Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy zglaszal ktos juz psa? probowalam dzis zglosic swojego - zgloszenie sie nie wysyla, ale nie wiem czy to porblem mojego komputera, ktory niektorych stron nie lubi i ich nie otwiera, czy tez formularza...

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Różyczka napisał(a):
Najgorsze problemy są Explorerze.
W jakiej przeglądarce próbowałaś?

probowalam w mozilli, teraz sprobowalam w IE, okazalo sie ze byl to inny problem- nie chcialo mi zaakceptowac masci kremowo-złotej, po usunieciu myslnika zgloszenie poszło :)

Posted

[quote name='Różyczka']Aniu zgłoszenia i opłaty są do 20.03 :-)
W ubiegłych latach termin zgłoszeń był przedłużany do 31.03, ale pamiętaj że opłata już nie, czyli wychodziło drożej.[/QUOTE]
No tak. Jest jeszcze trochę czasu na zgłoszenia. Trzeba wysępić kasę na tę wystawę bo ostatnio sporo kasy na psy idzie :diabloti:.
Mam nadzieję że organizacja będzie lepsza niż w zeszłym roku z tego co przeczytałam w wątku z ubiegłego roku :roll:.
A szykuje się znów jakiś zlot ?

Posted

Mam pytanie o formularz . Po zgłoszeniu psa przez formularz na maila dostałam wiadomość wyglądająca jako błąd ale są w niej dane psa. Czy to znaczy ze pies został przyjęty czy nie :roll: ?

Posted

Apoteoza napisał(a):
ja nie dostałam żadnego potwierdzenia więc nie wiem czy zgłoszenie jest przyjęte czy nie....

ale dzwonilam do zwiazku i psiura zgloszone jest:)

Posted

Apoteoza napisał(a):
ja nie dostałam żadnego potwierdzenia więc nie wiem czy zgłoszenie jest przyjęte czy nie....

ale dzwoniłam do związku i psiura zgłoszona jest:) czyli formularze działają, ale faktycznie nie da się wpisywać nazw z myślnikami.

Posted

W formularzu jest miejsce na numer tatuażu - mój pies jest zza granicy i zamiast tatuażu ma chip - czy wpisać w nr. tatuażu nr. chipa czy zostawić puste miejsce a w uwagach napisać, że pies ma chip i numer? Czy może jeszcze jakoś inaczej to zrobić?

Posted

:oops:ile może kosztować wstęp dla widza na tą wystawę ?? W poprzednim utworzonym przez mnie temacie ogólnym padła kwota ok 20 zł gdy nie wystawiam psa a idę popatrzyć, czy wobec cen na tej wystawie (jak mniemam z komentarzy nieco zawyżonych) mogę nadal spodziewać się takiej rozsądnej ceny "wejściówki" ??
Chciałam się po prostu przygotować finansowo, nie mieszkam w Częstochowie :)

Posted

[FONT=Times New Roman]Shetanka wpisz tam numer chipu ;-)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Popielica[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Cena biletu dla osoby dorosłej będzie wynosiła prawdopodobnie od 10 do 15 zł, a dla dzieci połowa tej sumy. Nie sądzę, żeby wyniosła więcej niż te ‘zawyżone’ 20 złotych. Jak będę wiedzieć dokładnie to podam, ale to będzie już bliżej samej wystawy ;)[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]P.S. Osoby, które piszą do mnie na priv proszę o zostawienie jakiś namiarów np. mail, gg, itp. Niestety na ‘nowym’ dogo nie jestem w stanie odpowiadać na wiadomości.
[/FONT]