PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Przed chwilą wróciliśmy z ogródka - spotkaliśmy gościa, który nie wiedzieć dlaczego uciekł przed nami :niewiem: jaki fajny gość :razz: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 śliczny gość!!!! :loveu: a Tadeusz niezły luzak rozrabiaka :lol: Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='aga1215'] - uciekł i został odnaleziony w oczku wodnym:evil_lol: a szybko uciekał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie. Policjant spisując protokół, pyta jak doszło do wypadku. Na co jeden żółw wzrusza ramionami: - Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Poświata napisał(a):Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie. Policjant spisując protokół, pyta jak doszło do wypadku. Na co jeden żółw wzrusza ramionami: - Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol: hahahahah dobre:lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100']a szybko uciekał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ty się smiej :lol: Nie tak dawno, jak jeszcze Elea przy Broniewskiego nazywala się Bila bylo ogloszenie w Wyborczej o zaginionym żólwiu w tamtej okolicy :lol: Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Noooo, mojej koleżanki żółw, który często chadzał sobie luzem po chałupie, na dziwięk otwieranej lodówki leciał na złamanie karku :evil_lol: i jeszcze przy tym tupał :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie. Policjant spisując protokół, pyta jak doszło do wypadku. Na co jeden żółw wzrusza ramionami: - Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol: Noooo, mojej koleżanki żółw, który często chadzał sobie luzem po chałupie, na dziwięk otwieranej lodówki leciał na złamanie karku :evil_lol: i jeszcze przy tym tupał tresowany ;) :evil_lol: pozazdrościłam :oops: Gosiaczkowi i zrobiłam wczoraj - dzisiaj nie miałabym co - leje właśnie to co się odbiła to sosna Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Poświata']Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie. Policjant spisując protokół, pyta jak doszło do wypadku. Na co jeden żółw wzrusza ramionami: - Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to był tylko moment :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffam kawały ożółwiach , ślimakach i anemikach Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to był tylko moment :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffam kawały ożółwiach , ślimakach i anemikach Aluś- masz ślimaczka :evil_lol: i Wektor - oswajamy się ze sprzętem;) :evil_lol: może co dadzą? DOBRANOC WSZYSTKIM :buzi: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='aga1215']może co dadzą? hahaha żebrak :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 :crazyeye: Wekuś z talerzykiem na datki? Powinien siedzieć na początku ulicy, albo na ryneczku, tam więcej ludzi chadza :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Poświata napisał(a)::crazyeye: Wekuś z talerzykiem na datki? Powinien siedzieć na początku ulicy, albo na ryneczku, tam więcej ludzi chadza :evil_lol: . :mad: to latający talerzyk:evil_lol: Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Gosiu! Instrukcję MUSIAŁAM przeczytać (:oops: wprawdzie w odcinkach, ale przynajmniej trochę zaliczyłam) dzięki Gosiaczkowi i Evelinie :buzi: zdjęcie nieźle wyszło, bo było słonko:multi: - a robiłam je w programie "portret" :evil_lol: U nas dzisiaj słonko robi uniki - właśnie wyszło dosłownie na sekundę, schowało się i znowu, i tak od rana :angryy: Błagam cię Aga pomóż mi. W żaden sposób nie wychodzi mi makro. każa obiektyw przekręcic tak , zeby sie pokrywał z kreską na macro i posunąć takie cuś do przodu. I nic . Nic. co ja robie nie tak ? Już tyle razy próbowałam. :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: Quote
r_2005 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aga1215, zlituj się nade mną, przepędź te węże i zrób zdjęcie wody!!! Szukam pomysłu na oczko wodne, a ten kawałek co widziałam szalenie mi się spodobał:p Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='r_2005']Aga1215, zlituj się nade mną, przepędź te węże i zrób zdjęcie wody!!! Szukam pomysłu na oczko wodne, a ten kawałek co widziałam szalenie mi się spodobał:p Roczku ... - widziałaś tylko kawałek :oops: to jest taki zbiornik na wodę do podlewania 1,5 x 1,5m, tyle że Trawnikowy miał fantazję:evil_lol: nic w nim nie rośnie prócz glonów:angryy: Ale sąsiedzi od Tadzika mają podobnie zrobione ale oczko, w sobotę je czyścili więc pewnie pozwolą ufocić -postaram się ich przekonać, jeżeli nie dzisiaj to jutro :lol: Misia - chyba mamy różne aparaty :niewiem: ja mam Minoltę Z3 - u mnie wciska się przycisk raz na macro dwa razy na supermacro. Może wstąp do zakładu fotograficznego, tam gdzie oddajesz fotki do odbitek i ich poproś, powinni wiedzieć. Może jakaśwada w aparacie i trzeba by reklamować :hmmmm: napisz, jaki masz aparat - pisałaś kiedyś, ale :oops: zapomniałam:oops: lecę sadzić pomidorki w tunelu :lol: Quote
r_2005 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215']Roczku ... - widziałaś tylko kawałek :oops: to jest taki zbiornik na wodę do podlewania 1,5 x 1,5m, tyle że Trawnikowy miał fantazję:evil_lol: nic w nim nie rośnie prócz glonów:angryy: Ale sąsiedzi od Tadzika mają podobnie zrobione ale oczko, w sobotę je czyścili więc pewnie pozwolą ufocić -postaram się ich przekonać, jeżeli nie dzisiaj to jutro :lol: Ale ja właśnie chcę, żeby mi nic nie rosło:lol: Kamienie i żółciutki piaseczek - to moje marzenie... A wcześniej jakaś kaskadka... Tadzikowo-sąsiedzkie oczko chętnie zobaczę, może mnie to natchnie... Quote
Poświata Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1']Błagam cię Aga pomóż mi. W żaden sposób nie wychodzi mi makro. każa obiektyw przekręcic tak , zeby sie pokrywał z kreską na macro i posunąć takie cuś do przodu. I nic . Nic. co ja robie nie tak ? Już tyle razy próbowałam. :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: Miśka, może spróbuj u Coli w topicu się zapytać, ona bardzo sprytna dziewczynka jest, a nóż coś wymyśli :hmmmm: :lol: ??? Quote
anetta Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Piekne http://img160.imageshack.us/img160/5301/narcyz0074a2yj.jpg :loveu::loveu::loveu: Weki fajnie wyglada z tym talerzykiem :evil_lol: Rzucalas juz mu? Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='Poświata']Miśka, może spróbuj u Coli w topicu się zapytać, ona bardzo sprytna dziewczynka jest, a nóż coś wymyśli :hmmmm: :lol: ??? Ale Aga ma taki sam aparat, dlatego ją pytam, bo pewnie zasada taka sama. Ja mam Minoltę Dimage A200. A poza tym Aga ma do mnie świętą cierpliwość, co juz raz okazała. Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 [quote name='Sabina1']Ale Aga ma taki sam aparat, dlatego ją pytam, bo pewnie zasada taka sama. Ja mam Minoltę Dimage A200. A poza tym Aga ma do mnie świętą cierpliwość, co juz raz okazała. :evil_lol: lata praktyki :evil_lol: Misiu - w mojej Minolcie obok przycisku Macro jest narysowany biały kwiatuszek, nie mam żadnej kreski ani nie przekręcam obiektywu (u mnie się nie da):shake: masz chyba za dobry aparat :evil_lol: Na ekraniku powinny pojawiać Ci się informacje o aktualnych ustawieniach - włączenie macro sygnalizowane jest ikonką kwiatuszka poszukałam fotek Twojego aparatu - jego tylna strona jest inna niż mojego Twój mój (mój model tysz jest cały czarny:evil_lol: ) jak na ekraniku pojawi mi się kwiatuszek to przyciskiem pomiędzy literkami W i T zwiększam lub zmiejszam zbliżenie makro włączam przyciskiem przy pokrętle z programami -na ostatniej fotcepolewej stronie u góry widać takie dwa maleńkie czarne guziczki przed pokrętłem a u Ciebie :niewiem: :oops: chyba Quote
PIKA Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215'] to co się odbiła to sosna ale ekstra :multi: [quote name='aga1215'] może co dadzą? może w kościele bedzie na tace zbieral? :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Pika - przyzwyczajam go do tego talerzyka, bo mam zamiar ćwiczyć z nim rzuty :evil_lol: zakwitły konwalijki Wektor odpoczywa :evil_lol: wisieńka Quote
Sabina1 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='aga1215'] a u Ciebie :niewiem: :oops: chyba Dziękuję AGA. Kwiatuszek owszem wyskakuje i to wszystko, jeśli chodzi o makro. Chyba pójdę do jakiegoś sklepu od tych aparatów, albo na giełdę. :razz: Quote
Recommended Posts