Shel Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 http://img689.imageshack.us/img689/8413/fotki327.jpg on ma taki pocieszny wyraz pysia :) Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Jestesmy...:multi::multi:, ale fajne Futrzak minki robi :cool3::evil_lol:...kurka przegapilam u Was 100 strone :placz:...ale i tak gratulacje !!!!!!!!! Quote
akira Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/1401/dscf9880.jpg Ale on rośnie ;] Quote
NATKA Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Witajcie :multi: dogo mi coś na złość robi :shake: to mnie wywala, to nie mogę dostać się do opcji zaawansowanych ... ach złości mnie to wszystko :angryy: Quote
łamAga Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Widze ze u was tez duuuuuuzo ślicznych fotasek :multi::multi::multi::multi: wszystkie bardzo przesliczne :multi: pozdrawiamy i czekamy na nowa porcje zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
taxelina Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ja tez juz powoli nie daje rady tu byc... jeszcze pare takich nr i na moim forum tylko bede. adres znasz :D Quote
NATKA Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 dOgLoV napisał(a):Widze ze u was tez duuuuuuzo ślicznych fotasek :multi::multi::multi::multi: wszystkie bardzo przesliczne :multi: pozdrawiamy i czekamy na nowa porcje zdjęć :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziękujemy za odwiedzinki, bardzo mi miło że fotki się podobają :loveu: i zapraszam ponownie. Fotki będą jak dogo na to pozwoli ;) deer_1987 napisał(a):ja tez juz powoli nie daje rady tu byc... jeszcze pare takich nr i na moim forum tylko bede. adres znasz :D Tak znam ;) i na pweno skorzystam. Ja mam nadzieje że dogo w nowym roku będzie śmigać jak należy i skończą się te wszystkie utrudnienia i niemiłe niespodzianki :p Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Witam się poraz pierwszy :) Uroczego masz psa. W miarę możliwości będę zaglądała. Pozdrawiam i zapraszam do siebie :) Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Asiaczek']Będzie dobrze! Pzdr. Cały czas mam taką nadzieje, wczoraj próbowałam fotki wstawić i niestety nie mogłam :shake: Nie wiem co jest zgrane ale jeszcze tak fatalnie mi dogo nie działało :angryy::angryy::angryy: Ogólnie to albo nie mogę się dostać na forum, jak już mnie zaloguje to mam trudności z wejściem na jakikolwiek wątek, nawet na swój o pisaniu nie mówiąc :razz: ewentualnie nawet jak działa mi odpowiedź to jej wysłać nie mogę :mad: zwariować idzie :pissed: [quote name='Izabela124.']Witam się poraz pierwszy :) Uroczego masz psa. W miarę możliwości będę zaglądała. Pozdrawiam i zapraszam do siebie :) Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowo , oczywiście zapraszamy ponownie :loveu: A Twoją galerię chętnie odwiedzę jak tylko będę mogła się do niej dostać :razz::p Wylegiwanko po szpicowemu ;) Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='NATKA'] Dziękujemy za odwiedziny i za miłe słowo , oczywiście zapraszamy ponownie :loveu: A Twoją galerię chętnie odwiedzę jak tylko będę mogła się do niej dostać :razz::p Wystarczy kliknąć w bannerek;) Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Izabela124. napisał(a):Wystarczy kliknąć w bannerek;) Przy normalnym działaniu dogo owszem ;) Quote
Izabela124. Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 http://img691.imageshack.us/img691/2103/dscf9441.jpg ha ha ale się obślinił Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 To jeszcze nic potrafi lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shel Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='NATKA']To jeszcze nic potrafi lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol: http://img163.imageshack.us/img163/4954/fotki359.jpg ten jego uśmiech... bezcenny :loveu: Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Dzisiaj to i ja mam problemy z Dogo. Ale myślę, żeby poczekać do jutra. Na pewno będzie lepiej. Pzdr. Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Cavy on teraz nie ma futra to resztki po wylinieniu ;):evil_lol: Quote
Cavy Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Skoro to sa resztki, to nie chce wiedzieć, jak on wygląda jak ma "pełen zapas" Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [quote name='Cavy']Skoro to sa resztki, to nie chce wiedzieć, jak on wygląda jak ma "pełen zapas" :evil_lol: Zajrzyj na 90 stronę tam jest taki mały kontraścik ofutrzonego Futrzaka z odfutrzonym :evil_lol: Obstawianie latających smaczków :p Quote
Recommended Posts