aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 piEeSsek o wdzięCznYmimieniu LUMP czyLI LUmPEK :lol: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='aga1215']piEeSsek o wdzięCznYmimieniu LUMP czyLI LUmPEK :lol: JUŻ SIĘ Z TOBĄ NIE BAWIĘ ! ZABIERAM ZABAWKI - I SPADAM STĄD ! :lmaa: Phi ! LUMPEK ! Aluzju poniał :eviltong: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']piEeSsek o wdzięCznYmimieniu LUMP czyLI LUmPEK :lol: JUŻ SIĘ Z TOBĄ NIE BAWIĘ ! ZABIERAM ZABAWKI - I SPADAM STĄD ! :lmaa: Phi ! LUMPEK ! Aluzju poniał :eviltong: NiE GnIEWaj plizZZzzzzzzzzzzzzzz............... :buzi: Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']piEeSsek o wdzięCznYmimieniu LUMP czyLI LUmPEK :lol: JUŻ SIĘ Z TOBĄ NIE BAWIĘ ! ZABIERAM ZABAWKI - I SPADAM STĄD ! :lmaa: Phi ! LUMPEK ! Aluzju poniał :eviltong: NiE GnIEWaj plizZZzzzzzzzzzzzzzz............... :buzi: PHI ! :eviltong: :eviltong: Quote
aga1215 Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']piEeSsek o wdzięCznYmimieniu LUMP czyLI LUmPEK :lol: JUŻ SIĘ Z TOBĄ NIE BAWIĘ ! ZABIERAM ZABAWKI - I SPADAM STĄD ! :lmaa: Phi ! LUMPEK ! Aluzju poniał :eviltong: NiE GnIEWaj plizZZzzzzzzzzzzzzzz............... :buzi: PHI ! :eviltong: :eviltong: :cry: :cry: :cry: nie chcąMnIE - idE spać Quote
Hanna R. Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='aga1215'] :cry: :cry: :cry: nie chcąMnIE - idE spać NO COŚ TY !!! CHOĆ PIĆ DO ALICJI !!! ALBO DO MALAWASZKI ! :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] :cry: :cry: :cry: nie chcąMnIE - idE spać NO COŚ TY !!! CHOĆ PIĆ DO ALICJI !!! ALBO DO MALAWASZKI ! :lol: :lol: :lol:ZAPRASZAMY Quote
Evelina Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215'] :cry: :cry: :cry: nie chcąMnIE - idE spać NO COŚ TY !!! CHOĆ PIĆ DO ALICJI !!! ALBO DO MALAWASZKI ! :lol: :lol: :lol:Aga jednak wybrala lozko :lol: Agus milych snow :buzi: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Aga, czy Ty śpisz jeszcze ???? Hej, hej ! Idziemy sie bawić ? Plizzzzz ! Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Aga, czy Ty śpisz jeszcze ???? Hej, hej ! Idziemy sie bawić ? Plizzzzz ! już wstałam :wink: :lol: A gdzie ta zabawa??? szukam i nigdzie Was nie ma :niewiem: :o :roll: :o ??? - maqm jeszcze chwilę :D - dzionek spędziłam baaardzo pracowicie - teraz szykuję się do wyjścia na parapetówę :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Aga ! Ja myślałam o piaskownicy ! Wczoraj zabrałam zabawki - a dzisiaj wracam :oops: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga ! Ja myślałam o piaskownicy ! Wczoraj zabrałam zabawki - a dzisiaj wracam :oops: :lol: :lol: pRzyNieś te zaBBawki - to pogaDamy :wink: :lol: ten pieron wywietrzył chałupę :evilbat: - zabarykadowałam drzwi na taras - se oDbarykadOwał :evilbat: jeszcze - jakby było mało otWarł jeszCze na balkon :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Aga ! Ja myślałam o piaskownicy ! Wczoraj zabrałam zabawki - a dzisiaj wracam :oops: :lol: :lol: pRzyNieś te zaBBawki - to pogaDamy :wink: :lol: ten pieron wywietrzył chałupę :evilbat: - zabarykadowałam drzwi na taras - se oDbarykadOwał :evilbat: jeszcze - jakby było mało otWarł jeszCze na balkon :evilbat: :evilbat: :evilbat: :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Aga ! Ja myślałam o piaskownicy ! Wczoraj zabrałam zabawki - a dzisiaj wracam :oops: :lol: :lol: pRzyNieś te zaBBawki - to pogaDamy :wink: :lol: ten pieron wywietrzył chałupę :evilbat: - zabarykadowałam drzwi na taras - se oDbarykadOwał :evilbat: jeszcze - jakby było mało otWarł jeszCze na balkon :evilbat: :evilbat: :evilbat: Cza go było zabrać ze sobą ! :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 HankaRupczewska napisał(a):aga1215 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Aga ! Ja myślałam o piaskownicy ! Wczoraj zabrałam zabawki - a dzisiaj wracam :oops: :lol: :lol: pRzyNieś te zaBBawki - to pogaDamy :wink: :lol: ten pieron wywietrzył chałupę :evilbat: - zabarykadowałam drzwi na taras - se oDbarykadOwał :evilbat: jeszcze - jakby było mało otWarł jeszCze na balkon :evilbat: :evilbat: :evilbat: Cza go było zabrać ze sobą ! :lol: :lol: :lol: Haniu - sie wykręcasz - gdzie zabawki???????? :wink: :lol: dostałam przed chwilą pocztę fotograficzną z Warszawy :P Beatka - dzięki :buzi: :buzi: :buzi: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Jakim cudem Poświata fociu Wektora z Warszawy? :o Jakiś cud - obiektyw??? :o Quote
aga1215 Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 asher napisał(a):Jakim cudem Poświata fociu Wektora z Warszawy? :o Jakiś cud - obiektyw??? :o Beata wszystko potrafi :D Beatka jest dobra wróżka Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 a bo Beata była na wakacjach u Agi :multi: Quote
asher Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Iiii, to żadna nowina. Ale dopiero teraz jej fotki przysyła? :o Quote
malawaszka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 asher napisał(a):Iiii, to żadna nowina. Ale dopiero teraz jej fotki przysyła? :o bo ta WARSZAWA tak daleko jest, że tyle szły :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 cudna fotka :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: :lilangel: :angel: Pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts