Nati5 Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Powiedzcie mi jak to w koncu jest.... Chcialam zglosic psa na Krajowa Wystawe i Lublinie, ale poniewaz czekamy jeszcze na rodowód, Pani powiedziala ze nie mozemy musimy poczekac ...czy to jest prawda? Z innego zrodla uslyszałam ze na krajowki moze byc tylko nr. rejestracyjny psa ....i zbaraniałam a mam chyba tylko kilka dni na to zeby zglosic pieska Quote
nice_girl Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Niestety, według regulaminu tylko w klasie szczeniąt lub młodzieży może jeszcze nie mieć numeru PKR. Aby zgłosić psa do innej klasy, musi on mieć już wyrobiony rodowód. :( Quote
ursus Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 prawda!! Tylko z xerokopią rodowodu można do dorosłej klasy zglaszać.. Dawno wysłana metryka do ZG?? Jeśli dawno to poproście ZG aby przefaksował rodowód do Oddziału w którym jest organizowana wystawa a zgłoszenie wy przefaksujecie i będzie komplet !! :lol: Quote
ursus Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 prawda!! Tylko z xerokopią rodowodu można do dorosłej klasy zglaszać.. Dawno wysłana metryka do ZG?? Jeśli dawno to poproście ZG aby przefaksował rodowód do Oddziału w którym jest organizowana wystawa a zgłoszenie wy przefaksujecie i będzie komplet !! :lol: Quote
Nati5 Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 :cry: niestety dopiero 3 tygodnie temu.......no coz.....trzeba jednak czekac Quote
ursus Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Dzwoń do ZG i powiedz o co idzie !! Może już jest numer PKR nadany i uda się załatwić !! :P Quote
Recommended Posts