Poświata Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215'] brawo - wygrałaś Główną nagrodę ............ a jest nią .............................. spacerek z Wektorkiem :multi: :multi: :multi: cieszysz się??? cieszę sią jak szalona [quote name='Agunia-Pańciunia)']i jak sadze zwyciezczyni...oszalała z radosci....:mad: bo jak sie dowie ze jeszcze do wygranej musi kawal drogi dojechac to na bank sie ucieszy:diabloti:A co tam, nocnym autobusem i rano jak znalazł na spacerek zdążę . Tylko mężusiowi koszule wyprasuje, potem go spakuję i w delegację wyślę, bo se sam biedak nie poradzi :roll: :mad: . [quote name='Alicjarydzewska'];)ty nawet nie wiesz jak bardzo beate te wygrana ucieszy:p Ona wie i dlatego taką nagrodę mi dała, bo myśli, że jeszcze przy okazji odśnieżę to i owo :eviltong: :cool3: . [quote name='aga1215']Beata ma jeszcze całe 3 dni ferii - a w Szczawnicy i okolicy lubi bywać - ja to WIEM:multi: :multi: :multi: Lubi :loveu: , bardzo lubi :loveu: :loveu: :loveu: , uwielbia wręcz bywać i w Szczawnicy i w okolicy..... Quote
aga1215 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Poświata']cieszę sią jak szalona A co tam, nocnym autobusem i rano jak znalazł na spacerek zdążę . Tylko mężusiowi koszule wyprasuje, potem go spakuję i w delegację wyślę, bo se sam biedak nie poradzi :roll: :mad: . Ona wie i dlatego taką nagrodę mi dała, bo myśli, że jeszcze przy okazji odśnieżę to i owo :eviltong: :cool3: . Lubi :loveu: , bardzo lubi :loveu: :loveu: :loveu: , uwielbia wręcz bywać i w Szczawnicy i w okolicy..... wiedziałam :multi: :multi: :multi: zwłaszcza te okolice :loveu: przyjedzie:multi: :multi: :multi:Beata przyjedzie :multi: :multi: :multi: odśnieży:multi: :multi: :multi: zapowiadają najutro śnieżyce :hmmmm: Beatko -wygodniej będzie Ci rano Intercity do Krakowa a potem taksówka - za 5 godzin bedziesz na miejscu, przy dobrym układzie nawet za 4 ;) :evil_lol: :buzi: Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='aga1215']przyjedzie:multi: :multi: :multi:Beata przyjedzie :multi: :multi: :multi: odśnieży:multi: :multi: :multi: zapowiadają najutro śnieżyce :hmmmm: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuuuu dawaj następny konkurs - ino nie z kfiatków :evil_lol: - ja też kcem spacer z moim Wektorkiem wygrać :placz: Quote
aga1215 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buuuuu dawaj następny konkurs - ino nie z kfiatków :evil_lol: - ja też kcem spacer z moim Wektorkiem wygrać :placz: Witaj Monika! Nie sypało:multi: :multi: :multi: nie trzeba odśnieżać:multi: :multi: :multi: teraz .... Jest cudne słońce :loveu: A Beata nie dojechała :shake: :-( prasuje koszule? :hmmmm::niewiem: :hmmmm: Quote
Poświata Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Monika! Nie sypało:multi: :multi: :multi: nie trzeba odśnieżać:multi: :multi: :multi: teraz .... Jest cudne słońce :loveu: A Beata nie dojechała :shake: :-( prasuje koszule? :hmmmm::niewiem: :hmmmm:Nie już nie prasuje :shake: , wysłała męża za granicę, wyspała się, otworzyła oczy.... a tu radośnie sypie śnieg, ten co u Ciebie miał padać i jak tak będzie sobie sypało to mi mąż znowu na czas do domu nie wróci :roll: :evil_lol: . I teraz nie wiem :niewiem:, jechać, czy nie jechać oto jest pytanie :hmmmm: ??? Quote
Sabina1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 A u nas sypie i sypie mokrym świństwem. W bloku jest wygodnie, bo gospodarze od rana czuwają i chodzi się po odśnieżonych chodniczkach, a ja za każdym razem wychodzę z szuflą. Agusiu, czy to znaczy, ze teraz każda ucięta gałąź, wstawiona do wazonu rozkwitnie ? Np. forsycja ? Albo puści liście ? Quote
aga1215 Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Sabina1']A u nas sypie i sypie mokrym świństwem. W bloku jest wygodnie, bo gospodarze od rana czuwają i chodzi się po odśnieżonych chodniczkach, a ja za każdym razem wychodzę z szuflą. Agusiu, czy to znaczy, ze teraz każda ucięta gałąź, wstawiona do wazonu rozkwitnie ? Np. forsycja ? Albo puści liście ? Witaj Sabinko:multi: tak - przynajmniej powinna - okazuje sie, że już soki wróciły :multi: u nas dzisiaj było tak a Weki latał jak opętany - głównie tam, gdzie był cień :hmmmm: cdn......... lecę na szkiełko :loveu: Quote
Sabina1 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='aga1215'] cdn......... lecę na szkiełko :loveu: Fotki jak zwykle przepiekne, ale ten kamienny murek mnie po prostu zauroczył. Coś piękneGo. Pewnie Ci się opatrzył, ale słowo honoru, on jest cudowny, taki naturalny, zachwycam się jak głupia. Jeśli czytałaś książki o tym angielskim weterynarzu Heriocie, to tam gdzie on jeździł do pacjentów były takie murki i taka zima. Mam to w oczach. Quote
aga1215 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Sabina1']Fotki jak zwykle przepiekne, ale ten kamienny murek mnie po prostu zauroczył. Coś piękneGo. Pewnie Ci się opatrzył, ale słowo honoru, on jest cudowny, taki naturalny, zachwycam się jak głupia. Jeśli czytałaś książki o tym angielskim weterynarzu Heriocie, to tam gdzie on jeździł do pacjentów były takie murki i taka zima. Mam to w oczach. Witaj Sabinko:multi: takich murków mamy więcej - jak znajdę foty to wkleję, choć podejrzewam, że prędzej jutro zrobię nowe foty. Właśnie wróciliśmy ze spacerku -mrozik ścina :cool3: Quote
aga1215 Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Sabinko - znalazłam kilka letnich (kiedy tak będzie???...........) mój niezwykle spokojny pieseczek:loveu: aby do lata :loveu: Quote
Sabina1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='aga1215'] mój niezwykle spokojny pieseczek:loveu: Ach, jak pięknie ! Jak się ten Weki umie zachować :loveu: Idzie tylko po chodniczku.Ja też chcę tam być :placz: Przysiąśc sobie na stopniu, pogapić się na murki i na te śliczne Skyrokety i pooddychać powietrzem bez smoga. Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Sabina1 napisał(a):Ach, jak pięknie ! Jak się ten Weki umie zachować :loveu: Idzie tylko po chodniczku.Ja też chcę tam być :placz: Przysiąśc sobie na stopniu, pogapić się na murki i na te śliczne Skyrokety i pooddychać powietrzem bez smoga. Wyjątkowo mu się zdarzyło - zwykle leci na skróty:evil_lol: Murki teraz zasypane, zimne :angryy: w lecie totak:loveu: a smog :hmmmm: trzy domy na ulicy nie palą węglem :cool1: ale u nas zdecydowanie lepiej niż w Szczawnickim uzdrowisku :multi: Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Witam - u nas cudny, słoneczny dzień :loveu: Dzisiejsze fotki :multi: zasypany murek mamy słońce :loveu: sikorka modra Quote
Sabina1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 U nas pochmurno, ale tez zima w całej pełni i mróz jak cholera. Sikoreczka śliczna. Do Ciebie zawsze coś ładnego przyleci, a u nas tylko te gołębie :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='aga1215']Witam - u nas cudny, słoneczny dzień :loveu: Dzisiejsze fotki :multi: zasypany murek mamy słońce :loveu: sikorka modra Kobieto.... jakie Ty piekne foty robisz......ukłony..jestes niesamowita..... cudne Aga..cudne...:loveu: Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Witaj Aguś! dzięki :buzi: - dzisiaj były wyjątkowo sprzyjające warunki:multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aguś! dzięki :buzi: - dzisiaj były wyjątkowo sprzyjające warunki:multi: Aga nie badz taka skromna wszystkie Twoje foty sa piekne:loveu: ...dobra juz Ci nie słodze..ja tak powaznie uwazam...sliczne...tak trzymaj... Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Aga nie badz taka skromna wszystkie Twoje foty sa piekne:loveu: ...dobra juz Ci nie słodze..ja tak powaznie uwazam...sliczne...tak trzymaj... :B-fly: :B-fly: :B-fly: dzięki Łaskawco :buzi: :multi: :multi: :multi: popołudniowe harce - ogródek już był w cieniu z górki na pazurki :evil_lol: i z powrotem pod górkę taki był dzisiaj cudny dzień,a teraz leje :angryy: Quote
Alicja Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :crazyeye:u was śnieg u nas w dzień ponuro a wieczór płynący w deszczu:cool3: Quote
Sabina1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='aga1215'] taki był dzisiaj cudny dzień,a teraz leje :angryy: Aguś, nie narzekaj, idzie wiosna :multi: Quote
aga1215 Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:u was śnieg u nas w dzień ponuro a wieczór płynący w deszczu:cool3: Witaj Alu :multi: - przed chwila pisałam, że deszcz pada - właśnie sypie śnieg:angryy: ale dzień był CUDOWNY :loveu: ostatnio u nas tak co drugi dzień :hmmmm: a śnieg leży............ Quote
PIKA Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 aga1215 napisał(a):a śnieg leży............ i jet mroz :roll: Quote
aga1215 Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='PIKA']i jet mroz :roll: u nas roztopy, słońce co drugi dzień, dzisiaj akurat dzień deszczowy :-( na pocieszenie troszkę wiosny :loveu: hej, wyłaź no popatrz, nie słucha :mad: zobaczymy jak tu zleźć wysoko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przysuń schody Quote
mmbbaj Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='aga1215'] wysoko :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przysuń schody :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a jak żeś tam wlazł Wektorku? ;) Witaj Aguś :multi:, u nas też roztopy i deszczyk! Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wektor bezbłędny ....a kto mu sie tam na wysokościach schował;) Quote
Recommended Posts