Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poświata napisał(a):
Próbowałam i nic :mad: , Wojtek tez grzebal w ustawieniach i tez nic:mad: . Najgorsze jest to ze mialam problem z zalogowaniem sie na forum, bo mam "s" w nicku :angryy: , i musialam pokombinowac jak kobyla pod góre zeby sie tu dostac :angryy: .

:hmmmm: skąd Ci się to wzięło? od początku tak było?

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś nie mam pojęcia :roll: , ale jak widać coś mu się odwidziało, głupią ze mnie robi czy co:mad: ??? Przed chwilką byłam na MIAU, gdzie pisal normalnie, teraz wlazłam tutaj i też jest ok. Ciekawe jak długo to potrwa, idę spać, oby to nie był sen:diabloti: .
Dobranoc, miłych snów !!!!

Posted

[quote name='Poświata']Aguś nie mam pojęcia :roll: , ale jak widać coś mu się odwidziało, głupią ze mnie robi czy co:mad: ??? Przed chwilką byłam na MIAU, gdzie pisal normalnie, teraz wlazłam tutaj i też jest ok. Ciekawe jak długo to potrwa, idę spać, oby to nie był sen:diabloti: .
Dobranoc, miłych snów !!!!
Beata - musi co niechcący klepujesz kombinacje klawiszy, które zmieniają klawiature na programisty - tylko ta kombinacja klawiszy pomaga
DOBRANOC

Posted

[quote name='Poświata'] .Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!)

Musisz zmienić na nowszy model - nie możesz ryzykować utraty życia przed osiągnięciem wagi należnej - i obejrzeniem tego w lustrze ... Na marne poszłyby Twoje męczarnie ... :cool3:
A po polsku JUŻ nie umiesz, bo się za bardzo po świecie włóczysz ... :p

Aga, pokaż jakiegoś nowego Wektora ...

Posted

Aguniu , a gzieżeś Ty ? I gdzie Wektor ? I gdzie Poświata ? U niej w galerii chodzą tylko tematy dieciane. Tego tematu w domu mam w dużej obfitości ... Niestety .
Ale dzisiaj pojechałyśmy do Carrefoura i kupiłyśmy . Duuuużo kupiłyśmy ! I odpowiednio dużo zjedliśmy ... NIESTETY . I TERAZ NAM GŁUPIO JAKOŚ TAK ... :sad: :sad: :sad:
Napisz, CZY NAM TO PRZEJDZIE ? Czy już tak zostanie ? :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aguniu , a gzieżeś Ty ? I gdzie Wektor ? I gdzie Poświata ? U niej w galerii chodzą tylko tematy dieciane. Tego tematu w domu mam w dużej obfitości ... Niestety .Jestem, jestem - robię pranie, obiad dzieciom, zaraz za prasowanie się biorę, potem z Gabi do dentysty, o 18 zebranie w szkole..... Normalnie taki zapie****, że człowiek taczek nie zdąży załadować :roll: :lol: . Wlazłam na swój topic, boszeeee, sama się zdziwiłam :crazyeye: , nie miałam bladego pojęcia, że moją dietą, wywołam taką burzę....... Może masz rację, że lapiej nie gadać, a robić sobie po cichu :hmmmm:.
Aguś pewnie ciężko pracuje, a Wekuś na tarasie pogaduchy z Kamą sobie na odległość urządza :):):).

Posted

[quote name='Poświata']Jestem, jestem - robię pranie, obiad dzieciom, zaraz za prasowanie się biorę, potem z Gabi do dentysty, o 18 zebranie w szkole..... Normalnie taki zapie****, że człowiek taczek nie zdąży załadować :roll: :lol: . Wlazłam na swój topic, boszeeee, sama się zdziwiłam :crazyeye: , nie miałam bladego pojęcia, że moją dietą, wywołam taką burzę....... Może masz rację, że lapiej nie gadać, a robić sobie po cichu :hmmmm:.
Aguś pewnie ciężko pracuje, a Wekuś na tarasie pogaduchy z Kamą sobie na odległość urządza :):):).
Witajcie Kochaneńkie

Beatko
Twój topik jest baaaardzo przydatny :oops: niech zostanie tak jak jest... :oops:
Wekuś pogaduchy uprawiał. Na odległość. Z bliska kilka dni temu se nagadali.. Z zębami na wierzchu. Kłótnia narzeczeńska :hmmmm: :niewiem:
BTW - śmigaj do przeglądu...hamulce niech poprawią....
a w domu zrób Dzień Taty...

Aguś przegrała dzisiaj w pracy bitwę z certyfikatami... ale wojna jeszcze trwa

Haniu - Nie przejdzie :shake: . Nigdy:shake: .Tak już zostanie. Topik Beatki się przyda :angryy: nie tylko mnie ....

Nowego Wektorka nie mam. Nie chcę:shake: . Kofam starego :loveu:

Posted

Poświata napisał(a):
Ale to chyba nie słońce robi zdjęcia tylko Ty, więc w czym problem :hmmmm: :lol: .

robiłaś czarnemu psu w pochmurny dzień fotkę???:mad:
poszukam starych, nie używanych;) ale teraz nie będęmiała czasu - wieczorkiem - późnym :lol:

Posted

[quote name='PIKA']taaa w tytule jest, ze Wektor wita nas serdecznie a tu Wektora ani widu ani slychu :shake:
Agus zaniedbujesz nasz :mad::mad:
taaa, ta co nie pracuje sie odezwała :angryy:
wita,wita, ino pańcia ma bałagan na dysku :oops:
lecę szukać