Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie :multi:
dogo mi coś na złość robi :shake: to mnie wywala, to nie mogę dostać się do opcji zaawansowanych ... ach złości mnie to wszystko :angryy:

Posted

Widze ze u was tez duuuuuuzo ślicznych fotasek :multi::multi::multi::multi: wszystkie bardzo przesliczne :multi: pozdrawiamy i czekamy na nowa porcje zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Widze ze u was tez duuuuuuzo ślicznych fotasek :multi::multi::multi::multi: wszystkie bardzo przesliczne :multi: pozdrawiamy i czekamy na nowa porcje zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy za odwiedzinki, bardzo mi miło że fotki się podobają :loveu: i zapraszam ponownie. Fotki będą jak dogo na to pozwoli ;)

deer_1987 napisał(a):
ja tez juz powoli nie daje rady tu byc... jeszcze pare takich nr i na moim forum tylko bede. adres znasz :D

Tak znam ;) i na pweno skorzystam. Ja mam nadzieje że dogo w nowym roku będzie śmigać jak należy i skończą się te wszystkie utrudnienia i niemiłe niespodzianki :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Będzie dobrze!

Pzdr.
Cały czas mam taką nadzieje, wczoraj próbowałam fotki wstawić i niestety nie mogłam :shake: Nie wiem co jest zgrane ale jeszcze tak fatalnie mi dogo nie działało :angryy::angryy::angryy:
Ogólnie to albo nie mogę się dostać na forum, jak już mnie zaloguje to mam trudności z wejściem na jakikolwiek wątek, nawet na swój o pisaniu nie mówiąc :razz: ewentualnie nawet jak działa mi odpowiedź to jej wysłać nie mogę :mad: zwariować idzie :pissed:

[quote name='Izabela124.']Witam się poraz pierwszy :)

Uroczego masz psa. W miarę możliwości będę zaglądała.
Pozdrawiam i zapraszam do siebie :)
Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowo , oczywiście zapraszamy ponownie :loveu:
A Twoją galerię chętnie odwiedzę jak tylko będę mogła się do niej dostać :razz::p

Wylegiwanko po szpicowemu ;)

Posted

[quote name='NATKA']
Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowo , oczywiście zapraszamy ponownie :loveu:
A Twoją galerię chętnie odwiedzę jak tylko będę mogła się do niej dostać :razz::p
Wystarczy kliknąć w bannerek;)

Posted

[quote name='Cavy']Skoro to sa resztki, to nie chce wiedzieć, jak on wygląda jak ma "pełen zapas" :evil_lol:
Zajrzyj na 90 stronę tam jest taki mały kontraścik ofutrzonego Futrzaka z odfutrzonym :evil_lol:

Obstawianie latających smaczków :p