aga1215 Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Daga&Oskar napisał(a): cudna fotka :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: Pozdrawiam :D :lol: Akurat - "mały anioł" :evil: - on jest wielki drab :evilbat: :wink: :lol: wczoraj nie dość że wyotwierał w czasie naszej nieobecności drzwi na taras to otworzył też zamknięte na klucz (zębami??? :o )drzwi na jeden z balkonów :o :lol: Asher - to ostatnie z serii - Beata je dopiero teraz odgrzebała - za co jestem jej BARDZO wdzięczna :buzi:- widzicie, że jej na DG prawie nie ma :cry: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 aga1215 napisał(a):wczoraj nie dość że wyotwierał w czasie naszej nieobecności drzwi na taras to otworzył też zamknięte na klucz (zębami??? :o )drzwi na jeden z balkonów :o :lol: Ale z niego numer :o Inteligentna bestia 8) aga1215 napisał(a):Asher - to ostatnie z serii - Beata je dopiero teraz odgrzebała - za co jestem jej BARDZO wdzięczna :buzi:- widzicie, że jej na DG prawie nie ma :cry:teraz to pewnie woli forum Miau :cry: Quote
Alicja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Wektor cfaniaczek :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Wektor cfaniaczek :wink: :lol: :lol: :lol: no masz :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 Beatka ( :buzi: ) ufociła też naszą Maniusię Quote
asher Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Te Manie to jednak coś w sobie mają :iloveyou: (BTW, od jakiego imienia to zdrobnienie? Od Maryny? :hmmmm: ) Quote
aga1215 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 asher napisał(a):Te Manie to jednak coś w sobie mają :iloveyou: (BTW, od jakiego imienia to zdrobnienie? Od Maryny? :hmmmm: ) :hmmmm: od Marii - Maryna chyba też (???) i kto powiedział, że piłki są okrągłe :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Agusiu - stęskniłam sie za Tobą 8) Haniu :buzi: :hmmmm: my, kobiety pracujące.... jak Ty to robisz - siedzisz tu do późna i rano jak skowroneczek od 5-tej :o - ja zaraz lecę spać, bo znowu jutro będę nieprzytomna :oops: :-? a wstaję dopiero o 6-tej :D Quote
aga1215 Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 ciężka dola kobiety pracującej czyli wypiek chlebka :D i troszku naddunajcowego folklorku i amarylis właśnie kwitnący a teraz lecę spać Quote
asher Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ale ten naddunajcowy folklorek, to chyba oswojony, co? :o Quote
aga1215 Posted November 16, 2005 Author Posted November 16, 2005 asher napisał(a):Ale ten naddunajcowy folklorek, to chyba oswojony, co? :o hodowlany :D były jeszcze owieczki i był góral w stroju i ze skrzypkami - ufociłam ale muszę spytać czy mogę cuś więcej niż owce pokazać :D Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Jaki piękny portrecik Wekiego :P ta kaczka Dunajcówka to odważna :-? w takiej zimnej wodzie 8) Aga kiedy wkleisz reszte folkloru :wink: Quote
aga1215 Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Jaki piękny portrecik Wekiego :P ta kaczka Dunajcówka to odważna :-? w takiej zimnej wodzie 8) Aga kiedy wkleisz reszte folkloru :wink: a proszę łowieczki i Baca łod łowieczków :P Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 OOO to lubię 8) , ale to jakieś bardzo cywilizowane owieczki , bo one chyba w siatkówkę grały :wink: .Baca też mi sie podoba 8) Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):OOO to lubię 8) , ale to jakieś bardzo cywilizowane owieczki , bo one chyba w siatkówkę grały :wink: .Baca też mi sie podoba 8) no, masz :angel: - a to główna rozgrywająca :D Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 aga1215 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):OOO to lubię 8) , ale to jakieś bardzo cywilizowane owieczki , bo one chyba w siatkówkę grały :wink: .Baca też mi sie podoba 8) no, masz :angel: - a to główna rozgrywająca :D super , to pewnie nasze Złotka inco gnito przygotowywały sie do meczu z Japonią :wink: Quote
Hanna R. Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Aga, daj trochę więcej tego dunajeckiego folkloru ... Piękny jest ! Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga, daj trochę więcej tego dunajeckiego folkloru ... Piękny jest ! dzięki :buzi: mam śliczne pozowane zdjęcie prawdziwego górala - ale muszę go zapytać - bo on nie mnie pozował :oops: ja się tylko przypadkiem załapałam :D dzisiejsza randka - kliknij w miniaturkę i chwilę poczekaj :oops: :D :angel: Quote
Poświata Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Wróciłam :P dopóki mnie dzieci nie obsiądą i net znowu nie padnie aga1215 napisał(a):Beatka - dzięki :buzi: :buzi: :buzi: Nie za maco :buzi: asher napisał(a):Jakim cudem Poświata fociu Wektora z Warszawy? :o Jakiś cud - obiektyw??? :o :roflt: :roflt: :roflt: aga1215 napisał(a):Beata wszystko potrafi :D Beatka jest dobra wróżka :oops: :oops: :oops: asher napisał(a):Iiii, to żadna nowina. Ale dopiero teraz jej fotki przysyła? :o A Ty nie wiesz że w moim wieku ma się sklerozę - to raz. Dwa - były duuuże problemy z płytką (gdzieś ją wetło), a trzy - lepiej późno niż wcale :lol: asher napisał(a):aga1215 napisał(a):Asher - to ostatnie z serii - Beata je dopiero teraz odgrzebała - za co jestem jej BARDZO wdzięczna :buzi:- widzicie, że jej na DG prawie nie ma :cry:teraz to pewnie woli forum Miau :cry: Wcale nie prawda, nie woli, co łatwo można sprawdzić, bywa tam jeszcze rzadziej. Poprostu dziatwa jak poszła do szkoły to mam przechlapane :( . Odrabianie lekcji na cztery ręce :-? . Młodemu dowalają z grubej rury bez taryfy ulgowej, dzieciak mi się w ocenach pogorszył. A Mała też się nie obija - pani zadaje dużo i jest wymagająca. A ja między młotem i kowadłem, byle do ferii świątecznych :roll: Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Poświata napisał(a):Wróciłam :P dopóki mnie dzieci nie obsiądą i net znowu nie padnie aga1215 napisał(a):Beatka - dzięki :buzi: :buzi: :buzi: Nie za maco :buzi: asher napisał(a):Jakim cudem Poświata fociu Wektora z Warszawy? :o Jakiś cud - obiektyw??? :o :roflt: :roflt: :roflt: aga1215 napisał(a):Beata wszystko potrafi :D Beatka jest dobra wróżka :oops: :oops: :oops: asher napisał(a):Iiii, to żadna nowina. Ale dopiero teraz jej fotki przysyła? :o A Ty nie wiesz że w moim wieku ma się sklerozę - to raz. Dwa - były duuuże problemy z płytką (gdzieś ją wetło), a trzy - lepiej późno niż wcale :lol: asher napisał(a):aga1215 napisał(a):Asher - to ostatnie z serii - Beata je dopiero teraz odgrzebała - za co jestem jej BARDZO wdzięczna :buzi:- widzicie, że jej na DG prawie nie ma :cry:teraz to pewnie woli forum Miau :cry: Wcale nie prawda, nie woli, co łatwo można sprawdzić, bywa tam jeszcze rzadziej. Poprostu dziatwa jak poszła do szkoły to mam przechlapane :( . Odrabianie lekcji na cztery ręce :-? . Młodemu dowalają z grubej rury bez taryfy ulgowej, dzieciak mi się w ocenach pogorszył. A Mała też się nie obija - pani zadaje dużo i jest wymagająca. A ja między młotem i kowadłem, byle do ferii świątecznych :roll: biedna Beatka Beatka - nie oceny sie liczą, tylko to co w głowie :D Quote
Poświata Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 aga1215 napisał(a): Beatka - nie oceny sie liczą, tylko to co w głowie :D Ja wiem, ale w tym przypadku idzie to w parze. Konrad ma strasznie pod górkę, za dużo tego wszystkiego, dzieciak nie ogarnia, zniechęca się i tak zataczamy błędne koło :( . Pewnie w końcu damy radę, ale potrzebna jest moja pomoc i doping :-? Quote
aga1215 Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a): Beatka - nie oceny sie liczą, tylko to co w głowie :D Ja wiem, ale w tym przypadku idzie to w parze. Konrad ma strasznie pod górkę, za dużo tego wszystkiego, dzieciak nie ogarnia, zniechęca się i tak zataczamy błędne koło :( . Pewnie w końcu damy radę, ale potrzebna jest moja pomoc i doping :-? fajnie, że ma dzielną rodzicielkę Twój szampan wciąż się mrozi :D Quote
Recommended Posts