Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poświata']A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: .
tysz mam ale mam jeszcze ogromnego "strupa", na którego nic nie działa, metoda cierpliwego przeczekania nic nie daje:shake: z tych złości żrę:oops: :mad: :angryy:

dobrze, że przynajmniej słoneczko wieczorkiem się przypomniało - teraz znów leje :angryy:

Posted

[quote name='aga1215'] z tych złości żrę:oops: :mad: :angryy: oooooooooooo masz, przypomniało mi się, że jakieś słodkie za mną dziś chodziło , a ja głupia zapomniałam o tym:mad: .

Posted

[quote name='Poświata']A ja mam..... te dni :roll: i umieram cały dzień :shake: :diabloti: .

ja tez i temu mnie leb od wczoraj boli .. i nie tylko leb :shake:
Jakis pogrom teraz jest :diabloti:

Posted

[quote name='aga1215']tysz mam ale mam jeszcze ogromnego "strupa", na którego nic nie działa[quote name='PIKA']ja tez i temu mnie leb od wczoraj boli .. i nie tylko leb :shake: Trochę mi lepiej :lol: , teraz zamiast o siebie pomartwię się trochę o Was :calus: . Dzieci śpią, koty mają totalną głupawkę, ech chyba pora spać :sadCyber: :hand: .

Posted

Aga takiej tęczy to ja lata całe nie widziałam !
Nie masz już doła ???
Pamiętaj : KTO RANO WSTAJE TEMU BIJE DZWON !
Hahahaha ale mi się to podoba- chyba jutro wstanę po południu :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga takiej tęczy to ja lata całe nie widziałam !
Nie masz już doła ???
Pamiętaj : KTO RANO WSTAJE TEMU BIJE DZWON !
Hahahaha ale mi się to podoba- chyba jutro wstanę po południu :lol: :lol: :lol:

Haniu - jest to mądrość życiowa zdecydowanie warta uwagi :lol:
- na taką tęczę polowałam odkąd mam cyfrówkę :evil_lol:

[quote name='Poświata']Trochę mi lepiej :lol: , teraz zamiast o siebie pomartwię się trochę o Was :calus: . Dzieci śpią, koty mają totalną głupawkę, ech chyba pora spać :sadCyber:
Beatko - jak Ty będziesz spała przy kociej głupawce??? zostaj lepiej na DG :lol:
Pika - mnie przy takiej ptasiej muzyce pewnie tysz by głowa bolała - śliczne są ale dlaczego takie głośne???

Posted

[quote name='aga1215']Beatko - jak Ty będziesz spała przy kociej głupawce??? zostaj lepiej na DG :lol: Jak widać nadal siedzę, mimo że żegnałam się już dobre pół godziny temu :evil_lol: . [quote name='aga1215']Pika - mnie przy takiej ptasiej muzyce pewnie tysz by głowa bolała - śliczne są ale dlaczego takie głośne???A "tego" się nie da jak papug wyłączyć szmatą na klatce :hmmmm:???

Posted

Poświata napisał(a):
Jak widać nadal siedzę, mimo że żegnałam się już dobre pół godziny temu :evil_lol: . A "tego" się nie da jak papug wyłączyć szmatą na klatce :hmmmm:???
hahaha a da sie wogóle "wyłaczyć" zeberki?

Posted

malawaszka napisał(a):
zależźy jak długą nazwę ma emotka :lol:

a tęcza przepiękna :loveu: :multi:

a wogóle to co tu za epidemia :crazyeye:

babska :-o

Posted

[quote name='Evelina']
Napisał(a) aga1215
Cytat:
Napisał(a) Evelina
:eviltong:

:diabloti:

:lol:
no tak - jak wszędzie :mad: - Mod ma specjalne prawa - :angryy: no przeca :lol: to tylko 5 znaków :mad:
EWA - jak to zrobiłaś, że Ci przyjął :crazyeye:

Posted

aga1215 napisał(a):
no tak - jak wszędzie :mad: - Mod ma specjalne prawa - :angryy: no przeca :lol: to tylko 5 znaków :mad:
EWA - jak to zrobiłaś, że Ci przyjął :crazyeye:
:calus: Nie kaze Ci dzis myslec, bo wiem zes niedysponowana ;)
Wystarczy zerknac do mojego postu i przeanalizowac go.
To nie prawa moda tylko glowka daje takie mozliwosci :eviltong: