Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę Aga, że Ty jesteś taka pogodna i szczęśliwa(co brzmi w każdym zdaniu), Bo żyjesz w takim cudownym otoczeniu, jak tam jest pięknie. Zawsze miałam takie odczucia, że ludzie mieszkający wśród takiej cudownej przyrody, są napewno dobrzy. Przecież to piękno musi człowieka nastrajać i budzi stały zachwyt :P .

• Replies 5.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sabina1']Myślę Aga, że Ty jesteś taka pogodna i szczęśliwa(co brzmi w każdym zdaniu), Bo żyjesz w takim cudownym otoczeniu, jak tam jest pięknie. Zawsze miałam takie odczucia, że ludzie mieszkający wśród takiej cudownej przyrody, są napewno dobrzy. Przecież to piękno musi człowieka nastrajać i budzi stały zachwyt :P .
:oops: :buzi:
wczoraj tak znowu pięknie to nie było :evilbat:
ale za to dzisiaj :angel:
jesienne Pieniny

jesienne Gorce

i Beskid Sądecki

Posted

[quote name='sabina1']Mój Boże, jak ja chciałabym mieć 20 lat i latać sobie z wyżłuniem i Sabę po tych Gorcach ( bo takie chyba troche niższe są) :oops: .
:hmmmm: na niektóre szczyty to podejścia są nieco forsowne, zwłaszcza, jak się przymierzyć z nieodpowiedniej strony :lol:
no i w Pieninach jest Park Narodowy, w części Gorców też więc z tymi spacerkami to jest różnie - ale ograniczeń wiekowych to nigdzie nie widziałam :wink: :lol:
Haniu - nastrój Krakowa jest niepowtarzalny - kilka latek tam spędziłam, to wiem :P a Ty potrafisz go jeszcze spotęgować :buzi:

Pienińskie smreki

w prześwicie między drzewami biegnie szlak na Trzy Korony

Posted

malawaszka napisał(a):
jeny aż mi się chce po górkach połazić chociaż piechur ze mnie żaden :oops: :lol:

to się spiesz, bo jak znowu będzie jak wczoraj :-? , to Ci się nie będzie już chciało :P

Posted

malawaszka napisał(a):
jeny aż mi się chce po górkach połazić chociaż piechur ze mnie żaden :oops: :lol:
Waszka to może tak razem po górkach :wink: , bo mój TZ za szczeniecych lat sie nachodził i już nie lubi a ja tak 8)

Posted

ameliace napisał(a):
Hehe ja mam pagórki polodowcowe :P
Wektor ma mordkę jak słoneczko :lol:
Świetny jest :D

wyoglądałam Enterka - świetny psiak :P
ale gdzie te pagórki? :o :hmmmm: :niewiem: dałabyś jakieś fotki :P

Posted

aga1215 napisał(a):
asher napisał(a):
A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil:

ale za to masz duuuużo brzózek :P
Naprawdę? :o Gdzie??? :o Bo brzózki to ja owszem, mam, własne, prywatne, ale w Malopolsce...

Posted

asher napisał(a):
aga1215 napisał(a):
asher napisał(a):
A ja mam nizinę mazowiecką. Płaską jak stół :evil:

ale za to masz duuuużo brzózek :P
Naprawdę? :o Gdzie??? :o Bo brzózki to ja owszem, mam, własne, prywatne, ale w Malopolsce...

:o :o :o gdzie??????????????????

Posted

asher napisał(a):
No przciez mówię,że w Małopolsce :lol: Posiadam własny brzozowy gaj. Gaik gwoli ścisłości. I jodłowy na dokładkę :wink:

to Ty obszarnik jesteś :lol: :P a grzyby też tam masz?

Posted

[quote name='asher']A nie wiem, dawno tam nie byłam :wink:
nie dbasz o własną posiadłość? :nono:
dzisiaj znowu świeciło słońce - wróciła najpiękniejsza jesień :P

kolorowe góry

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='asher']A nie wiem, dawno tam nie byłam :wink:
nie dbasz o własną posiadłość? :nono:
dzisiaj znowu świeciło słońce - wróciła najpiękniejsza jesień :P

kolorowe góry
ja chcę tam być 8)

Posted

aga1215 napisał(a):
też bym chciała się wybrać pod te chałupki - tylko nie mam kiedy :-?
póki co zostaje mi tylko ogladanie ...

Wiesz, ogladanie może być też całkiem przyjemne ... Kiedy naprzykład nie chce sie podchodzić pod górę. Albo kiedy nie ma się czasu ... Ja tam bym sobie pooglądała więcej ! :roll: 8)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='aga1215']też bym chciała się wybrać pod te chałupki - tylko nie mam kiedy :-?
póki co zostaje mi tylko ogladanie ...

Wiesz, ogladanie może być też całkiem przyjemne ... Kiedy naprzykład nie chce sie podchodzić pod górę. Albo kiedy nie ma się czasu ... Ja tam bym sobie pooglądała więcej ! :roll: 8)
ależ proszę -
polanka pod Lubaniem (Gorce)

:P

Posted

aga1215 napisał(a):
malawaszka napisał(a):
jejku takie widoki z okna to dar od niebios normalnie - nie trzeba tv oglądać :angel:

:hmmmm: trochę pomagam sobie zoomem :P
mi to nawet zoom nie pomoże :evil: