Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: Aga :mad: zmieniłaś tytuł galerii i myślałam, że mi z jakiejś obcej galerii zaczęły przychodzić powiadomienia :lol:

a co przeca Wektorek wita :loveu:

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cholera ! Panie trawnikowy kochany - pańska kobieta ma
ODPOCZYWAĆ. Oooo - tak to skrótowo ujmęl Bbbbbrdzo proszę... Dla kobiety wiosna to NAJTRUDNIEJSZA pora roku jest ... Panie Trawnikowy ...

Pozdrawiam z wyrazami szacunku ... :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']cholera ! Panie trawnikowy kochany - pańska kobieta ma
ODPOCZYWAĆ. Oooo - tak to skrótowo ujmęl Bbbbbrdzo proszę... Dla kobiety wiosna to NAJTRUDNIEJSZA pora roku jest ... Panie Trawnikowy ...

Pozdrawiam z wyrazami szacunku ... :p
Dzięki :buzi: Hanuś za wstawiennictwo :multi: - byłam u Ciebie ;) :evil_lol:

właśnie popijam kawusię - zaraz lecę do ogródka trochę podziałać:lol: coby było z czego foty robić

wczorajsze zdobycze ogródkowe

agrest

kwiatuszki polne

Posted

Cześć Agniesiu - co ta Hania tak o Ciebie dba? :cool1:

a wiesz ze u mnie już nie ma kwiatków na agreście? są już maciupkie owocki :diabloti:

śliczne :loveu:

a Wektorek bardzo skoczny.. hihi jemu nie brakuje kondycji na wiosnę :evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']Cześć Agniesiu - co ta Hania tak o Ciebie dba? :cool1:

:hmmmm: Hania sama przepracowana ostatnio ...
[quote name='Gosiek']a wiesz ze u mnie już nie ma kwiatków na agreście? są już maciupkie owocki :diabloti:
u nas wszystko później :-(
[quote name='Gosiek']

śliczne :loveu:
dzięki :buzi:

[quote name='Gosiek'] Wektorek bardzo skoczny.. hihi jemu nie brakuje kondycji na wiosnę :evil_lol:
chłop w pełni sił :evil_lol: właśnie znalazłam ze swojego dzieciństwa "latajacy talerz" - może uda się z nim poćwiczyć :hmmmm: - muszę poczytać artykuły Marysi od Uny na ten temat...
lecę do ogródka :scared: :Dog_run:

Posted

[quote name='Poświata']To dopiero jest MAKRO !!! KROŚCIENKO z satelity
http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q=New+York+City&ll=49.442236,20.428648&spn=0.040294,0.107803&t=h&om=1

dzięki :loveu:
a to http://mapy.wrotamalopolski.pl/wrotamalopolski2.htm
widziałaś???
Beata - to już z nowego ????

Aga - czy mąż uszanował Twoje prawo do wiosennego odpoczynku ?
Bo mnie nikt w tej kwestii nie chce szanować ...:-(

Biedna Hania - wszystkich, conie szanują Naszej Hani o TAK, Tak właśnie

Haniu - Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol:

cóż za wielkoduszność :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Biedna Hania - wszystkich, conie szanują Naszej Hani o TAK, Tak właśnie

Haniu - Trawnikowy (rozumiem, że jego masz na myśli;) menzem moim nie jest) zebrał talerze po obiedzie :evil_lol:a także dostarczył mi ziemi kompostowej do ogródka :evil_lol:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O MATKO ! A kim jest dla Ciebie Trawnikowy ??? To służba może ??? Posiadasz taką ??? :crazyeye:

Emotka jest bardzo śmieszna :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć
Widze, ze się bawicie Google Earth :razz:
Nooooooo, fajna zabawa :multi: wczoraj bylam w Sidney i Nowym Yorku i w Krakowie :multi: :razz: , no i oczywiscie u Agi na dachu.

Posted

[quote name='Poświata']Nooooooo, fajna zabawa :multi: wczoraj bylam w Sidney i Nowym Yorku i w Krakowie :multi: :razz: , no i oczywiscie u Agi na dachu.

No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ...
Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ...
Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ...
ale mam pisania
Haniu - czyżbyś śledziła budowę Nowej Huty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;)
służba dobra rzecz ;) :multi:

To z nowego :cool3: , ale fajnie sie wszystko oglada na duzym ekranie:lol: . Tylko cos mi dogomania popsula i nie moge pisac polskich literek :mad: , a ja tak po chinsku to nie umiem.
"wrotamalopolski" sa extra, zajrzalam Ci prawie na podworko :eviltong: :multi: .

Beata - dlaczego nie lądowałaś ????
BTW - pewnie przestawiłaś sobie klawiaturę -wciśniej CTR+shift .....
zwiększyłam sobie pamięć operacyjną :multi: mam 512:multi:
Alu -macham
Dziewczyny - lądujcie - nastawiam wodę na kawę :multi:

Posted

[quote name='aga1215']ale mam pisania
Haniu - czyżbyś śledziła budowę Nowej Huty :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;)
służba dobra rzecz ;) :multi:

Nie. Ale śledzę to, co się dzieje w opisanych powyżej miejscach - i tak mi się pokojarzyło ... Wykopy, hałdy ziemi, maszyny i całe armie hmmm - pracowników fizycznych . Wygląda strasznie !

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Nie. Ale śledzę to, co się dzieje w opisanych powyżej miejscach - i tak mi się pokojarzyło ... Wykopy, hałdy ziemi, maszyny i całe armie hmmm - pracowników fizycznych . Wygląda strasznie !
nasze realia :angryy: Haniu - patrz powyżej. Od I piętra wzwyż.Tam Kraków jest ładny...maszkarony na ten przykład...

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No właśnie - ale dlaczego się nie zapowiedziałaś ? Pogadałybyśmy o diecie ... Trza było sobie odpuścić Nowy Jork a więcej czasu zostawić na Kraków ...
Rynek , Floriańska i Planty koło Barbakanu są takie piękne :angryy: :angryy: :angryy: Wyglądają jak Nowa Huta w budowie ...W Nowym Jorku ogldalam sobie statue, byla tak blisko, ze malo mi oka nie wydlubala:crazyeye: , no i smoka wawelskiego chcialam z bliska obejrzec, ale mi tak nie przyblizylo :placz: , no i jakos tak wyszlo, ze nie pomyslalam i nie zapowiedzialam sie :shake: :-( .[quote name='aga1215'][quote name='Poswiata']To z nowego :cool3: , ale fajnie sie wszystko oglada na duzym ekranie:lol: . Tylko cos mi dogomania popsula i nie moge pisac polskich literek :mad: , a ja tak po chinsku to nie umiem.
"wrotamalopolski" sa extra, zajrzalam Ci prawie na podworko :eviltong: :multi: . Beata - dlaczego nie lądowałaś ????
Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!)

Posted

[quote name='Poświata']W Nowym Jorku ogldalam sobie statue, byla tak blisko, ze malo mi oka nie wydlubala:crazyeye: , no i smoka wawelskiego chcialam z bliska obejrzec, ale mi tak nie przyblizylo :placz: , no i jakos tak wyszlo, ze nie pomyslalam i nie zapowiedzialam sie :shake: :-( .Bo mi sie hamulce w mietle zaciely :mad: , moze nastepnym razem (boszeeeee, nie umiem tak pisac nie po polsku :placz: !!!!!)
nasmaruj je! albo oddaj pojazd do przeglądu :evil_lol:
Beata - próbowałas spowrotem przestawić klawiaturę?????CTRL+shift

mnie się często przestawia...

Posted

[quote name='aga1215']nasmaruj je! albo oddaj pojazd do przeglądu :evil_lol:
Beata - próbowałas spowrotem przestawić klawiaturę?????CTRL+shift

mnie się często przestawia...Próbowałam i nic :mad: , Wojtek tez grzebal w ustawieniach i tez nic:mad: . Najgorsze jest to ze mialam problem z zalogowaniem sie na forum, bo mam "s" w nicku :angryy: , i musialam pokombinowac jak kobyla pod góre zeby sie tu dostac :angryy: .