gaba14 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Ja niestety również wiszę w spisie wystawców . Mało tego brak jakiegokolwiek odzewu ze strony związku , dzisiaj napisałam ponownie maila z rezygnację zobaczmy co będzie. Quote
Dorota_Fiszer Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja mam ten sam problem,nie otrzymalam zadnej odpowiedzi z oddzialu i dalej wisze w spisie wystawcow... Quote
gaba14 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja po ponownym napiasniu maila dostałam odpowiedz że psy zostały wycofane jednak w spisie jestem dalej być może nie jest on jeszcze zaktualizowany. Quote
konikowa Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 A mógłby mi ktoś podać link do spisu wystawców, bo ja chyba jestem ślepa i nie mogę go znaleźć... Quote
vpassione Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='konikowa']A mógłby mi ktoś podać link do spisu wystawców, bo ja chyba jestem ślepa i nie mogę go znaleźć...[/QUOTE] Proszę bardzo [URL="http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/wystawy2010/dokumenty/niedziela.pdf"]link[/URL] Quote
aniaDark Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Ja w końcu doczekałam się na odpowiedź. Spis wystawców ponocć ma być na nowo aktualizowany wieczorem... Quote
klepcia Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 W takim razie czekamy do wieczora. Ja takze wysłałam rezygnacje mailowo ale nadal widnieje w spisie wystawcow. Telefon w odziale caly czas zajety a na maile nikt nie odpowiada... Quote
aniaDark Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='klepcia']W takim razie czekamy do wieczora. Ja takze wysłałam rezygnacje mailowo ale nadal widnieje w spisie wystawcow. Telefon w odziale caly czas zajety a na maile nikt nie odpowiada...[/QUOTE] No nie napiszę - mają tam tzw. nerwówkę... Ja wysłałam mejla z potwierdzeniem odbioru i tyle by mi wystarczyło, napisałam drugiego mejla (też z potwierdzeniem odbioru) z treścią pierwszego, ale tym razem ze stanowczą prośbą i odpowiedź dostałam w nerwowym tonie ;) (ale tego potwierdzenia już nie dostałam)... Z resztą, to teraz nie ważne. IMHO gdyby im się chciało odesłać te potwierdzenie dostarczenia e-maila (kosztuje to tylko kliknięcie "ok" tudzież kliknięcie na "wyślij potwierdzenie" - cała operacja trwa 1-3 sekund), to zaoszczędziliby na nerwach... Quote
vpassione Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Uaktualnili już spis wystawców, pojawił się też plan sędziowania :) Quote
gaba14 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Teraz to ja już nie wiem co myśleć o ZKWP / Częstochowa dostałam mila po powtórnym napisaniu do nich w sprawie rezygnacji z wystawy,że psy zostały wycofane a dzisiaj listonosz przynosi mi numery startowe na Wystawę Terrierów , patrze na spis wystawców oczywiscie widnije dalej . Juz mi ręce opadaja nie mam słow. Napisałam oczywiscie ponownie maila ale już raczej tonem dość stanowczym zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
konikowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/2010/wystawa2010.html Może mi ktoś powiedzieć gdzie tu jest spis wystawców? I plan sędziowania? Quote
Gwarek Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Strona oddziału nie należy do czytelnych ;P Tutaj jest plan: http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/wystawy2010/sedziowanie/niedziela.pdf A tutaj spis wystawców: http://www.zkwp-czestochowa.org.pl/wystawy/wystawy2010/dokumenty/niedziela.pdf Quote
Jagoodka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jeżeli ktoś chętny na wspólną podróż w niedzielę to mamy wolne miejsce - jednej osobie coś wypadło i zwolniło się miejsce w autku :) Wyjazd z Katowic (lub okolic). Quote
gaba Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jagoda będziesz wolna na wystawie? poszukuję doświadczonego handlera na wystawę gr.VIII i krajową do wystawienia flat coated retriever:-) w klasie młodzieży kontakt : gawika@gawika.pl 600 98 27 11 Quote
Jagoodka Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 gaba to my już umówione. Do zobaczenia na wystawie :) Quote
Gosia9712P Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Mam pytanie. Czy ktoś wie o której się wystawa zaczyna? i o której mniej więcej skończy? No i czy ktoś wie kiedy będą maltańczyki wystawiane? Quote
panienkabubu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Gosia9712P napisał(a):Mam pytanie. Czy ktoś wie o której się wystawa zaczyna? i o której mniej więcej skończy? No i czy ktoś wie kiedy będą maltańczyki wystawiane? Wystawa zaczyna się o 10:00, kończy pewnie ok 18:00 w zależności jak pójdą finały. Maltańczyki będą wystawiane na ringu numer 14 Quote
twipsy Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 podobno jest problem z parkowaniem samochodu na wystawie w Częstochowie - czy mozecie coś poradzić? Quote
Seymour666 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 W Czestochowie temperatura 5 stopni i leje miarowo. współczuje wszystkim wystawcom i psiakom. Quote
Marchewkowy Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Leje masakrycznie, właśnie ze znajomą rozmawiałam. Powodzenia wszystkim wytrwałym. Quote
AnkaW Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Bardzo przykre, zero radości z takiego wystawiania. Mam nadzieję że za tydzień będzie słoneczko i sucho Quote
twipsy Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Niestety, zimno, mokro, nieprzyjemnie, ale z parkowaniem nie było zadnego problemu. Sędziowie tez marzli, więc oceniali bardzo sprawnie, jedno kółeczko, na stół, ocena i następny. W sumie całkiem niezła wystawa - tylko ta pogoda ... :( Quote
vpassione Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jakby nie pogoda to byłoby naprawdę super. Chociaż my i tak zadowolone, w końcu wróciły z ostatnim wnioskiem na championa :) Quote
katik Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców, zadowolonych z wystawy i wszystkich wytrwałych, którym nie straszny deszcz. Pewnie na dużo zdjęć nie mamy co liczyć. :) Wystawianie w taką pogodę to nic przyjemnego. Quote
Recommended Posts