Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='aga1215']smaruję, masuję, wygrzewam - wczoraj całe popołudnie intensywnie się kurowałam - już było lepiej, tylko zachciało mi się dzisiaj wracać pieszkom z pracy i przeforsowałam :-( nic tylko to S.K.S. musi być :angryy:kurcze najlepszy na takie dolegliwości jest stabilizator, podbieram czasem TZtowi bo ma naderwane więzadła w kolani i zakupił toto na receptę bo sezonowo nosi jak mu gadzina dokucza :razz: Quote
aga1215 Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']kurcze najlepszy na takie dolegliwości jest stabilizator, podbieram czasem TZtowi bo ma naderwane więzadła w kolani i zakupił toto na receptę bo sezonowo nosi jak mu gadzina dokucza :razz: a co to takiego, ten stabilizator? Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='aga1215']a co to takiego, ten stabilizator?to taka opaska elastyczna wzmacniana po bokach tak że kolano nie ma prawa ci się skręcić na boki , jest to z takiej mikrogąbki.Często nosza to też sportowcy . http://sklep.trimed.pl/product_info.php?products_id=166 nawet tu znalazłam Quote
aga1215 Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']to taka opaska elastyczna wzmacniana po bokach tak że kolano nie ma prawa ci się skręcić na boki , jest to z takiej mikrogąbki.Często nosza to też sportowcy . http://sklep.trimed.pl/product_info.php?products_id=166 nawet tu znalazłam dzięki :buzi: - pierwszy raz mnie coś takiego złapało -początkowo nie skojarzyłam przyczyny, dopiero jak wczoraj odebrałam fotki z zakładu to mi się przypomniało, jak je robiłam... Dobranoc :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='aga1215']dzięki :buzi: - pierwszy raz mnie coś takiego złapało -początkowo nie skojarzyłam przyczyny, dopiero jak wczoraj odebrałam fotki z zakładu to mi się przypomniało, jak je robiłam... Dobranoc :lol:Dobrej nocki :p Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dobrej nocki :p Dzień Dobry! :buzi: dzień pochmurny, jedyna przyjemność to śpiewające ptaki :loveu: Evelina - mam jeszcze konwalijki :loveu: Quote
Maga100 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 ty tu wstawiasz takie piękne kwiecia, a w Warszawie leje i jeszcze w dodatku ulice zablokowane :angryy: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Maga100']ty tu wstawiasz takie piękne kwiecia, a w Warszawie leje i jeszcze w dodatku ulice zablokowane :angryy: to na pocieszkę :lol: BTW - u nas też pochmurnie, wprawdzie jeszcze nie leje, ale wszystko wskazuje na to, że będzie :-( Quote
Maga100 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 a ja i tak zła jestem :angryy: wstałam bladym świtem, bo dziś szkolenie Leona i jak jużprawie wychodziliśmy z domu, to lunęło :angryy: a mogłam się wyspać, bo do pracy jade dopiero na 14.00 :placz: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Maga100']a ja i tak zła jestem :angryy: wstałam bladym świtem, bo dziś szkolenie Leona i jak jużprawie wychodziliśmy z domu, to lunęło :angryy: a mogłam się wyspać, bo do pracy jade dopiero na 14.00 :placz: to nie możesz pospać jeszcze? do14-tej jeszcze daleko :lol: Quote
Maga100 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='aga1215']to nie możesz pospać jeszcze? do14-tej jeszcze daleko :lol: zgodnie z twoją radą zdrzemłam się :cool1: niestety obudził mnie zimny nos Leona zdziwionego czemu pani śpi na kanapie w środku dnia :cool1: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Maga100']zgodnie z twoją radą zdrzemłam się :cool1: niestety obudził mnie zimny nos Leona zdziwionego czemu pani śpi na kanapie w środku dnia :cool1: to Leon nie śpi w taka pogodę? Quote
Maga100 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='aga1215']to Leon nie śpi w taka pogodę? no co ty, właśnie taka pogoda to raj! Mokro, pada, cudnie, mógłby nie wracać do domu :angryy: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Maga100']no co ty, właśnie taka pogoda to raj! Mokro, pada, cudnie, mógłby nie wracać do domu :angryy: Wektor kocha wodę, ale nie deszcz - właśnie wypuszczałam go na dwór - wyszedł, odwrócił się na pięcie i wrócił :evil_lol: Może dlatego, że wyszedł sam -:hmmmm: u nas też leje a na dodatek mocno dmucha:angryy: fuj......... Quote
Evelina Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='aga1215']Evelina - mam jeszcze konwalijki :loveu: Aguś :loveu: :loveu: :loveu: Jestes Kochana. Cudownosci :loveu: :loveu: I fotka piekna :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Maga100']zgodnie z twoją radą zdrzemłam się :cool1: niestety obudził mnie zimny nos Leona zdziwionego czemu pani śpi na kanapie w środku dnia :cool1: :razz:co za dziwny piesek z tego Leonka :cool3:Ozzy jak pańcia śpi to on uwali się obok i zasypia kamiennym snem sprawiedliwego :evil_lol: Aga jak kolanko;) U nas też pogoda w kratkę :shake:raz leje , raz chmurki , raz słonko ...ogólnie pogoda barowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 dzięki Evelinina :multi: - staram się korzystać z Twoich i Gosi rad - ale mi do Was jeszcze daaaalekoooooooo :oops: Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:co za dziwny piesek z tego Leonka :cool3:Ozzy jak pańcia śpi to on uwali się obok i zasypia kamiennym snem sprawiedliwego :evil_lol: Aga jak kolanko;) U nas też pogoda w kratkę :shake:raz leje , raz chmurki , raz słonko ...ogólnie pogoda barowa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pogoda jak u Was - na moment słońce wyszło, ale to był bardzo krótki moment... teraz leje - Wektor wyszedł sobie na taras (sam otwiera podwójne drzwi:angryy: ) i zaraz wrócił :crazyeye: . Kolano ciut lepiej - trochę pomagają okłady z lodu, ale nadal po schodach nie zejdę:angryy: dobrze, że mam do poniedziałku wolne.... Quote
Alicja Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 A próbowałaś okłady z Altacetu w żelu , no i stare sposoby zrobić okład z liścia kapusty / liść zbić tłuczkiem i taki przyłożyć i owinąc kolanko:razz:, można jeszcze liście babki ale to raczej przy stanach zapalnych ;) Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']A próbowałaś okłady z Altacetu w żelu , no i stare sposoby zrobić okład z liścia kapusty / liść zbić tłuczkiem i taki przyłożyć i owinąc kolanko:razz:, można jeszcze liście babki ale to raczej przy stanach zapalnych ;) dzięki Aluś :buzi: to chyba właśnie jest stan zapalny - torebki albo wiązadeł :niewiem: niepotrzebnie wygrzewałam poduszką elektryczną :oops: :angryy: gdybym już w niedzielę zorentowała się, co się stało już byłoby po problemie... Altacet wyszedł był, kapustę właśnie ugotowałam :loveu: a babki nie mam i w tej chwili nie ma mi kto poszukać:shake: mam tylko Naproxen.... i tylko biedny Wektor też uziemiony - a właściwie zatarasiony ;) nic to - wyszło słońce :multi: Quote
Poświata Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='aga1215']Kolano ciut lepiej - trochę pomagają okłady z lodu, ale nadal po schodach nie zejdę:angryy: dobrze, że mam do poniedziałku wolne.... Biedna kobieto, to jak ty funkcjonujesz ??? Przecież u ciebie z domu do ogródka i z powrotem jest właśnie PO SCHODACH :crazyeye: . Najlepszy na bolące kolano byłby........................................ ........................LEKARZ :mad: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='Poświata']Biedna kobieto, to jak ty funkcjonujesz ??? Przecież u ciebie z domu do ogródka i z powrotem jest właśnie PO SCHODACH :crazyeye: . Najlepszy na bolące kolano byłby........................................ ........................LEKARZ :mad: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...paluszek i główka :eviltong: od wczorajszego wieczora funkcjonuję tylko na piętrze - - Wektor z Trawnikowym był rano w ogródku, ale on (Weki ;) )przeca mamin synek i długo tam nie posiedział :evil_lol: Zakupy Trawnikowy porobił, na dworze z krótkimi przerwami leje to i nie szkoda siedzieć w chałupie, a jutro pewnie trochę zlezę na dół. Tyle, że nigdzie dalej się nie wybiorę:shake: Po południu mam umówioną robotę w domu, a przy stole mogę siedzieć:evil_lol: Jak do poniedziałku nie przejdzie to będę zmuszona odwiedzić lekarza:angryy: Do chirurga czeka się miesiąc, prywatnie chirurg najbliżej w N.Targu:shake: Jak Konrad? Jest coś lepiej? Quote
Basia&Safi Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 na kolanka i stawy( stluczenia itp. ) polecam glukozamine :):):) ale nie jakas z aptek najlepiej idz do jakiegos sklepu sportowego z odrzywkami badz zamow przez internet kulturystyczny.pl Quote
aga1215 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 [quote name='basiulka22tychy']na kolanka i stawy( stluczenia itp. ) polecam glukozamine :):):) ale nie jakas z aptek najlepiej idz do jakiegos sklepu sportowego z odrzywkami badz zamow przez internet kulturystyczny.pl dzięki Basiulka :lol: ja przeziębiłam to kolano :oops: lecę na ten kulturystyczny :scared: rety - tam jest cała strona tej glukozaminy:crazyeye: Quote
Recommended Posts