Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: . Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Poświata']A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: . ech - współczuję... wiem co czujesz ;) Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='Poświata']A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: . tysz mam ale mam jeszcze ogromnego "strupa", na którego nic nie działa, metoda cierpliwego przeczekania nic nie daje:shake: z tych złości żrę:oops: :mad: :angryy: dobrze, że przynajmniej słoneczko wieczorkiem się przypomniało - teraz znów leje :angryy: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215'] z tych złości żrę:oops: :mad: :angryy: oooooooooooo masz, przypomniało mi się, że jakieś słodkie za mną dziś chodziło , a ja głupia zapomniałam o tym:mad: . Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='Poświata']A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: . ja tez i temu mnie leb od wczoraj boli .. i nie tylko leb :shake: Jakis pogrom teraz jest :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 PIKA napisał(a):ja tez i temu mnie leb od wczoraj boli .. i nie tylko leb :shake: Jakis pogrom teraz jest :diabloti: Dogomania łączy :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215']tysz mam ale mam jeszcze ogromnego "strupa", na którego nic nie działa[quote name='PIKA']ja tez i temu mnie leb od wczoraj boli .. i nie tylko leb :shake: Trochę mi lepiej :lol: , teraz zamiast o siebie pomartwię się trochę o Was :calus: . Dzieci śpią, koty mają totalną głupawkę, ech chyba pora spać :sadCyber: :hand: . Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Aga takiej tęczy to ja lata całe nie widziałam ! Nie masz już doła ??? Pamiętaj : KTO RANO WSTAJE TEMU BIJE DZWON ! Hahahaha ale mi się to podoba- chyba jutro wstanę po południu :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ale mi się to podoba- chyba jutro wstanę po południu :lol: :lol: :lol: Dobra wymówka :eviltong: :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aga takiej tęczy to ja lata całe nie widziałam ! Nie masz już doła ??? Pamiętaj : KTO RANO WSTAJE TEMU BIJE DZWON ! Hahahaha ale mi się to podoba- chyba jutro wstanę po południu :lol: :lol: :lol: Haniu - jest to mądrość życiowa zdecydowanie warta uwagi :lol: - na taką tęczę polowałam odkąd mam cyfrówkę :evil_lol: [quote name='Poświata']Trochę mi lepiej :lol: , teraz zamiast o siebie pomartwię się trochę o Was :calus: . Dzieci śpią, koty mają totalną głupawkę, ech chyba pora spać :sadCyber: Beatko - jak Ty będziesz spała przy kociej głupawce??? zostaj lepiej na DG :lol: Pika - mnie przy takiej ptasiej muzyce pewnie tysz by głowa bolała - śliczne są ale dlaczego takie głośne??? Quote
Poświata Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215']Beatko - jak Ty będziesz spała przy kociej głupawce??? zostaj lepiej na DG :lol: Jak widać nadal siedzę, mimo że żegnałam się już dobre pół godziny temu :evil_lol: . [quote name='aga1215']Pika - mnie przy takiej ptasiej muzyce pewnie tysz by głowa bolała - śliczne są ale dlaczego takie głośne???A "tego" się nie da jak papug wyłączyć szmatą na klatce :hmmmm:??? Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Poświata napisał(a):Jak widać nadal siedzę, mimo że żegnałam się już dobre pół godziny temu :evil_lol: . A "tego" się nie da jak papug wyłączyć szmatą na klatce :hmmmm:??? hahaha a da sie wogóle "wyłaczyć" zeberki? Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215']jeszcze se trochę bzu powstawiam extra - uwielbiam kwiatki na tle bęłkitu nieba :loveu: Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a):extra - uwielbiam kwiatki na tle bęłkitu nieba :loveu: :lol: :hmmmm: za ile znaków liczona jest emotka? ;) Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 aga1215 napisał(a)::lol: :hmmmm: za ile znaków liczona jest emotka? ;):lol: na pewno nie za 10 znaków :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: na pewno nie za 10 znaków :evil_lol: właśnie - ile emotek wystarczy? Quote
Evelina Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='aga1215']właśnie - ile emotek wystarczy? Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 zależźy jak długą nazwę ma emotka :lol: a tęcza przepiękna :loveu: :multi: a wogóle to co tu za epidemia :crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Evelina napisał(a)::eviltong: :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):zależźy jak długą nazwę ma emotka :lol: a tęcza przepiękna :loveu: :multi: a wogóle to co tu za epidemia :crazyeye: babska :-o Quote
Evelina Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='aga1215'][quote name='Evelina']:eviltong: :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Evelina'] Napisał(a) aga1215 Cytat: Napisał(a) Evelina :eviltong: :diabloti: :lol: no tak - jak wszędzie :mad: - Mod ma specjalne prawa - :angryy: no przeca :lol: to tylko 5 znaków :mad: EWA - jak to zrobiłaś, że Ci przyjął :crazyeye: Quote
Evelina Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 aga1215 napisał(a):no tak - jak wszędzie :mad: - Mod ma specjalne prawa - :angryy: no przeca :lol: to tylko 5 znaków :mad: EWA - jak to zrobiłaś, że Ci przyjął :crazyeye::calus: Nie kaze Ci dzis myslec, bo wiem zes niedysponowana ;) Wystarczy zerknac do mojego postu i przeanalizowac go. To nie prawa moda tylko glowka daje takie mozliwosci :eviltong: Quote
Recommended Posts