aga1215 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 :oops: z pewną nieśmiałością :oops: przedstawiam 3,5 letniego Wektora zwanego potocznie Wekim :P tutaj ma dopiero 2 lata: wracamy ze spacerku i najlepsza Wektorkowa przyjaciółka Kama wdziera się za nami a Weki jej pomaga :P no o trzeba nagrodzić takie poświęcenie :P jak dobrze poswawolić po świeżej trawce :P - Wektorowi tak sie śpieszyło do ogrodu(za "zwierzyną" - czyli sąsiedzkimi kotami), że nie pozwolił sobie nawet zdjąć kolczatki po spacerze :lol: tu się gdzieś te kocury schowały :roll: Quote
dbsst Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee on sie na nas wypial ;) http://img44.echo.cx/img44/154/wektor3maj20053kf.jpg czekam na dalsze przygody szalonego trzylatka ;) Quote
aga1215 Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 [quote name='dbsst']no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee on sie na nas wypial ;) http://img44.echo.cx/img44/154/wektor3maj20053kf.jpg :oops: tam sie koty schowały :lol: :lol: :lol: [quote name='dbsst']czekam na dalsze przygody szalonego trzylatka ;) dzięki :P Quote
malawaszka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 :multi: nareeeszcieeeee :multi: więcejwięcejwięcej :angel: :angel: :angel: Świetny jest Wekuś boski i kochany :angel: :angel: :angel: :D :P Quote
dbsst Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 hehehehehe cosik mi sie wierzyc nie kce zeby on tak do kotow ;) :lol: :lol: dobla dawaj wiecej fot Wektora Wypinalskiego ;) :D Quote
Ariadna Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 wracamy ze spacerku i najlepsza Wektorkowa przyjaciółka Kama wdziera się za nami a Weki jej pomaga :P No, nie co za goscinnosc, zeby panna "mury obronne"musiala pokonywac?! :o Wektor furtki nie otworzyl....albo pancia specjalnie szybko zamknela, zeby psia kolezanka klamke pocalowala...... ...a tutaka niespodzianka :evilbat: :wink: Quote
Evelina Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 aga1215 Nareszcie. !!! I bez nieśmiałości prosze :D Nadal jestem pod wrażeniem fotki Twojego psiaka ze skrzyżowanymi łapami. :D Mow co chcesz ile razy widze Twoj post natychmiast przed oczami pojawia mi sie tamta fotka. Zamiawiam więcej takich :angel: :angel: :angel: Quote
aga1215 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 :buzi: są łapki :P i na "polowaniu" :wink: te foty zwykłym, automatycznym były robione :oops: ale widać różnicę :oops: Quote
malawaszka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 wow jaka stójka ślićzna :angel: :angel: :angel: Quote
Daisunia Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Wektor jest prześliczny :D ucaluj go od nas :) Quote
Koma Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Ale on fajniutki :) Ma taki sympatyczny wyraz pyszczka :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P Quote
aga1215 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='adda']Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P pewnie tak, ale najwcześniej w sierpniu :( zeszłoroczna fotka Wektora: i dla porównania obecna: na tej górnej fotce "wyciągnął" się, aby lepiej widzieć Kamę :P na dolnej jest baaaaaardzo nieszczęśliwy, bo kazali siedzieć i jeszcze fotografują :wink: :lol: Quote
Evelina Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Uwielbiam dostojne spojrzenie Wektora. Ta uniesiona dumnie glowa jest przewspaniala :lol: Quote
aga1215 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Evelina']Uwielbiam dostojne spojrzenie Wektora. Ta uniesiona dumnie glowa jest przewspaniala :lol: rety, ale nas chwalą :angel: :angel: :angel: Quote
Poświata Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No nareszcie..... :roll: !!! Ile jeszcze chciałaś Wektora pod biurkiem ukrywać :wink: :P ??? aga1215 napisał(a):adda napisał(a):Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P pewnie tak, ale najwcześniej w sierpniu :( Z tym że nie napewno :-? . Już koty muszę zabrać ze sobą, bo Wojtecki z nimi nie zostanie :evil: , do tego jeszcze siostra i siostrzenica :evil: :wink: . Poświata pewnie pojedzie se na ogarowe "wczasy". Co ja kurna, dyrektor cyrku jestem, czy co :wink: ??? Quote
Evelina Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Z pewną dozą nieśmiałości wklejam malutką niespodziankę dla mojego ulubieńca :oops: :lol: Quote
aga1215 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Poświata napisał(a):No nareszcie..... :roll: !!! Ile jeszcze chciałaś Wektora pod biurkiem ukrywać :wink: :P ??? przeca widziałaś, że on tam sam włazi :o Poświata napisał(a):aga1215 napisał(a):adda napisał(a):Aga, dopiero teraz dojrzałam galerię 8) A czy można liczyć na wspólne fotki z Poświatą? :P pewnie tak, ale najwcześniej w sierpniu :( Z tym że nie napewno :-? . :( Poświata napisał(a):Już koty muszę zabrać ze sobą, Wektorek lubić koty :wink: :lol: :lol: :lol: :facelick: Poświata napisał(a):bo Wojtecki z nimi nie zostanie :evil: , do tego jeszcze siostra i siostrzenica :evil: :wink: . Poświata pewnie pojedzie se na ogarowe "wczasy". Co ja kurna, dyrektor cyrku jestem, czy co :wink: ??? cheba dyrektorka :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 [quote name='Evelina']Z pewną dozą nieśmiałości wklejam malutką niespodziankę dla mojego ulubieńca :oops: :lol: no, teraz to dopiero mam dobrze :lol: :buzi: ten całus oczywiście dla Eveliny :P Quote
malawaszka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 :o o qrde Weki jeszcze śliczniejszy :angel: :angel: :angel: kocham psy w tym typie :D bo to w typie sznaucero-wyżła :P :lol: liczny jest i w dodatku rusza głową na zdjęciu :angel: :D Quote
Recommended Posts