Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuza i Noddy ze zgłoszeniami na MP powinno być tak jak z normalnymi. Jeśli nie wycofasz to przechodzą na maj.

Siamensis musisz zapytać w przyszłym tygodniu (22.04 nie czynne) w oddziale.

Nie wiem jak zarząd oddziału odniesie się/odniósł przy w sumie nowej wystawie do osób, które nadal chcą wystawiać i zapłaciły 100 zł lub miały dopiero płacić w dniu wystawy. Czy te osoby będą w pewien sposób pokrzywdzone wpłacając 100 zł i czy osobom, które już zapłaciły 100 zł zwracana będzie nadwyżka.
Teraz jest to pierwszy termin skoro inni zgłaszają.

Nie umiem Ci pomóc w tej sprawie.

Posted

A moje pytanie jest takie - co z sedziami ? Skoro termin wystaw zostal ustalony i podany do publicznej wiadomosci, a termin przyjmowania zgloszen uplywa za 8 dni, to pewnie sedziowie sa juz zamowieni ? Kiedy mozna liczyc na informacje o obsadzie ?

Posted

Siamensis napisał(a):
aaa... dopiero dzisiaj zobaczyłam na swoim piśmie,napisano : opłaty obowiązują jak dotychczas tzn że jak w pierwszym terminie ;-)) tak mi sie przynajmniej wydaje...

Tak,dokładnie-dzwoniłam wczoraj i też o to pytałam.Opłaty jak w pierwszym terminie.Osoby,które zapłaciły większą kwotę po upływie terminu,będą miały zwróconą różnicę.

Posted

Niestety trzeba poczekać, aż zarząd oddziału skompletuje obsadę, potwierdzi ją i opublikuje na stronie.

Rozumiem, że już mało czasu zostało i wystawcy powinni poznać już skład sędziowski, ale cóż trzeba czekać.

Posted

Jeśli sędziowie znajdują się już na stronie tzn., że są potwierdzeni :)

Jagoodka chciałabym pomóc, ale nie mogę.

Z wystawami majowymi nie mam i nie będę miała nic wspólnego.

Przy poprzedniej zawsze przynajmniej starałam się Wam odpowiedzieć na Wasze pytania, a przy majowej nie ma takiej możliwości :(.
Pozostaje bezpośredni mailowy lub telefoniczny kontakt z biurem od poniedziałku do czwartku 15:30-18:00

Posted

Różyczko bardzo Ci dziękuję chociaż za chęci :)
W sumie dla mnie to bez różnicy, ale zawsze to inaczej wiedzieć wcześniej :) Niezależnie od sędziów jedziemy :)

Posted

[quote name='Merrick']A ja nigdzie na stronie oddziału nie widzę spisu sędziów :( Mógłby mi ktoś napisać kto ma sędziować grupę V, konkretnie siberian husky?

Tylko tyle jest na stronie oddziału:

grupa V

Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska - Akita
Maria Zasada - Alaskan Malamute, Basenji, Eurasier, Nagi Pies Peruwiański, Shiba
Joanna Szczepańska-Korpetta - pozostałe rasy

Pozdrawiam. :)

Posted

[quote name='Liszka']Tylko tyle jest na stronie oddziału:

grupa V

Małgorzata Wieremiejczyk-Wierzchowska - Akita
Maria Zasada - Alaskan Malamute, Basenji, Eurasier, Nagi Pies Peruwiański, Shiba
Joanna Szczepańska-Korpetta - pozostałe rasy

Pozdrawiam. :)
Dziękuje za szybką odpowiedź, no to sędzina nam się nie zmieniła ;)
Pozdrawiam Ania

Posted

Wysyłał ktoś z was rezygnacje z wystawy? Bo ja kurcze wysłałam drogą mailowa nie dostałam jak do dziś potwierdzenia odbioru , ani też żadnej informacji zwrotnej. Troszkę się martwię bo nie dam rady jechać w tym terminie a pieniążki opłacone za 3 psy na 2 wystawy to troszkę się uzbierało.

Posted

gaba14 napisał(a):
Wysyłał ktoś z was rezygnacje z wystawy? Bo ja kurcze wysłałam drogą mailowa nie dostałam jak do dziś potwierdzenia odbioru , ani też żadnej informacji zwrotnej. Troszkę się martwię bo nie dam rady jechać w tym terminie a pieniążki opłacone za 3 psy na 2 wystawy to troszkę się uzbierało.

kurcze, ja też wycofałam i też nic nie odpisali:roll:no i co teraz??

Posted

Widzę że nie jestem osamotniona z brakiem odp. Ja jeszcze poczekam być może podczas tworzenia listy wystawców coś ruszy z tymi rezygnacjami , nic więcej jak na razie chyba nie da się zrobić. Tylko kurcze żeby wycofali te psy mam nadzieje że zachowają się uczciwie.

Posted

Różyczka napisał(a):
Wycofywać, zmieniać klasę, zgłaszać psy można do 30.04

Jeśli pies nie zostanie wycofany zostanie automatycznie przeniesiony na majową wystawę !!!

Osoby, które chcą wycofać:
niech przyślą maila lub list (faksu nie polecam !) do oddziału: rezygnacja
- na jaki dzień, jakie psy,
- numer konta,
- data wykonania przelewu,
- właściciel, chyba, że płacił ktoś inny to warto zaznaczyć

Wysłałam te dane dzisiaj na maila info@zkwp-czestochowa.org.pl , mam nadzieję że wszystko jest w porządku :D