aga1215 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc kobieto od bacy......... :diabloti: czyMagda to aby nie chce Ci zabrac tego bacy???hmmm??? też to zauważyłaś?? dzisiaj dopiero teraz od rana siadłam do kompa - muszę pilnować:mad: Aguś - pooglądałam Komunistę Twego - :loveu: :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Paaaaaa :bye: no masz, jeszcze sie nie rozgościła a juz sie żegna:shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :diabloti: [quote name='aga1215']też to zauważyłaś?? dzisiaj dopiero teraz od rana siadłam do kompa - muszę pilnować:mad: Aguś - pooglądałam Komunistę Twego - :loveu: :loveu: :loveu: czesc...a widzialam widzialam.... no Ty pilnuj tego bace dokladniej.....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga dzięki ....rozgrzałam się ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Witamy w zapomnianej galerii :roll: To ja - Wektor - czym nie jeszcze ktoś pamięta????????????? czasem sobie powącham kfiatuszki :loveu: chyba za mocno pachną :evil_lol: taniec św. Wita ;) nowa lokatorka i stara lokatorka zjawisko :loveu: i dwa zjawiska:loveu: :loveu: no to dobrej nocki :buzi::bye: Quote
malawaszka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przystojniak Wektor nareszcieeee :laola: :loveu: a zjawiska boskie :loveu: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Aguś :buzi: rewelacja :loveu::loveu::loveu: wygląda jak pocztówka :p jak tam przyroda? Teraz już chyba jakieś kwiatki masz w ogródku? Moze jakieś fotki przy okazji? ;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 :loveu: aga1215 napisał(a): czasem sobie powącham kfiatuszki :loveu: i po co Ty tak krzyczysz tymi wykrzyknikami???:loveu: no pewnie ze pamieta...pamietam ja na ten przyklad........:diabloti: nowa lokatorka a gdzie sie to cos o wielu nozkach wprowadziło?????:crazyeye: :crazyeye: i stara lokatorka wiewióra fajna kobitka.... zjawisko :loveu: i dwa zjawiska:loveu: :loveu: no to dobrej nocki :buzi::bye: czesc Agucha..... Baca wrócił????czy nadal sie gdzies szlaja???? zjawiska cudne...... Miłego dnia...... A. Quote
aga1215 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 malawaszka napisał(a):Przystojniak Wektor nareszcieeee :laola: :loveu: a zjawiska boskie :loveu: nooooooooo :loveu: Gosiek napisał(a):cześć Aguś :buzi: rewelacja :loveu::loveu::loveu: wygląda jak pocztówka :p jak tam przyroda? Teraz już chyba jakieś kwiatki masz w ogródku? Moze jakieś fotki przy okazji? ;) właśnie... za to czasu jakby mniej.......wprawdzie już po maturze ale teraz 0-rówki na uczelniach sie zaczęły..........i sesja lada moment..... btw - u nas jeszcze czas narcyzów i tulipanów :loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a)::loveu: czesc Agucha..... Baca wrócił????czy nadal sie gdzies szlaja???? zjawiska cudne...... Miłego dnia...... A. dzięki :buzi: sie szlaja łachmyta:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 aga1215 napisał(a):nooooooooo :loveu: dzięki :buzi: sie szlaja łachmyta:mad: bezczelny taki jakis mocno.....tak Tobie w zaufaniu powiem....:diabloti: Quote
Alicja Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 ;)cześć ...dziś omawiałyśmy przyszłościowo ową jesienną wycieczkę ...i sposób jak utopić szefową w Dunajcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):bezczelny taki jakis mocno.....tak Tobie w zaufaniu powiem....:diabloti: ech, te chopy:mad: :diabloti: Alicjarydzewska napisał(a):;)cześć ...dziś omawiałyśmy przyszłościowo ową jesienną wycieczkę ...i sposób jak utopić szefową w Dunajcu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: myślisz o spływie? :hmmmm: dużo świadków ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: btw - a w Czym Wam ta biedaczka wadzi??????? :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 czesc Aga, czy u Ciebie i bacy tez tak mocno pada deszcz???? Quote
aga1215 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Aga, czy u Ciebie i bacy tez tak mocno pada deszcz???? DobryDzień :multi: Jeszcze nie leje ale czarne chmury nadchodzą:angryy: a baca sie szlaja:mad:, więc nie wiem, czy u niego leje:shake: Wczoraj były TRZY burze:crazyeye: :angryy: Wektor sie boi :roll: burzy:angryy: znaczy sie boi... Usiłowałam zostać perfekcyjną gospodynią :angryy: cxhyba za bardzo chciałam :oops: zleciała mi cała półka ze słoikami w spiżarni :pissed: :wallbash: :flaming:poszedł litrowy kompot z gruszek:angryy: właściwie to nie wiem, dlaczego tylko 1 było ich chyba z 10:crazyeye: :shock: muszę to uprzątnąć, zmyć podłogę:angryy: :wallbash: :nerwy: coś zrobić z tą półką a właściwie zaprogramwać Trawnikowego coby cuś z nią zrobił:angryy: chyba nie zostanę tą PR :shake::angryy: a tak chciałam:oops: nawet białą bluzeczkę już se kupiłam:placz: :placz: :placz: do d********* z tymi porządkami:angryy: :mad: :angryy: :angryy: Quote
Gosiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 trzy burze? no, no, no... całkiem nieźle - u mnie nie było ani jednej. coś Ty robila z tą półką? wieszałas sie na niej? :diabloti: szkoda tych gruszeczek :razz: Quote
aga1215 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Agus :multi: Cześć Ci o Pani Wielkiego Doga! :multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 aga1215 napisał(a):DobryDzień :multi: Jeszcze nie leje ale czarne chmury nadchodzą:angryy: a baca sie szlaja, więc nie wiem, czy u niego leje:shake: Wczoraj były TRZY burze:crazyeye: :angryy: Wektor sie boi burzy:angryy: znaczy sie boi... Usiłowałam zostać perfekcyjną gospodynią cxhyba za bardzo chciałam :oops: zleciała mi cała półka ze słoikami w spiżarni :wallbash: :flaming:poszedł litrowy kompot z gruszek:angryy: właściwie to nie wiem, dlaczego tylko 1 było ich chyba z 10:crazyeye: muszę to uprzątnąć, zmyć podłogę:angryy: coś zrobić z tą półką a właściwie zaprogramwać Trawnikowego coby cuś z nią zrobił chyba nie zostanę tą PR :shake::angryy: a tak chciałam:oops: nawet białą bluzeczkę już se kupiłam:placz: do d********* z tymi porządkami:angryy: Agucha, głowa do góry...nie od razu zbudownao Rzym....:loveu: :loveu: i tez nie szalej tak w tej kuchni..:diabloti: najwidoczniej skoro tyle szkod narobilas to znaczy sie ze tak mialo byc:loveu: :diabloti: i nastepnym razem bedzie lepiej..... zaczelam rano to pisac ale dopiero teraz dokanczam....bo po drodze byly 4 godziny w lesie z dziecmi....potem obiady, siesta...etc.....:loveu: Aga musiałam pousuwac buziaki..... Quote
aga1215 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Agucha, głowa do góry...nie od razu zbudownao Rzym....:loveu: :loveu: i tez nie szalej tak w tej kuchni..:diabloti: najwidoczniej skoro tyle szkod narobilas to znaczy sie ze tak mialo byc:loveu: :diabloti: i nastepnym razem bedzie lepiej..... zaczelam rano to pisac ale dopiero teraz dokanczam....bo po drodze byly 4 godziny w lesie z dziecmi....potem obiady, siesta...etc.....:loveu: Aga musiałam pousuwac buziaki..... Witaj Aguś! Gdzieś Ty przepadła??? Jak minął dzionek? Ja nie w kuchni poszalałam:shake: w spiżarce to było:angryy: i jeszcze mnie czeka:placz: Quote
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 melduje poslusznie że koleżanka nie dostała pracy w Krościenku i mam szanse na urlopik zdrowotny:evil_lol: Quote
aga1215 Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']melduje poslusznie że koleżanka nie dostała pracy w Krościenku i mam szanse na urlopik zdrowotny:evil_lol: To ona szukała pracy w Krościenku? Pisałaś, że ma mieszkać gdzieś indziej :niewiem: Cieszysz sie na urlop?:multi: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='aga1215']To ona szukała pracy w Krościenku? Pisałaś, że ma mieszkać gdzieś indziej :niewiem: Cieszysz sie na urlop?:multi::razz:no tam we wsi nie ma szans wcale , a w Krościenku w szkole było miejsce ale sie nie załapała na etacik/ po cichu powiem ze sie cieszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 jestem ...nigdzie nie poszalałam...siedze tu zdretwiała po tym dentyscie jak cholera....:diabloti: Quote
aga1215 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jestem ...nigdzie nie poszalałam...siedze tu zdretwiała po tym dentyscie jak cholera....:diabloti: obustronnie zdrewniała? ;) :buzi: [quote name='"Alicjarydzewska"']:razz:no tam we wsi nie ma szans wcale , a w Krościenku w szkole było miejsce ale sie nie załapała na etacik/ po cichu powiem ze sie cieszę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:/ A co z parapetówką? Quote
Recommended Posts