Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą wróciliśmy z ogródka - spotkaliśmy gościa, który nie wiedzieć dlaczego uciekł przed nami :niewiem:

jaki fajny gość :razz:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie.
Policjant spisując protokół, pyta jak doszło do wypadku.
Na co jeden żółw wzrusza ramionami:
- Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol:

Posted

Poświata napisał(a):

hahahahah dobre:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100']a szybko uciekał? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ty się smiej :lol:
Nie tak dawno, jak jeszcze Elea przy Broniewskiego nazywala się Bila bylo ogloszenie w Wyborczej o zaginionym żólwiu w tamtej okolicy :lol:

Posted

Noooo, mojej koleżanki żółw, który często chadzał sobie luzem po chałupie, na dziwięk otwieranej lodówki leciał na złamanie karku :evil_lol: i jeszcze przy tym tupał :evil_lol: .

Posted

Noooo, mojej koleżanki żółw, który często chadzał sobie luzem po chałupie, na dziwięk otwieranej lodówki leciał na złamanie karku :evil_lol: i jeszcze przy tym tupał

tresowany ;) :evil_lol:
pozazdrościłam :oops: Gosiaczkowi i zrobiłam wczoraj - dzisiaj nie miałabym co - leje właśnie

to co się odbiła to sosna

Posted

[quote name='Poświata']Na skrzyżowaniu zderzyły się dwa żółwie.
- Panie władzo nie wiem, tak szybko to się stało......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to był tylko moment :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffam kawały ożółwiach , ślimakach i anemikach

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to był tylko moment :evil_lol::evil_lol::evil_lol:koffam kawały ożółwiach , ślimakach i anemikach

Aluś- masz ślimaczka :evil_lol:

i Wektor - oswajamy się ze sprzętem;) :evil_lol:

może co dadzą?

DOBRANOC WSZYSTKIM :buzi:

Posted

Poświata napisał(a):
:crazyeye: Wekuś z talerzykiem na datki? Powinien siedzieć na początku ulicy, albo na ryneczku, tam więcej ludzi chadza :evil_lol: .

:mad: to latający talerzyk:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Gosiu!
Instrukcję MUSIAŁAM przeczytać (:oops: wprawdzie w odcinkach, ale przynajmniej trochę zaliczyłam) dzięki Gosiaczkowi i Evelinie :buzi: zdjęcie nieźle wyszło, bo było słonko:multi: - a robiłam je w programie "portret" :evil_lol:

U nas dzisiaj słonko robi uniki - właśnie wyszło dosłownie na sekundę, schowało się i znowu, i tak od rana :angryy:
Błagam cię Aga pomóż mi. W żaden sposób nie wychodzi mi makro. każa obiektyw przekręcic tak , zeby sie pokrywał z kreską na macro i posunąć takie cuś do przodu. I nic . Nic. co ja robie nie tak ? Już tyle razy próbowałam. :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz:

Posted

Aga1215, zlituj się nade mną, przepędź te węże i zrób zdjęcie wody!!!
Szukam pomysłu na oczko wodne, a ten kawałek co widziałam szalenie mi się spodobał:p

Posted

[quote name='r_2005']Aga1215, zlituj się nade mną, przepędź te węże i zrób zdjęcie wody!!!
Szukam pomysłu na oczko wodne, a ten kawałek co widziałam szalenie mi się spodobał:p
Roczku ... - widziałaś tylko kawałek :oops: to jest taki zbiornik na wodę do podlewania 1,5 x 1,5m, tyle że Trawnikowy miał fantazję:evil_lol: nic w nim nie rośnie prócz glonów:angryy: Ale sąsiedzi od Tadzika mają podobnie zrobione ale oczko, w sobotę je czyścili więc pewnie pozwolą ufocić -postaram się ich przekonać, jeżeli nie dzisiaj to jutro :lol:

Misia - chyba mamy różne aparaty :niewiem: ja mam Minoltę Z3 - u mnie wciska się przycisk raz na macro dwa razy na supermacro.
Może wstąp do zakładu fotograficznego, tam gdzie oddajesz fotki do odbitek i ich poproś, powinni wiedzieć. Może jakaśwada w aparacie i trzeba by reklamować :hmmmm: napisz, jaki masz aparat - pisałaś kiedyś, ale :oops: zapomniałam:oops:
lecę sadzić pomidorki w tunelu :lol:

Posted

[quote name='aga1215']Roczku ... - widziałaś tylko kawałek :oops: to jest taki zbiornik na wodę do podlewania 1,5 x 1,5m, tyle że Trawnikowy miał fantazję:evil_lol: nic w nim nie rośnie prócz glonów:angryy: Ale sąsiedzi od Tadzika mają podobnie zrobione ale oczko, w sobotę je czyścili więc pewnie pozwolą ufocić -postaram się ich przekonać, jeżeli nie dzisiaj to jutro :lol:
Ale ja właśnie chcę, żeby mi nic nie rosło:lol: Kamienie i żółciutki piaseczek - to moje marzenie... A wcześniej jakaś kaskadka...
Tadzikowo-sąsiedzkie oczko chętnie zobaczę, może mnie to natchnie...

Posted

[quote name='Sabina1']Błagam cię Aga pomóż mi. W żaden sposób nie wychodzi mi makro. każa obiektyw przekręcic tak , zeby sie pokrywał z kreską na macro i posunąć takie cuś do przodu. I nic . Nic. co ja robie nie tak ? Już tyle razy próbowałam. :angryy: :angryy: :angryy: :placz: :placz: :placz: Miśka, może spróbuj u Coli w topicu się zapytać, ona bardzo sprytna dziewczynka jest, a nóż coś wymyśli :hmmmm: :lol: ???

Posted

[quote name='Poświata']Miśka, może spróbuj u Coli w topicu się zapytać, ona bardzo sprytna dziewczynka jest, a nóż coś wymyśli :hmmmm: :lol: ???
Ale Aga ma taki sam aparat, dlatego ją pytam, bo pewnie zasada taka sama. Ja mam Minoltę Dimage A200. A poza tym Aga ma do mnie świętą cierpliwość, co juz raz okazała.

Posted

[quote name='Sabina1']Ale Aga ma taki sam aparat, dlatego ją pytam, bo pewnie zasada taka sama. Ja mam Minoltę Dimage A200. A poza tym Aga ma do mnie świętą cierpliwość, co juz raz okazała.

:evil_lol: lata praktyki :evil_lol:

Misiu - w mojej Minolcie obok przycisku Macro jest narysowany biały kwiatuszek, nie mam żadnej kreski ani nie przekręcam obiektywu (u mnie się nie da):shake: masz chyba za dobry aparat :evil_lol:
Na ekraniku powinny pojawiać Ci się informacje o aktualnych ustawieniach - włączenie macro sygnalizowane jest ikonką kwiatuszka
poszukałam fotek Twojego aparatu - jego tylna strona jest inna niż mojego
Twój

mój (mój model tysz jest cały czarny:evil_lol: )

jak na ekraniku pojawi mi się kwiatuszek to przyciskiem pomiędzy literkami W i T zwiększam lub zmiejszam zbliżenie

makro włączam przyciskiem przy pokrętle z programami -na ostatniej fotcepolewej stronie u góry widać takie dwa maleńkie czarne guziczki przed pokrętłem

a u Ciebie :niewiem: :oops:
chyba

Posted

[quote name='aga1215']
to co się odbiła to sosna

ale ekstra :multi:

[quote name='aga1215']
może co dadzą?

może w kościele bedzie na tace zbieral? :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']
a u Ciebie :niewiem: :oops:
chyba
Dziękuję AGA. Kwiatuszek owszem wyskakuje i to wszystko, jeśli chodzi o makro. Chyba pójdę do jakiegoś sklepu od tych aparatów, albo na giełdę. :razz: