Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Zbziony Wektor dodaje delikatnego uroku całemu topicowi... Dobranoc, aga, Pa ! :loveu:
Haniu - czy Ty aby nie jesteś chora??? Już dobranoc??? :-( ja dopiero tu dotarłam :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aga ? Już prawie 25 maj jest ... Zaniedbujesz własną galerię :shake:
Witaj Haniu :buzi:
Dzięki za wyciągnięcie - właśnie chciałam cuś powklejać i nie mogłam znaleźć galeryjki ;)

zadziorny Wektorek ;)

tegoroczny agrest

i czerwone porzeczki (som białe bo jeszcze zielone ;) )

stokrotkowa łączka

Posted

[quote name='aga1215']hi,hi czasami tak przysiadam sobie,wiesz jak się można opalić
No, na kominie to dosyć szybko można się opalić:lol: Sadzą:lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ahh też mi się marzy oczko wodne i mam na tyle miejsca, ale jak ja zacznę wymyślać to do końca życia bym musiała pewnie spłacać :lol: noo i kto by to wszystko robił :shake:

ładne to ich oczko, ale jak każde wymaga pielęgnacji :hmmmm:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O kurczę, jakie on ma miodowe ślepia !

A to jest śliczne poprostu ...

Witaj Przemiły Gościu Nasz!
Te stokrotki przepłaciłam zdrowiem :angryy: cuś mi wlazło w kolano :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Przemiły Gościu Nasz!
Te stokrotki przepłaciłam zdrowiem :angryy: cuś mi wlazło w kolano :angryy::shake:kurcze pewno dlatego ,że późno , ale nie widzę zwiazku :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:kurcze pewno dlatego ,że późno , ale nie widzę zwiazku :razz:
wiesz, jakie duże te stokrotki som??? na leżąco je robiłam:angryy: a było po deszczu ....

Posted

[quote name='aga1215']wiesz, jakie duże te stokrotki som??? na leżąco je robiłam:angryy: a było po deszczu ....:razz:aaaa teraz to rozumię ;)współczuję

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)nie za ma co
oj jest - niestety jest za co, chyba skończy się to wizytą u lekarza - albo odwrotnie, bo nie wiem, czy dolezę:angryy:

Posted

aga1215 napisał(a):
oj jest - niestety jest za co, chyba skończy się to wizytą u lekarza - albo odwrotnie, bo nie wiem, czy dolezę:angryy:
a jakiś okładzik albo smarowanko by nie pomogły :razz:Ja jeszcze czasami odczuwam dyskomfort w kolanie po upadku z 19 grudnia :cool3:nie licząc skręconej półtora roku temu kostki z którą nie dane mi było dojsć do lekarza i czasowo ją obwiązuję opaską :razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a jakiś okładzik albo smarowanko by nie pomogły :razz:Ja jeszcze czasami odczuwam dyskomfort w kolanie po upadku z 19 grudnia :cool3:nie licząc skręconej półtora roku temu kostki z którą nie dane mi było dojsć do lekarza i czasowo ją obwiązuję opaską :razz:

smaruję, masuję, wygrzewam - wczoraj całe popołudnie intensywnie się kurowałam - już było lepiej, tylko zachciało mi się dzisiaj wracać pieszkom z pracy i przeforsowałam :-( nic tylko to S.K.S. musi być :angryy: