Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hello

Wektorek sliczny - podoba mi sie opis z misiowym wierszykiem :razz:
a magnolia - przepiękna - uwielbiam magnolie - szkoda ze tak krótko kwitną :-(

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiek napisał(a):
hello

Wektorek sliczny - podoba mi sie opis z misiowym wierszykiem :razz:
a magnolia - przepiękna - uwielbiam magnolie - szkoda ze tak krótko kwitną :-(

u nas jeszcze trochę pokwitną :evil_lol:
dzięki w imieniu Wektorka :buzi:

Posted

Aguniu - z 1226 strony Was wywlekam !
O Trawnikowego nie pytam, bo co mnie obchodzi służba ... :razz:
Magnolia jest piekna ! PIĘKNA !
No i oczywiście Wektorek również ! Zwłaszcza to z nosem w wodzie - :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aga u nas dzisiaj było ciepełko;)

[SIZE=4]Witajcie -już jestem:multi:

Ogródek ślicznie skoszony ;) , Wekuś wybiegany, chwastom powiedziałam WON:angryy:

[SIZE=4]Haniu - ciągle nie mogę przestać się dziwić, jak ta magnolia w naszym klimacie wytrzymała tyle lat - takie piękne drzewo - pewnie ma z 50 albo i więcej lat :niewiem:

[SIZE=4]Alu - u nas tysz ciepełko było :loveu: porobiłam znowu trochę zdjęć
brzoza za sąsiedzkim płotem

Posted

[quote name='aga1215']
[SIZE=4]Alu - u nas tysz ciepełko było porobiłam znowu trochę
Nie przemęczyłaś się tą ilością fotek :mad: , trochę..... to za mało :evil_lol: .

Posted

Beata -już jesteś:multi: to już 10???? naprawdę????? - :klacz:

Nie przemęczyłaś się tą ilością fotek :mad: , trochę..... to za mało :evil_lol: .

Beato od Poświaty - sie namęczyłam :mad: najpierw w pracy :angryy: a potem w ogrodzie :angryy: myślisz, że to tak łatwo mówić chwastom :angryy: WON???
fot mam sporo, tylko trzeba im troszkę czasu poświęcić - img ślamazarzy:shake:

Aluś - mam jeszcze jedną taką brzozę

i buka - właśnie się "przebiera" ;) ma równocześnie stare i nowe listki :crazyeye:

Posted

[quote name='aga1215']Beata -już jesteś:multi: to już 10???? naprawdę????? - :klacz:Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: .

[quote name='aga1215'].....:angryy: myślisz, że to tak łatwo mówić chwastom :angryy: WON??? Wiem że niełatwo, sami mieliśmy jeszcze niedawno działeczkę, na której nic nie rosło tylko chwasty :mad: . I mimo że trochę szkoda, ale już jej nie mamy i niech ktoś inny się męczy z chwaściorami:mad: . Ja mlecyki popodziwiam sobie na trawniku przed blokiem :cool3: .

Posted

[quote name='Poświata']Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: .

Wiem że niełatwo, sami mieliśmy jeszcze niedawno działeczkę, na której nic nie rosło tylko chwasty :mad: . I mimo że trochę szkoda, ale już jej nie mamy i niech ktoś inny się męczy z chwaściorami:mad: . Ja mlecyki popodziwiam sobie na trawniku przed blokiem :cool3: .

Witajcie !

Witaj Beatko :buzi:
Biedny Konrad:-( wycałuj go od nas i leczcie się szybciutko - a potem sanatorium - Rabka (Ozulcowa Ala chyba z Kuba się tam wybiera) albo ....Szczawnica:multi:

Przedstawiam Tadzika - żółwik zaprzyjaźnionych sąsiadów - ciepłe dni spędza w ogródku w ogrodzeniu po piaskownicy.
Coraz to podkopuje się i daje dyla do oczka wodnego odległego ok. 2m od jego zagródki - Wektor baaaaardzolubi go ogladać ;)

Posted

Cześć Agus :multi:

Sliczna ta wiosna u Was :loveu:

[quote name='Poswiata']Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: .

:shake: Miejmy nadzieję, ze to cos jednorazowego a nie astma :shake:

Posted

[quote name='PIKA']Cześć Agus :multi:

Sliczna ta wiosna u Was :loveu:

:shake: Miejmy nadzieję, ze to cos jednorazowego a nie astma :shake:

WitajPikuś - Aguś :lol:

Też myślę, że to tylko mocniejsze przeziębienie, ale zabiegi w Szczawnicy som niezbędne:loveu:
u nas właśnie kwitnął narcyzki :multi:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Aguś. Czy u Was świeci słonko ? W Krakowie zapowiadają pogodową Sodomię i Gonerrheę :evil_lol: Chyba trzeba się będzie schować ... :roll:

Witaj Haniu!
Udało Ci się odzyskać własność prywatną?:multi:
Nasze słoneczko dzisiaj wpadło w nałóg. Nałogowo się chowa. W paskudne chmurzyska:angryy: Co jakiś czas wystawi jedno oko spod chmurki i sie chowa. Ciekawe, przed czym :roll:

Czy już Ci mówiłam, że Asi Wawel jest PIĘKNY :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']
brzoza za sąsiedzkim płotem

Aj!!!!!!!!!!!!!!!!Jaka śliczna fotka :loveu: No, a ja właśnie z aparatem jestem ciągle do tyłu i jedyne fotki jakie sama umiem zrobić to na auto :oops: Wczoraj mąż właśnie uczynił mi zarzut z tego tytułu, że nawet instrukcji jeszcze nie przeczytałam :cool3: No i.........miał rację :oops:
Pozdrawiam cię Aga serdecznie, a tego ogródka ci zazdroszczę i wcale, ale to wcale nie współczuję, że masz z nim tyle roboty :p .....;)

Posted

[quote name='mmbbaj']Aj!!!!!!!!!!!!!!!!Jaka śliczna fotka :loveu: No, a ja właśnie z aparatem jestem ciągle do tyłu i jedyne fotki jakie sama umiem zrobić to na auto :oops: Wczoraj mąż właśnie uczynił mi zarzut z tego tytułu, że nawet instrukcji jeszcze nie przeczytałam :cool3: No i.........miał rację :oops:
Pozdrawiam cię Aga serdecznie, a tego ogródka ci zazdroszczę i wcale, ale to wcale nie współczuję, że masz z nim tyle roboty :p .....;)

Witaj Gosiu!
Instrukcję MUSIAŁAM przeczytać (:oops: wprawdzie w odcinkach, ale przynajmniej trochę zaliczyłam) dzięki Gosiaczkowi i Evelinie :buzi: zdjęcie nieźle wyszło, bo było słonko:multi: - a robiłam je w programie "portret" :evil_lol:

U nas dzisiaj słonko robi uniki - właśnie wyszło dosłownie na sekundę, schowało się i znowu, i tak od rana :angryy:

Posted

Beatko - oby to nie była astma, miałam alergiczną kiedyś i bardzo to męczące jest :mad:
Dzięki dziewczyny za dobre słowo :loveu: , nastawiona jetem na wariant najgorszy, bo przeziębiony napewno nie jest :shake: . Miał jechać na zieloną szkołe za tydzień - nie pojedzie, obóz w lipcu stoi pod znakiem zapytania, a o sanatorium i zabiegach muszę pomyśleć, zobaczymy co alergolog powie :roll: :lol: . Buziaki dla wszystkich!!!!

Posted

Poświata napisał(a):
Dzięki dziewczyny za dobre słowo :loveu: , nastawiona jetem na wariant najgorszy, bo przeziębiony napewno nie jest :shake: . Miał jechać na zieloną szkołe za tydzień - nie pojedzie, obóz w lipcu stoi pod znakiem zapytania, a o sanatorium i zabiegach muszę pomyśleć, zobaczymy co alergolog powie :roll: :lol: . Buziaki dla wszystkich!!!!

Beatko może to uczulenie na jakiś jeden alergen?:cool3: Teraz pylą się różne trawska...I tak nagle? A może ma to związek z dojrzewaniem? Och, oby to nie była alergia całoroczna :diabloti: Trzymam kciuki!!!

Posted

[quote name='Maga100']

chciałam powiedzieć, że Tadeusz mnie ujął tymi wyciagniętymi łapkami :p

Maga - dzięki w imieniu Tadzia :lol: odpoczywa po wycieczce - uciekł i został odnaleziony w oczku wodnym:evil_lol:

Ala - dzięki :multi:

Beata - kiedy idziecie do alergologa?

Przed chwilą wróciliśmy z ogródka - spotkaliśmy gościa, który nie wiedzieć dlaczego uciekł przed nami :niewiem: