Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Różyczka'][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Vpassione&Yanni jesteście przyjęci [/FONT][FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]J[/FONT][/FONT] Dzięki za czujne oko, ja na bieżąco śledzę listę :-)

Można wiedzieć ile będzie kosztował wjazd na teren wystawy?

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoodka jeśli wolisz weterany to przyślij maila z prośbą o zmianę klasy do 31.03. Najprawdopodobniej jeśli będą dodatkowe konkurencje to weterany, a nie użytki.

Vpassione chyba 20 zł.

Bliżej wystawy - po zamknięciu katalogu będą ustalane inne rzeczy.

[FONT=Times New Roman]Osoby, które zgłaszały przed weekendem i nadal ich nie ma na spisie wystawców powinny jeszcze raz drogą mailową (nie formularzem) wysłać zgłoszenie !!![/FONT]

Jako, że w formularzu nie ma załączników to trzeba pamiętać o wysłaniu championatów i interów !!!

Posted

[quote name='Różyczka']Jagoodka jeśli wolisz weterany to przyślij maila z prośbą o zmianę klasy do 31.03. Najprawdopodobniej jeśli będą dodatkowe konkurencje to weterany, a nie użytki.

A może będą użytki- 2 lata temu były :)
Poza tym w końcu to wystawa ras myśliwskich, więc użytki powinny być (bo taki sens tych ras), a przynajmniej na wszystkich krajówkach ras myśliwskich (antoninek, manowo, płock) - Najlepszy Pies Użytkowy jest wybierany - liczę na to, że Częstochowa jako większy związek gorsza nie będzie :)
Już nie będę mieszać - sama pomagam przy organizacji wystaw i wiem jakie zawsze jest zamieszanie - niech juz klasa zostanie taka jaka jest :)

Posted

Jagoodka pytałam i właśnie to usłyszałam, że jeśli będzie coś dodatkowego to właśnie weterany, a nie użytki. Może dlatego, że oddział nie traktuje jej jako myśliwskiej i tak jej również nie nazywa.
To nie jest absolutnie żadne zamieszanie :). Do 31.03 jest taka możliwość, wystarczy jeden mail z danymi psa i właściciela :).
Decyzja oczywiście należy do Ciebie.

Posted

Już to dzisiaj słyszałam od 2 osób. Reszta osób z którymi rozmawiałam mówiła, że w porządku.

Następujące osoby proszone sa o kontakt z Biurem Oddziału:

Scheffs Krzystof
Szulc Krystyna
Bukowska Anna
Adamowicz Anna
Lisek Andrzej
Krawczyk-Kowalska Magdalena
Gumieniak Michał
Lazuer Katarzyna
Okrasa Agnieszka
Szłapka Jadwiga
Bartoszek Bożena
Woźnak Urrszula
Ciara Witold
Chudzicka Katarzyna
Pisarek Kamilla
Kurek Mateusz
Budzyńska Renata
Bernat Elżbieta
Kapuściok Krzysztof
Kowlaski Marek
Kucharska Bernadetta
Stępień Urszula
Kostecka Małgozata
Foksowicz Robert
Ongun Karina
Borkowski Tomasz
Kondrasiuk Marek
Wiecha Katarzyna
Klonowska Barbara
Kulig Agnieszka
Wozny Janusz
Zając Adam
Baranowski Dariusz
Parkitny Mirosław
Stolorz Michał
Wnuk Janina
Patrzałek Beata
Szymański Piotr
Ławniczak Małgorzata
Załawka Jacek
Kaczmarek Kamila
Łubian Danuta
Jaglarz Izabela
Ptaszyńska Ewa
Pelka Małorzata
Kudła Ziemowit
Kwiatkowski Emil
Doroba Anita
Sysiak Daniel
Opalski Krzystof
Stefański Tomasz
Szczepaniak Ewa
Kurek Aleksander
Wnuk Dariusz
Adamski Mirosław
Sokołoska Hanna
Litwin-Lewandowska Dorota

Posted

Dzisiaj już strona normalnie działa. Problemy z wirusem zostały rozwiązane.

Na terriery (17.04) spis wystawców jest już od 5-6 dni, a jeśli chodzi o krajową to bodajże od 13.03.

Z przyczyn niezależnych od organizatorów nastąpiły zmiany sędziów:
gr.III
Andrzej Kaźmierski – American Staffordshire Terrier, Staffordshire Bull Terrier, West Highland White Terrier
grupa IV
Dorota Pawlikowska-Rosół

Posted

[quote name='Różyczka']Dzisiaj już strona normalnie działa. Problemy z wirusem zostały rozwiązane.

Na terriery (17.04) spis wystawców jest już od 5-6 dni, a jeśli chodzi o krajową to bodajże od 13.03.

[/QUOTE]
Dziękuję! Już wszystko wiem :)

Posted

Witam, mam pewien problem. Dawno temu zapisałam się na wystawę i cały czas moje nazwisko widniało w spisie wystawców. Dzisiaj wchodzę na stronę oddziału a w spisie mnie nie ma...mógłby to ktoś wyjaśnić, bo zależy mi na tej wystawie a dopiero dzisiaj ''zniknęłam'' ze spisu i martwie się
Już sama sobie wszystko wyjaśniłam, włączył mi się spis wystawców z 2008 :multi:
A już taka byłam ucieszona że plan sędziowania jest tak wcześnie :evil_lol: