Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hello Wektorek sliczny - podoba mi sie opis z misiowym wierszykiem :razz: a magnolia - przepiękna - uwielbiam magnolie - szkoda ze tak krótko kwitną :-( Quote
aga1215 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):hello Wektorek sliczny - podoba mi sie opis z misiowym wierszykiem :razz: a magnolia - przepiękna - uwielbiam magnolie - szkoda ze tak krótko kwitną :-( u nas jeszcze trochę pokwitną :evil_lol: dzięki w imieniu Wektorka :buzi: Quote
r_2005 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='aga1215'] Roczku - tak - to "oczko wodne"w ogródku :lol: A jakbyś tak zrobiła zdjęcie całości...:modla: Quote
aga1215 Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 r_2005 napisał(a):A jakbyś tak zrobiła zdjęcie całości...:modla: zrobię, ale :oops: jak zniknął węże i inne skarby gospodarskie z widoku;) Quote
r_2005 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 aga1215 napisał(a):zrobię, ale :oops: jak zniknął węże i inne skarby gospodarskie z widoku;) Powiedz "a sio!" i po sprawie:lol: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Aguniu - z 1226 strony Was wywlekam ! O Trawnikowego nie pytam, bo co mnie obchodzi służba ... :razz: Magnolia jest piekna ! PIĘKNA ! No i oczywiście Wektorek również ! Zwłaszcza to z nosem w wodzie - :lol: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aga u nas dzisiaj było ciepełko;) [SIZE=4]Witajcie -już jestem:multi: Ogródek ślicznie skoszony ;) , Wekuś wybiegany, chwastom powiedziałam WON:angryy: [SIZE=4]Haniu - ciągle nie mogę przestać się dziwić, jak ta magnolia w naszym klimacie wytrzymała tyle lat - takie piękne drzewo - pewnie ma z 50 albo i więcej lat :niewiem: [SIZE=4]Alu - u nas tysz ciepełko było :loveu: porobiłam znowu trochę zdjęć brzoza za sąsiedzkim płotem Quote
Poświata Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='aga1215'] [SIZE=4]Alu - u nas tysz ciepełko było porobiłam znowu trochę Nie przemęczyłaś się tą ilością fotek :mad: , trochę..... to za mało :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Beata -już jesteś:multi: to już 10???? naprawdę????? - :klacz: Nie przemęczyłaś się tą ilością fotek :mad: , trochę..... to za mało :evil_lol: . Beato od Poświaty - sie namęczyłam :mad: najpierw w pracy :angryy: a potem w ogrodzie :angryy: myślisz, że to tak łatwo mówić chwastom :angryy: WON??? fot mam sporo, tylko trzeba im troszkę czasu poświęcić - img ślamazarzy:shake: Aluś - mam jeszcze jedną taką brzozę i buka - właśnie się "przebiera" ;) ma równocześnie stare i nowe listki :crazyeye: Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='aga1215']Beata -już jesteś:multi: to już 10???? naprawdę????? - :klacz:Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: . [quote name='aga1215'].....:angryy: myślisz, że to tak łatwo mówić chwastom :angryy: WON??? Wiem że niełatwo, sami mieliśmy jeszcze niedawno działeczkę, na której nic nie rosło tylko chwasty :mad: . I mimo że trochę szkoda, ale już jej nie mamy i niech ktoś inny się męczy z chwaściorami:mad: . Ja mlecyki popodziwiam sobie na trawniku przed blokiem :cool3: . Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Poświata']Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: . Wiem że niełatwo, sami mieliśmy jeszcze niedawno działeczkę, na której nic nie rosło tylko chwasty :mad: . I mimo że trochę szkoda, ale już jej nie mamy i niech ktoś inny się męczy z chwaściorami:mad: . Ja mlecyki popodziwiam sobie na trawniku przed blokiem :cool3: . Witajcie ! Witaj Beatko :buzi: Biedny Konrad:-( wycałuj go od nas i leczcie się szybciutko - a potem sanatorium - Rabka (Ozulcowa Ala chyba z Kuba się tam wybiera) albo ....Szczawnica:multi: Przedstawiam Tadzika - żółwik zaprzyjaźnionych sąsiadów - ciepłe dni spędza w ogródku w ogrodzeniu po piaskownicy. Coraz to podkopuje się i daje dyla do oczka wodnego odległego ok. 2m od jego zagródki - Wektor baaaaardzolubi go ogladać ;) Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cześć Agus :multi: Sliczna ta wiosna u Was :loveu: [quote name='Poswiata']Powiem tak, w piątek Konrad mi się poważnie rozchorował, (nie wiem czy nie zostanie u niego zdiagnozowana astma:shake: miał potworny atak duszności, pierwszy raz w życiu, dopiero by się nam porobiło:-( ) jesteśmy w trakcie leczenia, jestem w stresie:-( , mam doła jak stąd do Was i spowrotem :-( , na tydzień zostaję z tym wszystkim sama, bo Wojtek wyjeżdża, i mam w d***e dietę. Chce mi się wyyyyyyyyyyć i wczoraj zeżarłam ptasie mleczko :oops: :mad: . :shake: Miejmy nadzieję, ze to cos jednorazowego a nie astma :shake: Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='PIKA']Cześć Agus :multi: Sliczna ta wiosna u Was :loveu: :shake: Miejmy nadzieję, ze to cos jednorazowego a nie astma :shake: WitajPikuś - Aguś :lol: Też myślę, że to tylko mocniejsze przeziębienie, ale zabiegi w Szczawnicy som niezbędne:loveu: u nas właśnie kwitnął narcyzki :multi: Quote
Hanna R. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dzień dobry Aguś. Czy u Was świeci słonko ? W Krakowie zapowiadają pogodową Sodomię i Gonerrheę :evil_lol: Chyba trzeba się będzie schować ... :roll: Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Aguś. Czy u Was świeci słonko ? W Krakowie zapowiadają pogodową Sodomię i Gonerrheę :evil_lol: Chyba trzeba się będzie schować ... :roll: Witaj Haniu! Udało Ci się odzyskać własność prywatną?:multi: Nasze słoneczko dzisiaj wpadło w nałóg. Nałogowo się chowa. W paskudne chmurzyska:angryy: Co jakiś czas wystawi jedno oko spod chmurki i sie chowa. Ciekawe, przed czym :roll: Czy już Ci mówiłam, że Asi Wawel jest PIĘKNY :loveu: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='aga1215'] brzoza za sąsiedzkim płotem Aj!!!!!!!!!!!!!!!!Jaka śliczna fotka :loveu: No, a ja właśnie z aparatem jestem ciągle do tyłu i jedyne fotki jakie sama umiem zrobić to na auto :oops: Wczoraj mąż właśnie uczynił mi zarzut z tego tytułu, że nawet instrukcji jeszcze nie przeczytałam :cool3: No i.........miał rację :oops: Pozdrawiam cię Aga serdecznie, a tego ogródka ci zazdroszczę i wcale, ale to wcale nie współczuję, że masz z nim tyle roboty :p .....;) Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj']Aj!!!!!!!!!!!!!!!!Jaka śliczna fotka :loveu: No, a ja właśnie z aparatem jestem ciągle do tyłu i jedyne fotki jakie sama umiem zrobić to na auto :oops: Wczoraj mąż właśnie uczynił mi zarzut z tego tytułu, że nawet instrukcji jeszcze nie przeczytałam :cool3: No i.........miał rację :oops: Pozdrawiam cię Aga serdecznie, a tego ogródka ci zazdroszczę i wcale, ale to wcale nie współczuję, że masz z nim tyle roboty :p .....;) Witaj Gosiu! Instrukcję MUSIAŁAM przeczytać (:oops: wprawdzie w odcinkach, ale przynajmniej trochę zaliczyłam) dzięki Gosiaczkowi i Evelinie :buzi: zdjęcie nieźle wyszło, bo było słonko:multi: - a robiłam je w programie "portret" :evil_lol: U nas dzisiaj słonko robi uniki - właśnie wyszło dosłownie na sekundę, schowało się i znowu, i tak od rana :angryy: Quote
malawaszka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 u mnie też słonki się w chowanego bawi :shake: Beatko - oby to nie była astma, miałam alergiczną kiedyś i bardzo to męczące jest :mad: Quote
Poświata Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Beatko - oby to nie była astma, miałam alergiczną kiedyś i bardzo to męczące jest :mad:Dzięki dziewczyny za dobre słowo :loveu: , nastawiona jetem na wariant najgorszy, bo przeziębiony napewno nie jest :shake: . Miał jechać na zieloną szkołe za tydzień - nie pojedzie, obóz w lipcu stoi pod znakiem zapytania, a o sanatorium i zabiegach muszę pomyśleć, zobaczymy co alergolog powie :roll: :lol: . Buziaki dla wszystkich!!!! Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Poświata napisał(a):Dzięki dziewczyny za dobre słowo :loveu: , nastawiona jetem na wariant najgorszy, bo przeziębiony napewno nie jest :shake: . Miał jechać na zieloną szkołe za tydzień - nie pojedzie, obóz w lipcu stoi pod znakiem zapytania, a o sanatorium i zabiegach muszę pomyśleć, zobaczymy co alergolog powie :roll: :lol: . Buziaki dla wszystkich!!!! Beatko może to uczulenie na jakiś jeden alergen?:cool3: Teraz pylą się różne trawska...I tak nagle? A może ma to związek z dojrzewaniem? Och, oby to nie była alergia całoroczna :diabloti: Trzymam kciuki!!! Quote
Alicja Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Aguś u nas też pogoda w kratkę , nawet już padało Bardzo mi się podoba Tadzik;) ale narcyzik jest śliczny Quote
Maga100 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 chciałam powiedzieć, że Tadeusz mnie ujął tymi wyciagniętymi łapkami :p Quote
aga1215 Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='Maga100'] chciałam powiedzieć, że Tadeusz mnie ujął tymi wyciagniętymi łapkami :p Maga - dzięki w imieniu Tadzia :lol: odpoczywa po wycieczce - uciekł i został odnaleziony w oczku wodnym:evil_lol: Ala - dzięki :multi: Beata - kiedy idziecie do alergologa? Przed chwilą wróciliśmy z ogródka - spotkaliśmy gościa, który nie wiedzieć dlaczego uciekł przed nami :niewiem: Quote
Recommended Posts