Sabina1 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Myślę Aga, że Ty jesteś taka pogodna i szczęśliwa(co brzmi w każdym zdaniu), Bo żyjesz w takim cudownym otoczeniu, jak tam jest pięknie. Zawsze miałam takie odczucia, że ludzie mieszkający wśród takiej cudownej przyrody, są napewno dobrzy. Przecież to piękno musi człowieka nastrajać i budzi stały zachwyt :P . Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='sabina1']Myślę Aga, że Ty jesteś taka pogodna i szczęśliwa(co brzmi w każdym zdaniu), Bo żyjesz w takim cudownym otoczeniu, jak tam jest pięknie. Zawsze miałam takie odczucia, że ludzie mieszkający wśród takiej cudownej przyrody, są napewno dobrzy. Przecież to piękno musi człowieka nastrajać i budzi stały zachwyt :P . :oops: :buzi: wczoraj tak znowu pięknie to nie było :evilbat: ale za to dzisiaj :angel: jesienne Pieniny jesienne Gorce i Beskid Sądecki Quote
Hanna R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Aga, chyba wolałabym twoje widoki z drogi do pracy ! A nawet - nie chyba - a napewno .... Quote
Sabina1 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Mój Boże, jak ja chciałabym mieć 20 lat i latać sobie z wyżłuniem i Sabę po tych Gorcach ( bo takie chyba troche niższe są) :oops: . Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 [quote name='sabina1']Mój Boże, jak ja chciałabym mieć 20 lat i latać sobie z wyżłuniem i Sabę po tych Gorcach ( bo takie chyba troche niższe są) :oops: . :hmmmm: na niektóre szczyty to podejścia są nieco forsowne, zwłaszcza, jak się przymierzyć z nieodpowiedniej strony :lol: no i w Pieninach jest Park Narodowy, w części Gorców też więc z tymi spacerkami to jest różnie - ale ograniczeń wiekowych to nigdzie nie widziałam :wink: :lol: Haniu - nastrój Krakowa jest niepowtarzalny - kilka latek tam spędziłam, to wiem :P a Ty potrafisz go jeszcze spotęgować :buzi: Pienińskie smreki w prześwicie między drzewami biegnie szlak na Trzy Korony Quote
malawaszka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 jeny aż mi się chce po górkach połazić chociaż piechur ze mnie żaden :oops: :lol: Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 malawaszka napisał(a):jeny aż mi się chce po górkach połazić chociaż piechur ze mnie żaden :oops: :lol: to się spiesz, bo jak znowu będzie jak wczoraj :-? , to Ci się nie będzie już chciało :P Quote
Alicja Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 malawaszka napisał(a):jeny aż mi się chce po górkach połazić chociaż piechur ze mnie żaden :oops: :lol:Waszka to może tak razem po górkach :wink: , bo mój TZ za szczeniecych lat sie nachodził i już nie lubi a ja tak 8) Quote
ameliace Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Hehe ja mam pagórki polodowcowe :P Wektor ma mordkę jak słoneczko :lol: Świetny jest :D Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 ameliace napisał(a):Hehe ja mam pagórki polodowcowe :P Wektor ma mordkę jak słoneczko :lol: Świetny jest :D wyoglądałam Enterka - świetny psiak :P ale gdzie te pagórki? :o :hmmmm: :niewiem: dałabyś jakieś fotki :P Quote
asher Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil: Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 asher napisał(a):A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil: ale za to masz duuuużo brzózek :P Quote
asher Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 aga1215 napisał(a):asher napisał(a):A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil: ale za to masz duuuużo brzózek :PNaprawdę? :o Gdzie??? :o Bo brzózki to ja owszem, mam, własne, prywatne, ale w Malopolsce... Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 asher napisał(a):aga1215 napisał(a):asher napisał(a):A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil: ale za to masz duuuużo brzózek :PNaprawdę? :o Gdzie??? :o Bo brzózki to ja owszem, mam, własne, prywatne, ale w Malopolsce... :o :o :o gdzie?????????????????? Quote
asher Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No przciez mówię,że w Małopolsce :lol: Posiadam własny brzozowy gaj. Gaik gwoli ścisłości. I jodłowy na dokładkę :wink: Quote
aga1215 Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 asher napisał(a):No przciez mówię,że w Małopolsce :lol: Posiadam własny brzozowy gaj. Gaik gwoli ścisłości. I jodłowy na dokładkę :wink: to Ty obszarnik jesteś :lol: :P a grzyby też tam masz? Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='asher']A nie wiem, dawno tam nie byłam :wink: nie dbasz o własną posiadłość? :nono: dzisiaj znowu świeciło słońce - wróciła najpiękniejsza jesień :P kolorowe góry Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='asher']A nie wiem, dawno tam nie byłam :wink: nie dbasz o własną posiadłość? :nono: dzisiaj znowu świeciło słońce - wróciła najpiękniejsza jesień :P kolorowe góry ja chcę tam być 8) Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 też bym chciała się wybrać pod te chałupki - tylko nie mam kiedy :-? póki co zostaje mi tylko ogladanie ... Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 aga1215 napisał(a):też bym chciała się wybrać pod te chałupki - tylko nie mam kiedy :-? póki co zostaje mi tylko ogladanie ... Wiesz, ogladanie może być też całkiem przyjemne ... Kiedy naprzykład nie chce sie podchodzić pod górę. Albo kiedy nie ma się czasu ... Ja tam bym sobie pooglądała więcej ! :roll: 8) Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']też bym chciała się wybrać pod te chałupki - tylko nie mam kiedy :-? póki co zostaje mi tylko ogladanie ... Wiesz, ogladanie może być też całkiem przyjemne ... Kiedy naprzykład nie chce sie podchodzić pod górę. Albo kiedy nie ma się czasu ... Ja tam bym sobie pooglądała więcej ! :roll: 8) ależ proszę - polanka pod Lubaniem (Gorce) :P Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: Quote
aga1215 Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 malawaszka napisał(a):jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: :hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :P Quote
Alicja Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 aga1215 napisał(a):malawaszka napisał(a):jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel: :hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :Pmi to nawet zoom nie pomoże :evil: Quote
Recommended Posts