Gosiek Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 aga1215 napisał(a):dzięki Basiulka :lol: ja przeziębiłam to kolano :oops: lecę na ten kulturystyczny :scared: hmm moja Mama niedawno właśnie przeziębiła kolano. tak to jest klękać na zimnej podłodze.. długi czas (kilka tygodni) chodziła z opaską elastyczną + Altacet w żelu + jakieś antybiotyki dostała od lekarza... tak więc Ty lepiej idź do lekarza :mad: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Gosiek']hmm moja Mama niedawno właśnie przeziębiła kolano. tak to jest klękać na zimnej podłodze.. długi czas (kilka tygodni) chodziła z opaską elastyczną + Altacet w żelu + jakieś antybiotyki dostała od lekarza... tak więc Ty lepiej idź do lekarza :mad: ja nie klęczałam na zimnej podłodze - ja robiłam foty stokrotkowej łączce:loveu: (leżałam w trawie:oops: ) otoprzyczyna mojej kontuzji :oops: i wczoraj do południa już było prawie dobrze, tylko zafundowałam sobie spacer do domu (ok.1km) i przesiliłam... dzisiaj grzecznie siedzę w domku, tyle co łażę po chałupie a ogródek oglądam z tarasu :angryy: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Te okupione kontuzją stokrotki cudowne :loveu: Masz może jakieś maści typu końska ect grunt że działaja przeciwzapalnie:razz:, no a znajoma mi jeszcze poleciła zagrzać sól kuchenną , wsypać do poszewki i zrobić na nogę okład :p Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Te okupione kontuzją stokrotki cudowne :loveu: Masz może jakieś maści typu końska ect grunt że działaja przeciwzapalnie:razz:, no a znajoma mi jeszcze poleciła zagrzać sól kuchenną , wsypać do poszewki i zrobić na nogę okład :p smaruję Naproxenem, okładam zimną wodą - to pomaga:lol: Quote
anetta Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Co za demon http://img290.imageshack.us/img290/357/weki0024a4bq.jpg :megagrin: Ałaaaa z tym kolanem :shake: Nie musialas sie tam poswiecac :lol:;):calus: Quote
PIKA Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='aga1215']zięki Basiulka :lol: ja przeziębiłam to kolano :oops: [quote name='aga1215']smaruję Naproxenem, okładam zimną wodą - to pomaga:lol: [quote name='aga1215']wczęsniej cos o przykladaniu lodem pisala :crazyeye: przeziębilas i jeszcze zimnem traktujesz? :crazyeye: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: przeziębilas i jeszcze zimnem traktujesz? :crazyeye: Pikuś - też się zdziwiłam, kiedy kolega, który miał to samo poradził mi. J jemu tosię zdarza, bo pracuje na dworze, w różnych warunkach pogodowych. A jeszcze dziś rano używałam poduszki elektrycznej, która wcale :shake: mi nie przynosiła ulgi:shake: . Tylko z tym lodem to nie można przesadzić -dosłownie minutkę -ja moczę ręcznik zimną wodą i przykładam na moment. Naprawdę popuściło:crazyeye: Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 aga1215 napisał(a):Jak Konrad? Jest coś lepiej?W podstawowych badaniach wyszło Konradowi, że jednak jakaś alergia po nim łazi :roll: . Pani doktor stwierdziłą, że niestety wygląda to astmatycznie, ale jeszcze nic nie przesądziła :shake: . Od tygodnia młody jest na inhalatorach i czuje się ok. Z wf-u ma zwolnienie i nie wolno mu się nadwyrężać wydolnościowo, póki nie zostanie dokładniej ustalone co go tak przydusiło. 1 VI idziemy zrobić spirometrię i na kontrolę do alergologa, teraz trzeba ustawić mu leki tak żeby mógł normalnie funkcjonować. Testy możemy zrobic dopiero we wrześniu, jak zmniejszy się stężenie alergenów w powietrzu. Na wakacje zaleciła jak najbardziej morze. I tak to wygląda......:lol: . Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Poświata']W podstawowych badaniach wyszło Konradowi, że jednak jakaś alergia po nim łazi :roll: . Pani doktor stwierdziłą, że niestety wygląda to astmatycznie, ale jeszcze nic nie przesądziła :shake: . Od tygodnia młody jest na inhalatorach i czuje się ok. Z wf-u ma zwolnienie i nie wolno mu się nadwyrężać wydolnościowo, póki nie zostanie dokładniej ustalone co go tak przydusiło. 1 VI idziemy zrobić spirometrię i na kontrolę do alergologa, teraz trzeba ustawić mu leki tak żeby mógł normalnie funkcjonować. Testy możemy zrobic dopiero we wrześniu, jak zmniejszy się stężenie alergenów w powietrzu. Na wakacje zaleciła jak najbardziej morze. I tak to wygląda......:lol: . w Dzień Dziecka badania:crazyeye: a może to morze to może być Morskie Oko???;) Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 aga1215 napisał(a):a może to morze to może być Morskie Oko???;)hahahaha, taaaaaaaaaaa, jaskinia solna w Szczawnicy :jumpie: . Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Poświata napisał(a):hahahaha, taaaaaaaaaaa, jaskinia solna w Szczawnicy :jumpie: . no a jakie powietrze w końcu jest nad Morskim Okiem jak nie MORSKIE, no JAKIE ???:evil_lol: Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 aga1215 napisał(a):no a jakie powietrze w końcu jest nad Morskim Okiem jak nie MORSKIE, no JAKIE ???:evil_lol:W zeszłym roku było burzowo-gradowe i to w środku lipca :mad: :mad: :mad: . Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Poświata napisał(a):W zeszłym roku było burzowo-gradowe i to w środku lipca :mad: :mad: :mad: . ciesz się, że sztormowe nie było :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Dzień dobry Wektorku ! Dzieńdobry wszystkim! U nas nienajłwdniej ... Niestety. A u Was ??? Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry Wektorku ! Dzieńdobry wszystkim! U nas nienajłwdniej ... Niestety. A u Was ??? Witaj Haniu! u nas tak nie jest:shake: (a jak to jest nienajłwdniej????) Quote
aga1215 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aga jak kolanko:razz: Dzięki Alu :buzi: Trochę lepiej :lol: Konsultowałam się dzisiaj z zaprzyjaźniona lekarką - potwierdziła maść - tylko mocniejszą wersję i to zimne (prawie krioterapia;) ). No i nie szaleć z wędrówkami. Zlazłam dzisiaj na małe zakupy i trochę wybiegałam Wektora - znaczy Wektor biegał. Zobaczymy do poniedziałku. Najwyżej pójdę na L4. Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Aguś a jakies fotki z tego wybiegania Wektora zrobilas? :razz: Quote
Evelina Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='PIKA']Aguś a jakies fotki z tego wybiegania Wektora zrobilas? :razz:A ja poprosze o fotke przeziebionego kolana. :evil_lol: Nie wiem jak to wyglada ? :oops: Polne rumiankowe kwiaty - PIEKNE :multi: Aguś, zdrowiej, zdrowiej :buzi: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Evelina napisał(a):A ja poprosze o fotke przeziebionego kolana. :evil_lol: Nie wiem jak to wyglada ? :oops: ale ja nie wim, czy Adze RTg robili :evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Witam !:loveu: Takie jedne sie śmiejom - dlaczego pytam???? ....... ja chodzić nie moge:angryy: :angryy: :angryy: Ewuś - to nie żadne rumiankowe :shake: kwiatuszki, to najzwyklejsze stokrotki polne:eviltong: zakwitły w trawniku:multi: Zjęcia kolankowi nie zrobiłam, ale nie wykluczone, że będzie:angryy: wygląda na to, że wizyta w przychodni mnie nie minie :shake: :angryy: Jak zrobią mi zdjęcie to je ufocę, macie to jak w banku (ruskim:evil_lol:) Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :razz:oj Aga ty mnie nie martwiaj tak .To z kolankiem coraz gorzej :-o Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oj Aga ty mnie nie martwiaj tak .To z kolankiem coraz gorzej :-o :hmmmm: możenie aż tak, powiedziałabym raczej - nie lepiej :shake: pewnie się na antybiotyku i L4 skończy:-( żeby chociaż cieplej było......... Quote
aga1215 Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Oj, Aga, nie dbasz o siebie ! Haniu - na S.K:oops: .S. nie ma rady ;) :oops: dzisiejszy Wektor - zdążyłam przed deszczem :lol: właśnie jest burza :mad: do zobaczenia :lol: Quote
Recommended Posts