aga1215 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Witajcie:multi: [quote name='anetta']No faktycznie :evil_lol: CZego tam szuka? kreta? http://img376.imageshack.us/img376/141/weki0216btt3.jpg Z pogodą to u was nieciekawa sytuacja, widziałam właśnie foty na Onecie :shake: brrrrr On tam wiecznie włazi, ale nie wiem, za czy, bo za gęsto:p [quote name='HankaRupczewska']To tak jak Gezes . Jak tak jeszcze troche popada, to nam psy atonii pęcherz moczowego dostaną :eek3: On sam nie chce, ale ze mną to zawsze (chyba, że strzelają;)) [quote name='Poświata']No to faktycznie nieciekawie :shake:. U nas wczoraj wieczorem lunęło, przeszła burza, trawę mam podlaną :cool3:. Za to już drugi dzień na dworzu jak w saunie :roll:, nie da się zupełnie oddychać :roll:, ja osobiście przy takiej pogodzie padam jak mucha :mdleje:. Moje też w deszcz niechętnie wychodzą, biorę wtedy parasol i, chciał nie chciał idę z nimi :evil_lol:. Wczorajsze popołudnie było całkiem ładne, ale w nocy znoowu przylało. Teraz ustało, ciekawe na jak długo... Wesołe miasteczko, co to jak kino obwoźnie przyjechało ukulturalniać wczasowiczów :eviltong: utknęło zalane przez Dunajec. Rozbili sie na bulwarach. Ludzie z nizin nie zdają sobie sprawy z potęgi górskich potoków. W ciągu godziny potrafią dwukrotnie zwiększyć swoją wielkość Quote
Poświata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 aga1215 napisał(a):Ludzie z nizin nie zdają sobie sprawy z potęgi górskich potoków. W ciągu godziny potrafią dwukrotnie zwiększyć swoją wielkośćMoja droga kobieto z gór, ja sobie zdaję sprawę :D. Pamiętasz jak pierwszy raz byłam u Was po całym deszczowym lipcu ???Grajcarek wyglądał wtedy jak kocioł z buzująca wodą. I cały nasz pobyt sierpniowy niewiele zmniejszył swoją objetości, dopiero za drugą bytnością dzieci miały okazję się w nim kapać :evil_lol:. Quote
aga1215 Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Poświata napisał(a):Moja droga kobieto z gór, ja sobie zdaję sprawę :D. Pamiętasz jak pierwszy raz byłam u Was po całym deszczowym lipcu ???Grajcarek wyglądał wtedy jak kocioł z buzująca wodą. I cały nasz pobyt sierpniowy niewiele zmniejszył swoją objetości, dopiero za drugą bytnością dzieci miały okazję się w nim kapać :evil_lol:. Nadal nie pada:multi:Nawet udało mi się wywiesić pranie i wymyć okna w jednym pokoju:B-fly: Na noc i na jutro zapowiadają silne opady:mad: Nas ratuje zapora w Czorsztynie Lara bardzo mi się podoba:loveu: Quote
Poświata Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 tak wyglądają potoki po ulewach. A w necie piszą że jeszcze ma padać :roll:. Quote
Poświata Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ,-"""-, ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ ¨ ¨ ¨/ ¨ ¨,-"""-,-`,- .- . . } _ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨ _,-\.()()_/_) ¨ \ ¨ ¨ / ¨ ¨ `......`| ¨ ¨'-..-| ¨ \-.,___,¨ / ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ `-.__/ ¨ / Witam cieplutko ¨ ¨ ¨ ¨ ¨/ `-. __.-\´ ¨ ¨ ¨ ¨ / ¨/|¨ ¨___\ ¨ ¨ ¨ ¨( ¨(.|..-"` ¨ `\ ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨\/ ¨ {}.{}¨ | ¨ ¨ ¨ ¨¨\|¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ / ¨ ¨ ¨ ¨ ¨\¨ ¨ ¨ ¨ ¨ , / ¨ ¨ ¨ ¨ ¨(.__`;-;'__`) ¨ ¨ ¨ ¨ ¨`/ /'` ¨ `| |` ¨ ¨ ¨ ¨ _/ /¨ ¨ ¨ ¨| | ..-"-._,(__) ¨ ¨ ¨ (__).-""-. / ¨ ¨ ¨ ¨ \¨ ¨ ¨ ¨/ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨\ \ ¨ ¨ ¨ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨\ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨/ .`'-------` ¨ ¨ ¨ ¨ `--------´ Aguś i jak ? Uspokoiło się ? Quote
aga1215 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Poświata napisał(a):¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ,-"""-, ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ ¨ ¨ ¨/ ¨ ¨,-"""-,-`,- .- . . } _ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨ _,-\.()()_/_) ¨ \ ¨ ¨ / ¨ ¨ `......`| ¨ ¨'-..-| ¨ \-.,___,¨ / ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨ `-.__/ ¨ / Witam cieplutko ¨ ¨ ¨ ¨ ¨/ `-. __.-\´ ¨ ¨ ¨ ¨ / ¨/|¨ ¨___\ ¨ ¨ ¨ ¨( ¨(.|..-"` ¨ `\ ¨ ¨ ¨ ¨ \ ¨\/ ¨ {}.{}¨ | ¨ ¨ ¨ ¨¨\|¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ / ¨ ¨ ¨ ¨ ¨\¨ ¨ ¨ ¨ ¨ , / ¨ ¨ ¨ ¨ ¨(.__`;-;'__`) ¨ ¨ ¨ ¨ ¨`/ /'` ¨ `| |` ¨ ¨ ¨ ¨ _/ /¨ ¨ ¨ ¨| | ..-"-._,(__) ¨ ¨ ¨ (__).-""-. / ¨ ¨ ¨ ¨ \¨ ¨ ¨ ¨/ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨\ \ ¨ ¨ ¨ ¨ /¨ ¨ ¨ ¨\ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨/ .`'-------` ¨ ¨ ¨ ¨ `--------´ Aguś i jak ? Uspokoiło się ? Dzisiaj mamy upał :multi::multi::multi: Quote
Poświata Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 No widzisz :D, ktoś kiedyś powiedział, że po burzy zawsze wychodzi słońce :cool3:. U nas też dzień pogodny i gorący był, nawet trochę się posmażyłam :lol:. Quote
anetta Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Brrrrrrrrrrrr U nas już Wisła przybrała i to sporo! Quote
aga1215 Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Dzień Dobry! [quote name='Poświata']No widzisz :D, ktoś kiedyś powiedział, że po burzy zawsze wychodzi słońce :cool3:. U nas też dzień pogodny i gorący był, nawet trochę się posmażyłam :lol:. a po słońcu burza :angryy: właśnie cyyba nadciąga:mad: [quote name='anetta']Brrrrrrrrrrrr U nas już Wisła przybrała i to sporo! Do was to Wisła już zdążyła pozbierać ;) Porobiłam wczoraj troszkę fotek moim zdechlakiem, jak je poobrabiam to wstawię:p Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :multi::multi::multi:dobereczek ......witam Was słonecznie i ciepło Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Agus, wyglada to dosc przerazajaco te rwace potoki.... uspokoiło sie troche? u nasz wczorja byla ostra ulewa w wawie. Pozdrawiam, Aga Quote
Alicja Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jak działa Ci jeszcze aparat .....to ja poproszę o widoczki :oops:...w tym roku mogę góry poogladać na fotkach :cool1: Quote
aga1215 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Witajcie Moi Drodzy :loveu: Aparat dycha ale zdjęcia są :multi: ..... :oops: Lato to pora odwiedzin. Dzisiaj odwiedzili nas kuzynostwo. Weki też miał gościa Gość nazywa się Gon z Ostowej Ostoi, po domowemu ....... Sinus.... :evil_lol: 7 września kończy rok i jest już złotym medalistą. To gończy Schillera. Psy widziały się pierwszy raz i prawdę mówiąc obawiałam się tego spotkania. Okazało się, że niepotrzebnie. Weki okazał się świetnym gospodarzem:loveu: cdn Quote
aga1215 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Jakiego mam gościnnego psa:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 hahaha sponiewierał kolegę :evil_lol: a gończy Schillera to rasa osobna? bardzo podobny jest do Zagraja Quote
Alicja Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 :multi::multi::multi:supcio :loveu: http://img98.imageshack.us/img98/9771/weki0068bux0.jpg no cosik jak ogóreczek :p Quote
aga1215 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha sponiewierał kolegę :evil_lol: a gończy Schillera to rasa osobna? bardzo podobny jest do Zagraja [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:supcio :loveu: http://img98.imageshack.us/img98/9771/weki0068bux0.jpg no cosik jak ogóreczek :p Prawda, że podobne? To szwedzka rasa - do polowań na lisy, u nas chyba tylko jedna hodowla, dugi albo trzeci miot:p Quote
Alicja Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='aga1215']Prawda, że podobne? To szwedzka rasa - do polowań na lisy, u nas chyba tylko jedna hodowla, dugi albo trzeci miot:p podobniutki tylko tak jakby ...lzejszy :hmmmm: a u nas szaro , buro i ponuro :diabloti: Quote
aga1215 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='Alicja'] podobniutki tylko tak jakby ...lzejszy :hmmmm: a u nas szaro , buro i ponuro :diabloti: Masz rację Wysokość w kłębie dla samców wynosi 57 cm z tolerancją od 53 do 61 cm. U suk wynosi 53 cm z tolerancją od 49- do 57 cm. Waga około 20 kg. U nas cały dzień było ładnie i nawet nie było tego wariackiego upału:multi: Quote
aga1215 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Psich szaleństw ciąg dalszy Psia tęsknota ........ Roślinność ogródkowa Quote
Poświata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Zdaje się, że nawet wiem czyj to pies :razz:. Quote
aga1215 Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Poświata napisał(a):Zdaje się, że nawet wiem czyj to pies :razz:. Pieski bardzo sobie do gustu przypadły. Przed ich wyjazdem Weki został zamknięty w domu. Jak już brama została zamknięta Weki dosłownie wyskoczył na dwór. A tu kumpla niet! Bardzo był rozczarowany. Każdy krzaczek został dokładnie obszukany :evil_lol: Quote
Recommended Posts