aga1215 Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 all napisał(a):Witaj Aga!! Ale masz PIEKNEGO PSA!!!!!!!;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: no bo ja musze z duma przyznac, ze mam wektorowego barta blizniaka:razz:-zdecydowanie ta sama rasa!!tylko ja mam troche wiecej-o ogon:lol:-inaczej byliby identyczni-przynajmniej na zdjeciach... Witaj All!!! Przecież Ty masz Cezara:multi: :multi: :multi: Co u niego??????? Wiesz może co z jego siostrą???????? Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Aga roztopiło Was:cool3: prawie ;) :evil_lol: rano było na wschodnimoknie 38-stopni :angryy: Maga100 napisał(a):hallo, jak tam żyjecie w tym gorącu? Ja poproszę wiecej zdjeć z tymi napojami chłodzącymi :evil_lol: ponowej dostawie ;) :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 :shake:ja już nie mam odwagi patrzeć na termometr:cool3: Quote
Guest all Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 aga1215 napisał(a):Witaj All!!! Przecież Ty masz Cezara:multi: :multi: :multi: Co u niego??????? Wiesz może co z jego siostrą???????? no mam Cezara, ale przeciez nie wszyscy go znaja i wiedza.. chcialam sie tylko pochwalic wektorkowym fankom:oops: o siostrze nie wiem nic, ale tez jestem ciekawa.. bardzo chcialabym ja poza tym zobaczyc na zywo, bo widzialam tylko ze dwie fotki... wiec moze ja sie przejade w charakterze szofera Marki jak sie zgodzi i znajdzie czas? zaraz cos tam u nas napisze, Ty mnie poprzesz, bo dobrze Ci to wychodzi i moze sie uda;) Quote
Alicja Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 all napisał(a):no mam Cezara, ale przeciez nie wszyscy go znaja i wiedza.. chcialam sie tylko pochwalic wektorkowym fankom:oops: o siostrze nie wiem nic, ale tez jestem ciekawa.. bardzo chcialabym ja poza tym zobaczyc na zywo, bo widzialam tylko ze dwie fotki... wiec moze ja sie przejade w charakterze szofera Marki jak sie zgodzi i znajdzie czas? zaraz cos tam u nas napisze, Ty mnie poprzesz, bo dobrze Ci to wychodzi i moze sie uda;):mad::mad::mad:jak nie znają Cezara ......a kto paluchy miętolił za jego dobry domek :razz:..................:p Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Aga, dostałas mojego priva ??? Wyciągam Was ze stoczterdziestejpierwszej strony ! Co jest ? Quote
aga1215 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aga, dostałas mojego priva ??? Wyciągam Was ze stoczterdziestejpierwszej strony ! Co jest ? życie, Haniu - życie przypomniało sobie, że mi ostatnio troszkę pofolgowało :angryy: dzięki za pw Quote
aga1215 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Wekuś ma młodziutkiego (półtorarocznego) kolegę z Krakowa - Skipera, tylko nie wiedzieć dlaczego go ignoruje, czyżby z powodu różnicy wieku :hmmmm: :niewiem: psie spotkanie, Skiperek popiskuje zapraszając do zabawy Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 aga1215 napisał(a):Wekuś ma młodziutkiego (półtorarocznego) kolegę z Krakowa - Skipera, tylko nie wiedzieć dlaczego go ignoruje, czyżby z powodu różnicy wieku :hmmmm: :niewiem: psie spotkanie, Skiperek popiskuje zapraszając do zabawy :razz:pewno by nie ignorował gdyby to była koleżanka :p Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Cześć Agniesiu- jak tam dzisiejsze upały? Wektorek słodko na zdjeciach wychodzi a kwiatuszki są prześliczne - uwielbiam storczyki ale jakoś u mnie chyba nie chcą rosnać. Kiedyś miałam jednego.. pobył sobie jakis czas a potem padł :roll: może był nieszczerze dany :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Gosiek napisał(a):Cześć Agniesiu- jak tam dzisiejsze upały? Wektorek słodko na zdjeciach wychodzi a kwiatuszki są prześliczne - uwielbiam storczyki ale jakoś u mnie chyba nie chcą rosnać. Kiedyś miałam jednego.. pobył sobie jakis czas a potem padł :roll: może był nieszczerze dany :evil_lol: Witaj Gosiu!:multi: :multi: :multi: Może go za bardzo poiłaś? Czytałam, że takie padnięte, tylko że z przesuszenia odradzają się Upały okrutne, ale przynajmniej nas porządnie wygrzeje:multi: Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 nie pamiętam czy go bardzo poiłam :oops: to było kilka lat temu..może teraz już bym mogła je hodować bo coś się odmieniło i nawet pięknie mi rosną fiołeczki - które zawsze padały mi po kilku miesiącach :diabloti: ale generalnie już nie mam aż takiego fioła kwiatkowego jak jeszcze kilka lat temu... wtedy ilosć donic z kwiatkami dochodziła u mnei do setki :evil_lol: a teraz pewnie około 60 mam :evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Gosiek napisał(a):nie pamiętam czy go bardzo poiłam :oops: to było kilka lat temu..może teraz już bym mogła je hodować bo coś się odmieniło i nawet pięknie mi rosną fiołeczki - które zawsze padały mi po kilku miesiącach :diabloti: one rosną w podobnych warunkach:lol: Oto moja :multi: moja :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: świerszcz Gazda Felek :lol: tornado :hmmmm::evil_lol: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):one rosną w podobnych warunkach:lol: Oto moja :multi: moja :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Jakie cudne!:loveu: Co to za kwiaty? Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Aniu - to storczyk czyli orchidea -odmiana PHALAENOPSIS - prawda, że śliczny :loveu: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Aga cudna orchidea :loveu: a ta fota podoba mi się bardzo:loveu: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):Aniu - to storczyk czyli orchidea -odmiana PHALAENOPSIS - prawda, że śliczny :loveu: Boskie:loveu: Czy to rośnie tylko w ogrodzie, czy np. na tarasie, w super ekstra donicy z nawozem też...:oops: Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a):Boskie:loveu: Czy to rośnie tylko w ogrodzie, czy np. na tarasie, w super ekstra donicy z nawozem też...:oops: Aniu - one rosną w specjalnie przygotowanym podłoży, najlepiej żeby też w takiej specjalnej doniczce, która wyrzuca cały nadmiar wody, bo nie wolno przelać. Do ogrodu bałabym się wstawić, bo wprawdzie potrzebuje dużo światła, ale latem słońce jest zbyt ostre. poczytaj: http://www.storczyki.org.pl/uprawa/az/az/Phalaenopsis/index.html Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Oto moja :multi: moja :multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Piękny:loveu::loveu::loveu: Miałam pięknego strorczyka chyba przez około rok. Był przez ten cały czas tak obsiany kwiatkami, że się biedak przewracał. A potem cosik sie stało (może przekwitł) i stracił swój urok, kwiatki poopadały i zmarniał:shake: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 cuuuudo :loveu::loveu::loveu: hahaha nie wytrzymałaś i kupiłaś? moze i ja sobie kiedyś takiego zakupię :razz: skoro lubią podobne warunki do fiołków :p Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 bigos napisał(a): Piękny:loveu::loveu::loveu: Miałam pięknego strorczyka chyba przez około rok. Był przez ten cały czas tak obsiany kwiatkami, że się biedak przewracał. A potem cosik sie stało (może przekwitł) i stracił swój urok, kwiatki poopadały i zmarniał:shake: I go wyrzuciłaś, prawda? A wyczytałam właśnie, że tak się zdarza. Odpoczywał. On potrafi się odrodzić, nawet po 2 latach. Byle go nie przelać. Przesuszenie mu nie jest groźne. Gosiek - ano nie wytrzymałam :oops: dla przeciwwagi - życie mi ostatni daje po siedzeniu. Musiałam się nieco psychicznie wzmocnić Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):I go wyrzuciłaś, prawda? A wyczytałam właśnie, że tak się zdarza. Odpoczywał. On potrafi się odrodzić, nawet po 2 latach. Byle go nie przelać. Przesuszenie mu nie jest groźne. Gosiek - ano nie wytrzymałam :oops: dla przeciwwagi - życie mi ostatni daje po siedzeniu. Musiałam się nieco psychicznie wzmocnić:crazyeye::crazyeye: no patrz.. to ja wywaliłam niepotrzebnia w takim razie - bo zanikł sobie a pewnie by sie odrodził :placz: ja nigdy kwiatków nie przelewam.. choć niektóre - jak fiołki - muszę wyczuć... ech :shake: Quote
Evelina Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Agus, widze, ze albo masz nowy aparat albo duzo wolnego czasu. ;) Cudne foteczki :multi: :loveu: :multi: :loveu: Mnie sie to zdjatko bardzo podoba ([SIZE="1"]inne zostaly juz pochwalone :p ). "Nie ploszyc mi myszy ":lol: Wektorek jak zawsze uroczy :loveu: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):Aniu - one rosną w specjalnie przygotowanym podłoży, najlepiej żeby też w takiej specjalnej doniczce, która wyrzuca cały nadmiar wody, bo nie wolno przelać. Do ogrodu bałabym się wstawić, bo wprawdzie potrzebuje dużo światła, ale latem słońce jest zbyt ostre. poczytaj: http://www.storczyki.org.pl/uprawa/az/az/Phalaenopsis/index.html O kurde, poważna sprawa:roll: Nie wiem czy ja z moja "ręką" do kwiatów się nadaję:eggface: Właśnie dziś umarł (już całkiem) mój kochany kaktus (zwany kaktusiewiczem). Nie wiem co mu było. Normalnie opadł cały, a w doniczce i na nim było coś, jakby pleśń. A tyle lat mi się trzymał i tak o niego dbałam:bigcry: Quote
Recommended Posts