anetta Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ale dynamit http://republika.pl/weki/Wektor55.jpg :o nawet uszy mu stanely :lol: :lol: A mi najbardziej sie podobala fota tez z takimi lapkami skrzyzowanymi, pod murkiem wekus lezal :D Aga, mialas te zdjecie kiedys w podpisie :angel: JAkie radosne sa te dwa wyzeli, to sa te z Pwp? tak? :) Quote
aga1215 Posted July 28, 2005 Author Posted July 28, 2005 [quote name='anetta']Ale dynamit http://republika.pl/weki/Wektor55.jpg :o nawet uszy mu stanely :lol: :lol: A mi najbardziej sie podobala fota tez z takimi lapkami skrzyzowanymi, pod murkiem wekus lezal :D Aga, mialas te zdjecie kiedys w podpisie :angel: dzięki - on tymi łapami zaskarbia sobie ogólną sympatię, spryciula :wink: :P [quote name='anetta']JAkie radosne sa te dwa wyzeli, to sa te z Pwp? tak? :) Radosne, bo udało im się wyjść na swobodę - raz na 2 - 3 tygodnie, jak dziewczyny pojadą i akurat będzie wolno :( Ciągle biedaki szukają domu :( - póki nie znajdą nie zmienią podpisu :( Quote
Evelina Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='aga1215'] :oops: a ja myślałam, że te oczka to Twoje sztuczki :oops: Za szarlatankę mnie biorą :evil_lol: Kto by pomyślał :lol: W podpisie, spojrzenia mojej psinki są jak najbardziej autentyczne :D A to mały przykład jej siły przekonywania :wink: Podchodzi do kogoś, przynosi ukochaną linę do przeciągania, kładzie ją na kolanach, potem kładzie swoją kosmatą łapę. Czasem przykłada ją kilka razy jakby chciała szturchnąć i zwrócić jeszcze większą uwagę na siebie. Gdy już się na nią spojrzy zaczyna hipnotyzować wzrokiem :lol: o tak : http://img218.imageshack.us/my.php?image=tali93se.jpg [quote name='aga1215'] ... późniejsze też z łapkami :P Oooo Mamo, Filozof pełną mordką :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 [quote name='Evelina'] W podpisie, spojrzenia mojej psinki są jak najbardziej autentyczne :D A to mały przykład jej siły przekonywania :wink: Podchodzi do kogoś, przynosi ukochaną linę do przeciągania, kładzie ją na kolanach, potem kładzie swoją kosmatą łapę. Czasem przykłada ją kilka razy jakby chciała szturchnąć i zwrócić jeszcze większą uwagę na siebie. Gdy już się na nią spojrzy zaczyna hipnotyzować wzrokiem :lol: o tak : http://img218.imageshack.us/my.php?image=tali93se.jpg śliczne te ślepka :P Wektor robi dokładnie tak samo :P tylko po tym jego kładzeniu łapki mam całe kolana sine :wink: :lol: Ma też metodę na przytulanie się, jak chce na spacer :P Quote
aga1215 Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 :hmmmm: jest co czesać, prawda? moja bródka :wink: Quote
coztego Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 [quote name='aga1215 w innym topiku']tysz tak chcem No to masz, w prezencie ;) Quote
aga1215 Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 Coztego jesteś WIELKA :buzi: :multi: :multi: :multi: :oops: lece obiad gotować :-? Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Kolejne spotkanie naszej zakochanej pary :wink: :lol: ładna jestem? pić mi się chce prawda, że jestem grzeczna? Kama ze swoja panią Kamuś, jakieś paprochy masz na ogonie ale jestem zmęczony Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='coztego'] Bardz to ładne... "Coztego nie tylko napisał" ale i zrobiła to Wektorkowi w prezencie :angel: :angel: :wink: ta sepia to też robota Coztego :buzi: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 [quote name='aga1215'] Kamuś, jakieś paprochy masz na ogonie hahah tak to sie teraz nazywa?? Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='aga1215'] Kamuś, jakieś paprochy masz na ogonie hahah tak to sie teraz nazywa?? a o co chodzi? :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 no to te paproszki na ogonie, ktore ma tam kazda suczka :lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 malawaszka napisał(a):no to te paproszki na ogonie, ktore ma tam kazda suczka :lol: no popatrz, a on dopiero je zauważył :o :wink: :lol: Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 malawaszka napisał(a):a to ciamajda :lol: ale jaka kofana :P Quote
malawaszka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 bardzo ojjj bardzooo nawet na odległosć i tylko ze zdjęć :angel: Quote
asher Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Zdjęcie "z paproszkami" rewelacyjne :D Mina Kamy mówi sama za siebie! Chyba odtąd częściej będzie wkładała ogon w chaszcze, żeby jak najwięcej paproszków nazbierać 8) Quote
aga1215 Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 asher napisał(a):Zdjęcie "z paproszkami" rewelacyjne :D Mina Kamy mówi sama za siebie! Chyba odtąd częściej będzie wkładała ogon w chaszcze, żeby jak najwięcej paproszków nazbierać 8) :oops: :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Aga, zaniedbujesz się trochę - tęskno do Wektorka :great: Quote
aga1215 Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Aga, zaniedbujesz się trochę - tęskno do Wektorka :great: Haniu! Jestem wykończona - wymyśliłam udogodnienia w chałupie - a teraz padam :evil: Ale będę miała gniazdka tam, gdzie chcę, lampy tysz no i "szafę przesuwną" na książki :multi: poza tym, chodzę i myślę: "co by tu jeszcze" :lol: A Wektor tylko lata i kradnie różne różności :wink: :lol: Fajnie, że Maniusia w formie :P Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 a to tak ciężko wziąść aparat i cyknąć foty jak Weki kradnie conieco??? :bigcool: Quote
aga1215 Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 [quote name='malawaszka']a to tak ciężko wziąść aparat to nie jest takie trudne, akurat, gdzie aktualnie jest aparat to wiem :oops: :wink: :lol: [quote name='malawaszka']i cyknąć foty jak Weki kradnie conieco??? :bigcool: a to, to akurat przerasta moje możliwości :lol: :oops: ale, ale - mam jeszcze sprzed remontu, z grilla z Poświatami :P troszku nap patyczków do grilla brakowało :wink: mam małą mordeczkę :oops: :wink: :lol: i małe Poświatki :P może być??? :oops: Quote
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 no faaajne ale MAŁO!!!! :evil: hahha a Wektor jako szerokousty rewelacja :klacz: :lol: Quote
Recommended Posts