aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1']Dziękuję AGA. Kwiatuszek owszem wyskakuje i to wszystko, jeśli chodzi o makro. Chyba pójdę do jakiegoś sklepu od tych aparatów, albo na giełdę. :razz: Powinnaś mieć jeszcze cuś regulujące pomiar odległości - tak jak u mnie ten element między W i T z drugiej strony pokrętła. Spróbuj ustawić na program "portret" i wtedy użyj makra... Waszka - dzięki :lol: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aguniu w depresji idziemy spać :-( :-( :-( :-( Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aguniu w depresji idziemy spać :-( :-( :-( :-( a czemu nie w piżamce???:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215']a czemu nie w piżamce???:evil_lol: To wcale nie jest śmieszne - jakby powiedziała Malawaszka ...:obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']To wcale nie jest śmieszne - jakby powiedziała Malawaszka ...:obrazic: :obrazic: :obrazic: ooo nie!!! to nie tak!!! nie pozwolę wkładać sobie obcych słów w usta :obrazic: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='malawaszka']ooo nie!!! to nie tak!!! nie pozwolę wkładać sobie obcych słów w usta :obrazic: :evil_lol: O kochana , czy czy chesz, czy nie ., to już nie ważne. Słowa Twoje już własnym życie żyją... A Ty przy nich tylko ozdbnikiem jesteś ... :shake: Quote
malawaszka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A Ty przy nich tylko ozdbnikiem jesteś ... :shake: Quote
aga1215 Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='malawaszka'] N I E Waszka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NNNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 matko co Tu sie dzieje :icon_roc: jakies depresje, samobójstwa:grab: :shake::scared: Quote
aga1215 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='PIKA']matko co Tu sie dzieje :icon_roc: jakies depresje, samobójstwa:grab: :shake::scared: [quote name='zdesperowana malawaszka'] Cytat: Napisał(a) HankaRupczewska A Ty przy nich tylko ozdbnikiem jesteś ... :shake: uffffffff - udało się :multi: Wasia żyje:multi: Tylko gdzie jest???? wiśnia już powoli traci kwiatki Wektor alpinista;) Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 jestem jestem, zrezygnowałam z samobójstwa - JA MUSZĘ ŻYĆ DLA MOICH DZIECI PRZECIEŻ :p Quote
Evelina Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Witaj Aguś :calus: Przelotem jestem. Czasu wiecznie malo. :shake: Coraz piekniejsze fotki robisz :klacz: Jak ja uwielbiam te lapecki :loveu: [SIZE="1"]Korzystam ze "sciagi" aby Twoje imie po polsku szybko napisac, bez siegania do Worda. Kopiuje sobie "ś" ze slowa Wiadomość jakie sie pojawia w okienku edycji postu. :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Evelina']Witaj Aguś :calus: Przelotem jestem. Czasu wiecznie malo. :shake: Coraz piekniejsze fotki robisz :klacz: Jak ja uwielbiam te lapecki :loveu: Korzystam ze "sciagi" aby Twoje imie po polsku szybko napisac, bez siegania do Worda. Kopiuje sobie "ś" ze slowa Wiadomość jakie sie pojawia w okienku edycji postu. :evil_lol: ooo :multi: Ewa :multi: Jest Ewa:multi: przelatuj Ewuś częściej... i może nieco wolniej :lol: :hmmmm: jakiś postuj w trasie wskazany :lol: :oops: dziękuję za pochlebną opinię :oops: Quote
aga1215 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 PIKA napisał(a):wysoko ten domek macie :razz: no przeca tu góry som :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 mały kiczyk z dzisiejszego wieczorka na dobranoc - chyba mi UFO wyszło :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 - chyba mi UFO wyszło :evil_lol: a moze to nie byl przypadek ? :razz: Quote
Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dzień dobry ! Aga, ale wy macie aparaty :roll: :roll: :roll: Nie to, co moje badziewie .... :shake: :shake: :shake: A tak wogóle, to gdzie jesteś ??? Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry ! Aga, ale wy macie aparaty :roll: :roll: :roll: Nie to, co moje badziewie .... :shake: :shake: :shake: A tak wogóle, to gdzie jesteś ??? Witaj Haniu! Witaj Alu! Witaj Pika! Latałam ufocić bzy w zachodzącym słonku - cały dzień (z małymiprzerwami) lało :angryy: - tak już od 3 dni, tylko wieczorem słonko się pojawia. Dzisiaj nawet była tęcza Quote
Alicja Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Haniu! Witaj Alu! Latałam ufocić bzy w zachodzącym słonku - cały dzień (z małymiprzerwami) lało :angryy: - tak już od 3 dni, tylko wieczorem słonko się pojawia. Dzisiaj nawet była tęcza Aga tęcza prześliczna , zresztą całe foty piękne :loveu: Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 ach jakie piekne :loveu::loveu::loveu: cześć Agniesiu - jak humorek? Quote
aga1215 Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 ach jakie piekne :loveu::loveu::loveu: cześć Agniesiu - jak humorek? Witaj Gosiaczek! Dzięki dziewczyny za dobre słowo :buzi: .... dzisiaj ja mam doła ......... Dg też mi pada :-( Quote
PIKA Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Agus na picieszenie Ci powiem, ze wszędzie leje :shake: Nie smutkuj sie A tęcza sliczna Quote
Gosiek Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Gosiaczek! Dzięki dziewczyny za dobre słowo :buzi: .... dzisiaj ja mam doła ......... Dg też mi pada :-( rozumiem - ja miałam doła wczoraj i przedwczoraj :-( ale dziś już lepiej DG od jakiegoś czasu pada i strasznie się ślimaczy - ech samo zycie co? Quote
Recommended Posts