aga1215 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Poświata napisał(a):Próbowałam i nic :mad: , Wojtek tez grzebal w ustawieniach i tez nic:mad: . Najgorsze jest to ze mialam problem z zalogowaniem sie na forum, bo mam "s" w nicku :angryy: , i musialam pokombinowac jak kobyla pod góre zeby sie tu dostac :angryy: . :hmmmm: skąd Ci się to wzięło? od początku tak było? Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Aguś nie mam pojęcia :roll: , ale jak widać coś mu się odwidziało, głupią ze mnie robi czy co:mad: ??? Przed chwilką byłam na MIAU, gdzie pisal normalnie, teraz wlazłam tutaj i też jest ok. Ciekawe jak długo to potrwa, idę spać, oby to nie był sen:diabloti: . Dobranoc, miłych snów !!!! Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']Aguś nie mam pojęcia :roll: , ale jak widać coś mu się odwidziało, głupią ze mnie robi czy co:mad: ??? Przed chwilką byłam na MIAU, gdzie pisal normalnie, teraz wlazłam tutaj i też jest ok. Ciekawe jak długo to potrwa, idę spać, oby to nie był sen:diabloti: . Dobranoc, miłych snów !!!! Beata - musi co niechcący klepujesz kombinacje klawiszy, które zmieniają klawiature na programisty - tylko ta kombinacja klawiszy pomaga DOBRANOC Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 [quote name='Poświata'] .Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!) Musisz zmienić na nowszy model - nie możesz ryzykować utraty życia przed osiągnięciem wagi należnej - i obejrzeniem tego w lustrze ... Na marne poszłyby Twoje męczarnie ... :cool3: A po polsku JUŻ nie umiesz, bo się za bardzo po świecie włóczysz ... :p Aga, pokaż jakiegoś nowego Wektora ... Quote
Hanna R. Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Aguniu , a gzieżeś Ty ? I gdzie Wektor ? I gdzie Poświata ? U niej w galerii chodzą tylko tematy dieciane. Tego tematu w domu mam w dużej obfitości ... Niestety . Ale dzisiaj pojechałyśmy do Carrefoura i kupiłyśmy . Duuuużo kupiłyśmy ! I odpowiednio dużo zjedliśmy ... NIESTETY . I TERAZ NAM GŁUPIO JAKOŚ TAK ... :sad: :sad: :sad: Napisz, CZY NAM TO PRZEJDZIE ? Czy już tak zostanie ? :shake: Quote
Poświata Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aguniu , a gzieżeś Ty ? I gdzie Wektor ? I gdzie Poświata ? U niej w galerii chodzą tylko tematy dieciane. Tego tematu w domu mam w dużej obfitości ... Niestety .Jestem, jestem - robię pranie, obiad dzieciom, zaraz za prasowanie się biorę, potem z Gabi do dentysty, o 18 zebranie w szkole..... Normalnie taki zapie****, że człowiek taczek nie zdąży załadować :roll: :lol: . Wlazłam na swój topic, boszeeee, sama się zdziwiłam :crazyeye: , nie miałam bladego pojęcia, że moją dietą, wywołam taką burzę....... Może masz rację, że lapiej nie gadać, a robić sobie po cichu :hmmmm:. Aguś pewnie ciężko pracuje, a Wekuś na tarasie pogaduchy z Kamą sobie na odległość urządza :):):). Quote
aga1215 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Poświata']Jestem, jestem - robię pranie, obiad dzieciom, zaraz za prasowanie się biorę, potem z Gabi do dentysty, o 18 zebranie w szkole..... Normalnie taki zapie****, że człowiek taczek nie zdąży załadować :roll: :lol: . Wlazłam na swój topic, boszeeee, sama się zdziwiłam :crazyeye: , nie miałam bladego pojęcia, że moją dietą, wywołam taką burzę....... Może masz rację, że lapiej nie gadać, a robić sobie po cichu :hmmmm:. Aguś pewnie ciężko pracuje, a Wekuś na tarasie pogaduchy z Kamą sobie na odległość urządza :):):). Witajcie Kochaneńkie Beatko Twój topik jest baaaardzo przydatny :oops: niech zostanie tak jak jest... :oops: Wekuś pogaduchy uprawiał. Na odległość. Z bliska kilka dni temu se nagadali.. Z zębami na wierzchu. Kłótnia narzeczeńska :hmmmm: :niewiem: BTW - śmigaj do przeglądu...hamulce niech poprawią.... a w domu zrób Dzień Taty... Aguś przegrała dzisiaj w pracy bitwę z certyfikatami... ale wojna jeszcze trwa Haniu - Nie przejdzie :shake: . Nigdy:shake: .Tak już zostanie. Topik Beatki się przyda :angryy: nie tylko mnie .... Nowego Wektorka nie mam. Nie chcę:shake: . Kofam starego :loveu: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:taki najlepsiejszy ale malo :shake: Quote
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 więcej więcej starego Wektorka :loveu: :multi: Quote
aga1215 Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='malawaszka']więcej więcej starego Wektorka :loveu: :multi: pewnie dopiero we środę ....DobrejNocki :lol: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: już ŚRODA :mad: ;) :lol: !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga1215']pewnie dopiero we środę ....DobrejNocki :lol: :multi::multi::multi::multi::multi:już sroda Quote
aga1215 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='Poświata']już ŚRODA :mad: Czekamy:mad::mad::mad::mad: boję się :scared: :help1: :scared: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga1215']boję się :scared: :help1: :scared:Ty się nie bój :roll: i nie zwiewaj :roll: , tylko obiecane fotki dawaj :evil_lol: . Quote
aga1215 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Poświata napisał(a):Ty się nie bój :roll: i nie zwiewaj :roll: , tylko obiecane fotki dawaj :evil_lol: . kiedy słońca nie ma :shake: :placz: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 aga1215 napisał(a):kiedy słońca nie ma :shake: :placz:Ale to chyba nie słońce robi zdjęcia tylko Ty, więc w czym problem :hmmmm: :lol: . Quote
aga1215 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Poświata napisał(a):Ale to chyba nie słońce robi zdjęcia tylko Ty, więc w czym problem :hmmmm: :lol: . robiłaś czarnemu psu w pochmurny dzień fotkę???:mad: poszukam starych, nie używanych;) ale teraz nie będęmiała czasu - wieczorkiem - późnym :lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga1215']boję się :scared: :help1: :scared::shake:nie boja j , tylko powiedz gdzie te fotki :razz: Quote
Poświata Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 aga1215 napisał(a):...poszukam starych, nie używanych;) ... Pewnikiem w szufladach :roll: , które Aga właśnie nerwowo przetrząsa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 taaa w tytule jest, ze Wektor wita nas serdecznie a tu Wektora ani widu ani slychu :shake: Agus zaniedbujesz nasz :mad::mad: Quote
aga1215 Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 [quote name='PIKA']taaa w tytule jest, ze Wektor wita nas serdecznie a tu Wektora ani widu ani slychu :shake: Agus zaniedbujesz nasz :mad::mad: taaa, ta co nie pracuje sie odezwała :angryy: wita,wita, ino pańcia ma bałagan na dysku :oops: lecę szukać Quote
PIKA Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='aga1215']taaa, ta co nie pracuje sie odezwała :angryy: pracuje, ale foty wstawia dośc regularnie :diabloti: Quote
Recommended Posts