aga1215 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 kierownik Feluś sprawdza, czy pańcia wszystko kupiła :wink: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ooo to jest ładnie ostre i kolorowe :angel: dawaj takie z Wektorem 8) Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 papugi są bombowe i doopka Wekusia też - ale czy one już nie były??? :nono: :lol: dawaj nowe - spacerkowe poproszę :oops: :D zamęczę Cię :evilbat: Quote
asher Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 Aga, boshe, jakie masz cudne widoki z okna :o Zazdroszczę :oops: Ja tez poproszę o fotki spacerkowe :modla: Taaaki pies w taaakich plenerach...marzenie... Quote
aga1215 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 chmury przed burzą: i droga w czasie burzy: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 łooohohoooo ale potoczek na ulycy :angel: :angel: :angel: a Wektor to albo leży z gracją albo wystawia jakiegoś zwierza :angel: Quote
aga1215 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 malawaszka napisał(a):łooohohoooo ale potoczek na ulycy :angel: :angel: :angel: a Wektor to albo leży z gracją albo wystawia jakiegoś zwierza :angel: w końcu wystawianie to praca, a po pracy należy sie odpoczynek :P w tej chwili bez gracji leży w dziurze pod biurkiem, pół go wystaje :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 ależ on mi się podoba :D zdecydowanie mój typ 8) a widziałaś o małych wyżełkach??? :kciuki: Quote
aga1215 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 malawaszka napisał(a):ależ on mi się podoba :D zdecydowanie mój typ 8) a widziałaś o małych wyżełkach??? :kciuki: :oops: gdzie :o :o :o chodzi Ci o "tego Pana" ? od czarnych? :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 no na PwP - o tych dwóch "Twoich" :fadein: Quote
aga1215 Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 malawaszka napisał(a):no na PwP - o tych dwóch "Twoich" :fadein: właśnie znalazłam, ale sza...............coby nie zapeszyć Quote
aga1215 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='malawaszka']noo :kciuki: nadal nic nie wiadomo :( a Wektor miał gościa :P na początek Kama zawładnęła miską :lol: małe pertraktacje :wink: wreszcie, moge sie napić :lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 noo super Wektorek gościnny :klacz: a jaka ładna ta koleżanka :P śledzę wątek wyżełków i trzymam cały czas :kciuki: będą miały w końcu tak wspaniał domek jak ma Wekuś :P Quote
aga1215 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='malawaszka']noo super Wektorek gościnny :klacz: a jaka ładna ta koleżanka :P śledzę wątek wyżełków i trzymam cały czas :kciuki: będą miały w końcu tak wspaniał domek jak ma Wekuś :P Waszka - to więcej, niż koleżanka :lol: ale dzieci z tego związku to nie będzie :oops: :wink: za wyżełki z Sochaczewa :kciuki: Quote
Sabina1 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Serdeczne pozdrowienia dla Wektora i jego Paniusi. jest śliczny i przyjacielski. Powinna byc osobna rasa, taka jak Wektor, bo on naprawde jest piekny, na pewno znalazłoby się wielu amatorów na ' wektorki" :D Quote
asher Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 sabina1 napisał(a):Powinna byc osobna rasa, taka jak Wektor, bo on naprawde jest piekny, na pewno znalazłoby się wielu amatorów na ' wektorki" :D Taka rasa już jest :D A przynajmniej bardzo podobna :D Ale to niech Aga sama powie :wink: Quote
aga1215 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='sabina1']Aga milczy od trzech godzin :evil: :evilbat: :wink: milczenie jest złotem :wink: :lol: a można dawać linki? hm..... w końcu to oficjalna strona klubowa - www.pudelpointer.de pieski te są bardziej lub nieco mnie zarośnięte, generalnie są szorstkie od niedawna umaszczenie czarne zostało przez FCI dopuszczone do standardu. W Polsce tych piesków właściwie (podobno są 2-3 egzemplarze w rękach myśliwych) nie ma. Oto jeden z podobnych: piesek Queen Auguste Victoria von Holstein z tej strony: http://www.pudelpointer.de/html/diashow.html wybrać Pudelpointer Quote
aga1215 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 [quote name='malawaszka']aaaa to jest Wektor :angel: :angel: :lol: :lol: :lol: a widziałaś: to ze strony klubu regionalnego www.pudelpointer-westfalen.de http://www.pudelpointer-westfalen.de/media/Muenchen%202005/I_VANJA_Wasserspiele.jpg ciut przekracza jeden z dopuszczalnych rozmiarów, ale może Evelina nie wyrzuci - :modla: Quote
Sabina1 Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 No proszę :multi: Jak to dobrze Ago, że założyłaś Wektorowi galerię, tylko dlaczego"z nieśmiałością" ? Masz przedstawiciela takiej pieknej , rzadkiej rasy :drinking: :drinking: :drinking: - za Wektora! Quote
aga1215 Posted July 15, 2005 Author Posted July 15, 2005 sabina1 napisał(a):No proszę :multi: Jak to dobrze Ago, że założyłaś Wektorowi galerię, tylko dlaczego"z nieśmiałością" ? Masz przedstawiciela takiej pieknej , rzadkiej rasy :drinking: :drinking: :drinking: - za Wektora! :hmmmm: :niewiem: to w końcu może być mieszanka, która dała podobny efekt :hmmmm: :niewiem: Quote
Recommended Posts