aga1215 Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: Aga :mad: zmieniłaś tytuł galerii i myślałam, że mi z jakiejś obcej galerii zaczęły przychodzić powiadomienia :lol: a co przeca Wektorek wita :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 cholera ! Panie trawnikowy kochany - pańska kobieta ma ODPOCZYWAĆ. Oooo - tak to skrótowo ujmęl Bbbbbrdzo proszę... Dla kobiety wiosna to NAJTRUDNIEJSZA pora roku jest ... Panie Trawnikowy ... Pozdrawiam z wyrazami szacunku ... :p Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']cholera ! Panie trawnikowy kochany - pańska kobieta ma ODPOCZYWAĆ. Oooo - tak to skrótowo ujmęl Bbbbbrdzo proszę... Dla kobiety wiosna to NAJTRUDNIEJSZA pora roku jest ... Panie Trawnikowy ... Pozdrawiam z wyrazami szacunku ... :p Dzięki :buzi: Hanuś za wstawiennictwo :multi: - byłam u Ciebie ;) :evil_lol: właśnie popijam kawusię - zaraz lecę do ogródka trochę podziałać:lol: coby było z czego foty robić wczorajsze zdobycze ogródkowe agrest kwiatuszki polne Quote
Gosiek Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Cześć Agniesiu - co ta Hania tak o Ciebie dba? :cool1: a wiesz ze u mnie już nie ma kwiatków na agreście? są już maciupkie owocki :diabloti: śliczne :loveu: a Wektorek bardzo skoczny.. hihi jemu nie brakuje kondycji na wiosnę :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Gosiek']Cześć Agniesiu - co ta Hania tak o Ciebie dba? :cool1: :hmmmm: Hania sama przepracowana ostatnio ... [quote name='Gosiek']a wiesz ze u mnie już nie ma kwiatków na agreście? są już maciupkie owocki :diabloti: u nas wszystko później :-( [quote name='Gosiek'] śliczne :loveu: dzięki :buzi: [quote name='Gosiek'] Wektorek bardzo skoczny.. hihi jemu nie brakuje kondycji na wiosnę :evil_lol: chłop w pełni sił :evil_lol: właśnie znalazłam ze swojego dzieciństwa "latajacy talerz" - może uda się z nim poćwiczyć :hmmmm: - muszę poczytać artykuły Marysi od Uny na ten temat... lecę do ogródka :scared: :Dog_run: Quote
Poświata Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 To dopiero jest MAKRO !!! KROŚCIENKO z satelity http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=New+York+City&ll=49.442236,20.428648&spn=0.040294,0.107803&t=h&om=1 Quote
Hanna R. Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Aga - czy mąż uszanował Twoje prawo do wiosennego odpoczynku ? Bo mnie nikt w tej kwestii nie chce szanować ...:-( Quote
aga1215 Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Poświata']To dopiero jest MAKRO !!! KROŚCIENKO z satelity http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=New+York+City&ll=49.442236,20.428648&spn=0.040294,0.107803&t=h&om=1 dzięki :loveu: a to http://mapy.wrotamalopolski.pl/wrotamalopolski2.htm widziałaś??? Beata - to już z nowego ???? Aga - czy mąż uszanował Twoje prawo do wiosennego odpoczynku ? Bo mnie nikt w tej kwestii nie chce szanować ...:-( Biedna Hania - wszystkich, conie szanują Naszej Hani o TAK, Tak właśnie Haniu - Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='aga1215']Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol: cóż za wielkoduszność :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']dzięki :loveu: a to http://mapy.wrotamalopolski.pl/wrotamalopolski2.htm widziałaś??? Beata - to już z nowego ????To z nowego :cool3: , ale fajnie sie wszystko oglada na duzym ekranie:lol: . Tylko cos mi dogomania popsula i nie moge pisac polskich literek :mad: , a ja tak po chinsku to nie umiem. "wrotamalopolski" sa extra, zajrzalam Ci prawie na podworko :eviltong: :multi: . Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215'] Biedna Hania - wszystkich, conie szanują Naszej Hani o TAK, Tak właśnie Haniu - Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O MATKO ! A kim jest dla Ciebie Trawnikowy ??? To służba może ??? Posiadasz taką ??? :crazyeye: Emotka jest bardzo śmieszna :lol: Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Widze, ze się bawicie Google Earth :razz:Nooooooo, fajna zabawa :multi: wczoraj bylam w Sidney i Nowym Yorku i w Krakowie :multi: :razz: , no i oczywiscie u Agi na dachu. Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']Nooooooo, fajna zabawa :multi: wczoraj bylam w Sidney i Nowym Yorku i w Krakowie :multi: :razz: , no i oczywiscie u Agi na dachu. No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ... Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ... Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ... Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ... ale mam pisania Haniu - czyżbyś śledziła budowę Nowej Huty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) służba dobra rzecz ;) :multi: To z nowego :cool3: , ale fajnie sie wszystko oglada na duzym ekranie:lol: . Tylko cos mi dogomania popsula i nie moge pisac polskich literek :mad: , a ja tak po chinsku to nie umiem. "wrotamalopolski" sa extra, zajrzalam Ci prawie na podworko :eviltong: :multi: . Beata - dlaczego nie lądowałaś ???? BTW - pewnie przestawiłaś sobie klawiaturę -wciśniej CTR+shift ..... zwiększyłam sobie pamięć operacyjną :multi: mam 512:multi: Alu -macham Dziewczyny - lądujcie - nastawiam wodę na kawę :multi: Quote
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 :razz:o rany Aga ja już po kolacji , chyba dziś na kawę już nie zląduję :razz: Quote
Hanna R. Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']ale mam pisania Haniu - czyżbyś śledziła budowę Nowej Huty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) służba dobra rzecz ;) :multi: Nie. Ale śledzę to, co się dzieje w opisanych powyżej miejscach - i tak mi się pokojarzyło ... Wykopy, hałdy ziemi, maszyny i całe armie hmmm - pracowników fizycznych . Wygląda strasznie ! Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nie. Ale śledzę to, co się dzieje w opisanych powyżej miejscach - i tak mi się pokojarzyło ... Wykopy, hałdy ziemi, maszyny i całe armie hmmm - pracowników fizycznych . Wygląda strasznie ! nasze realia :angryy: Haniu - patrz powyżej. Od I piętra wzwyż.Tam Kraków jest ładny...maszkarony na ten przykład... Quote
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 A moze jakies zdjecia Wetorka? :razz: Nie koniecznie z satelity :evil_lol: Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ... Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ...W Nowym Jorku ogldalam sobie statue, byla tak blisko, ze malo mi oka nie wydlubala:crazyeye: , no i smoka wawelskiego chcialam z bliska obejrzec, ale mi tak nie przyblizylo :placz: , no i jakos tak wyszlo, ze nie pomyslalam i nie zapowiedzialam sie :shake: :-( .[quote name='aga1215'][quote name='Poswiata']To z nowego :cool3: , ale fajnie sie wszystko oglada na duzym ekranie:lol: . Tylko cos mi dogomania popsula i nie moge pisac polskich literek :mad: , a ja tak po chinsku to nie umiem. "wrotamalopolski" sa extra, zajrzalam Ci prawie na podworko :eviltong: :multi: . Beata - dlaczego nie lądowałaś ???? Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!) Quote
aga1215 Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='Poświata']W Nowym Jorku ogldalam sobie statue, byla tak blisko, ze malo mi oka nie wydlubala:crazyeye: , no i smoka wawelskiego chcialam z bliska obejrzec, ale mi tak nie przyblizylo :placz: , no i jakos tak wyszlo, ze nie pomyslalam i nie zapowiedzialam sie :shake: :-( .Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!) nasmaruj je! albo oddaj pojazd do przeglądu :evil_lol: Beata - próbowałas spowrotem przestawić klawiaturę?????CTRL+shift mnie się często przestawia... Quote
Poświata Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='aga1215']nasmaruj je! albo oddaj pojazd do przeglądu :evil_lol: Beata - próbowałas spowrotem przestawić klawiaturę?????CTRL+shift mnie się często przestawia...Próbowałam i nic :mad: , Wojtek tez grzebal w ustawieniach i tez nic:mad: . Najgorsze jest to ze mialam problem z zalogowaniem sie na forum, bo mam "s" w nicku :angryy: , i musialam pokombinowac jak kobyla pod góre zeby sie tu dostac :angryy: . Quote
Recommended Posts