Książeczki tak równo poukładane :o :o :o Quote
aga1215 Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] Które z Was jest takie porządne - Ty, czy Wetorek ? Czy kocisko ? Książeczki tak równo poukładane Wszyscy :multi: :wink: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: a jak macie w nowej szafie w czasie układania????????? :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? Quote
aga1215 Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 malawaszka napisał(a):ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? zobaczysz jaki będziesz mieć porządek w nowym domku :D Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? zobaczysz jaki będziesz mieć porządek w nowym domku :D tiaa dopóki sie nie wprowadze z inwentarzem :roll: Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 malawaszka napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? zobaczysz jaki będziesz mieć porządek w nowym domku :D tiaa dopóki sie nie wprowadze z inwentarzem :roll: zrobię fotę po zapełnieniu szafy - to dopiero będzie porządek :oops: :lol: :lol: :lol: Quote
Wojtecki Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? zobaczysz jaki będziesz mieć porządek w nowym domku :D tiaa dopóki sie nie wprowadze z inwentarzem :roll: zrobię fotę po zapełnieniu szafy - to dopiero będzie porządek :oops: :lol: :lol: :lol: Rozumiem, że pies i kociambry będą wypełniaczami :lol: :lol: :lol: a gdzie upchniesz inne rzeczy ???? :o :o :o Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 [quote name='Wojtecki'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']ja to mam bałagan nawet jak tylko pomysle o nowej szafie :-? zobaczysz jaki będziesz mieć porządek w nowym domku :D tiaa dopóki sie nie wprowadze z inwentarzem :roll: zrobię fotę po zapełnieniu szafy - to dopiero będzie porządek :oops: :lol: :lol: :lol: Rozumiem, że pies i kociambry będą wypełniaczami :lol: :lol: :lol: a gdzie upchniesz inne rzeczy ???? :o :o :o :hmmmm: zrobię drugą szafę- już mam wprawę :wink: :lol: Wektor zdobywa remontowe doświadczenia: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='aga1215'] Wektor zdobywa remontowe doświadczenia: O mój Ty śliczny doświadczony. Biorę go do siebie do malowania - a całą Waszą trójke do układania w szafach... My będziemy : A Wy, ROBACZKI .... No i co Wy na taką milutką i delikatna propozycję ??? :oops: :oops: :oops: Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] Wektor zdobywa remontowe doświadczenia: O mój Ty śliczny doświadczony. Biorę go do siebie do malowania - a kolory się nie pogryzą ??? :wink: :lol: :lol: :lol: [quote name='HankaRupczewska'] będziemy : No i co Wy na taką milutką i delikatna propozycję ??? :oops: :oops: :oops: :multi: dziękujemy za zaproszenie :wink: :lol: :eating: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Ależ juz dzisiaj siadam nad opracowywaniem menu .... Jakieś sugestie ??? :D :D Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ależ juz dzisiaj siadam nad opracowywaniem menu .... Jakieś sugestie ??? :D :D :hmmmm: - Wektorek lubi kocie jedzenie i wszelkiego rodzaju serki... - Felek tylko świeże myszki - Mańka - świeży chlebek (bez masełka) - a ja.... może sucharki (ino niskokaloryczne :oops: ) ale na pyszności różniste nie mamy uczulenia :wink: :lol: Seans terapeutyczny u dr W. już zakończony :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Plan mam inny - ale jeszcze przemyślę :wink: Dobranoc ! Quote
aga1215 Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Plan mam inny - ale jeszcze przemyślę :wink: Dobranoc ! ale jesteś tajemnicza :niewiem: :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 zanim pójdziemy "na chałupy" na malowanko jakieś malutkie :lol: trzeba cuś upolować :wink: Quote
anetta Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Boski Wektorek :D Z ta podkaszareczka to uwazajcie :P Quote
aga1215 Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 anetta napisał(a):Boski Wektorek :D Z ta podkaszareczka to uwazajcie :P ja uważam na kabel 0X :evilbat: -Wektor już załatwił kabel od odkurzacza i przedłużacz :wink: Quote
asher Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Haha, moja psica tez poluje na kosiarkę :lol: :-? Jak się kosiło trawę, to trzeba ją było zamykac, bo jej szajba odbijała i mogła sobie krzywdę zrobić... W tym roku ojciec poszedł na łatwiznę i przestał chuchać na trawniczki. Jaki jest tego efekt można zobaczyć na zdjęciach w naszej galerii :lol: Quote
aga1215 Posted August 13, 2005 Author Posted August 13, 2005 [quote name='asher']Haha, moja psica tez poluje na kosiarkę :lol: :-? Jak się kosiło trawę, to trzeba ją było zamykac, bo jej szajba odbijała i mogła sobie krzywdę zrobić... W tym roku ojciec poszedł na łatwiznę i przestał chuchać na trawniczki. Jaki jest tego efekt można zobaczyć na zdjęciach w naszej galerii :lol: nasz "trawnikowy" wyjechał sobie do Francji a my szalejemy :oops: :wink: :lol: część ogrodu jest trochę zacieniona, porośnięta mchem w trawie - i tam największe szkody :( bo tam się najlepiej hamuje... Quote
Recommended Posts