Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelina napisał(a):
:calus: Nie kaze Ci dzis myslec, bo wiem zes niedysponowana ;)
Wystarczy zerknac do mojego postu i przeanalizowac go.
To nie prawa moda tylko glowka daje takie mozliwosci :eviltong:

:oops:

1. Wiadomość jest za krótka. Musi mieć ona minimum 10 znaków.
mnie cytatów nie liczy...

Posted

Poświata napisał(a):
Się jezyki komuś plączą :crazyeye: ??? W sobotni wieczorek, to nawet nie dziwne :razz: :evil_lol: .

bo to wszystko jest do **** buuuuuuuuuuuuuuuuuu:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

[quote name='aga1215']bo to wszystko jest do **** buuuuuuuuuuuuuuuuuu:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:No ładnie, ładnie :mad: !!!
Fiolecik :nono:???
W takiej ilości :crazyeye:???
A jutro będziesz miala takie oczka .

Posted

[quote name='aga1215']bo to wszystko jest do **** buuuuuuuuuuuuuuuuuu:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:no jest do doo......... ale po co ta deprecha :cool3:
:chlup::chlup::chlup:

Posted

[quote name='Poświata']No ładnie, ładnie :mad: !!!
Fiolecik :nono:???
W takiej ilości :crazyeye:???
A jutro będziesz miala takie oczka .

Beatko - mam przygotowane ciemne okulary :eviltong:

Alu - chciałam se żyć cichutko i spokojnie - a tu kicha :angryy:

no to fioleciku :drinking: :drinking: :drink1: :drinka: :popcorn: :drinka: :knajpa:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no jest do doo......... ale po co ta deprecha :cool3:
:chlup::chlup::chlup:
Dla rozładownia krótkie pytanko:
Do czego podobne jest życie :diabloti: ???

Posted

[quote name='aga1215']Beatko - mam przygotowane ciemne okulary :eviltong:

Alu - chciałam se żyć cichutko i spokojnie - a tu kicha :angryy:
Aguś, Ty mnie nie denerwuj, bo spać nie będę mogła :shake: . Napisz drogą prywatną co się dzieje ???

Posted

aga1215 napisał(a):
Gosia jutro wystawia Bajanka -a ja znalazłam zdjęcia ogórków jak miały 2 dni (albo 1???) - pamiętasz akcje wstawiania fotek?
Nooo, pamiętam :hmmmm:, ale nie mów, że od tego masz deprechę :shake: :-o .

Posted

[quote name='Poświata']Pytanie drugie poza konkursem - a dlaczego :evil_lol: ???
a wygrałam???
idę na małą przebieżkę z Wektorem - zaraz wracam - zmieniłaś numer GG?

Posted

aga1215 napisał(a):
a wygrałam???
Wygrasz jak odpowiesz wyczerpująco na drugie pytanie :eviltong: .
aga1215 napisał(a):
idę na małą przebieżkę z Wektorem - zaraz wracam - zmieniłaś numer GG?
Numer GG zmienił sie w wakacje jak Wojtecki kompa zawirusował i potraciłam wszystkie kontakty :placz: . Teraz zmienił się komputer, a w nim GG jeszcze się nie dorobiłam :shake: :roll: . Chyba czas to zmienić :hmmmm: ??? Mało tego nie moge narazie się dobrać do starej skrzynki kontaktowej i adresów meilowych też nie mam :placz: .

Posted

Poświata napisał(a):
Wygrasz jak odpowiesz wyczerpująco na drugie pytanie :eviltong: .
Numer GG zmienił sie w wakacje jak Wojtecki kompa zawirusował i potraciłam wszystkie kontakty :placz: . Teraz zmienił się komputer, a w nim GG jeszcze się nie dorobiłam :shake: :roll: . Chyba czas to zmienić :hmmmm: ??? Mało tego nie moge narazie się dobrać do starej skrzynki kontaktowej i adresów meilowych też nie mam :placz: .

ooo -zmieniłaś avatarka - fajny :lol:
wysłałam Ci pw :lol:

Posted

aga1215 napisał(a):
ooo -zmieniłaś avatarka - fajny :lol:
wysłałam Ci pw :lol:
Avatarka zrobiłam przed chwilką, czekając kiedy ze spaceru wrócisz :evil_lol: . PW odebrałam, a teraz proszę o odpowiedź na zagadkę, bo ciutek mi się spać chce :lol: .

Posted

Poświata napisał(a):
Avatarka zrobiłam przed chwilką, czekając kiedy ze spaceru wrócisz :evil_lol: . PW odebrałam, a teraz proszę o odpowiedź na zagadkę, bo ciutek mi się spać chce :lol: .

e, jak tylko ciut to nie ma problemu - adres masz ten sam, czy został w starym komputerze?;)

Posted

aga1215 napisał(a):
adres masz ten sam, czy został w starym komputerze?;)
Ten sam !
A teraz powiem grzecznie dobranoc :hand: , bo moje dziateczki nie uznają długiego spania w weekend :mad: :roll: .

Posted

[quote name='Poświata']Ten sam !
A teraz powiem grzecznie dobranoc :hand: , bo moje dziateczki nie uznają długiego spania w weekend :mad: :roll: .
mail poszedł
dobranoc

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobranoc ! Kochane Panie wymyślcie coś konstruktywnego na jutro ... Może, żeby świat byt rochę lepsz ...
Pa Aguniu, dobrej nocy Beata ...

Haniu -jak trampeczki? Dobranoc .....