Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Bardzo ładne foty!!

Pizze to nawet lubie ale ta serwowana w naszym miescie jest taka...no dupna :oops: Sama nie robie, bo mnie to niekreci :evil_lol: Ale ziemniaki po wiejsku sa booooskie ( ogolnie to ja po gastronomiku jestem)

Jak zrobic banerek do galerii ktos wie bo tez cos takiego chce miec :diabloti:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andromeda']Bardzo ładne foty!!

Pizze to nawet lubie ale ta serwowana w naszym miescie jest taka...no dupna :oops: Sama nie robie, bo mnie to niekreci :evil_lol: Ale ziemniaki po wiejsku sa booooskie ( ogolnie to ja po gastronomiku jestem)

Jak zrobic banerek do galerii ktos wie bo tez cos takiego chce miec :diabloti:

Gdzie są Futrzaki?? :angryy:
Pizza jest boska :lol:
Zapiekanka z boczku, sera i ziemniaków - boskość do kwadratu :lol::lol:

Banerek:
robisz sobie jakąś grafikę, wstawiasz do profilu - w opcji edytuj sygnaturę,
potem wstawiasz link do galeri między te SIGPIC - nawiasy muszą być, wygląda to mniej więcej tak:

[SIGPIC]tu-wstawiasz-łącze-do-galerii[/SIGPIC]

i już

Posted

śliczne zdjęcia :) i cudny pies. Momentami bardzo kojarzy mi się z moją suką... zwłaszcza jak uważnie patrzy w dół ;). No i z maści podobny. Tylko trochę bardziej kudłaty

Posted

[quote name='QQk']Gdzie są Futrzaki?? :angryy:

Banerek:
robisz sobie jakąś grafikę, wstawiasz do profilu - w opcji edytuj sygnaturę,
potem wstawiasz link do galeri między te SIGPIC - nawiasy muszą być, wygląda to mniej więcej tak:

[SIGPIC]tu-wstawiasz-łącze-do-galerii[/SIGPIC]

i już

Jak juz tak o jedzeniu to polecam:

Ugotowac ziemniaki odcedzic, ostudzic i wrzucic na patelnie na ktorej wczesniej smazyło sie boczek, kiełbase, cebule co kto tam lubi. Wszystko podsmazyc. Doprawic majerankiem, pieprzem i sola ......i mamy ziemniaki po wiejsku :razz:

A ta grafika to ma byc cos specjalnego czy wystarczy zwykłe foto

Posted

[quote name='Alma']Cześć! ^^
Wreszcie udało mi sie przejrzeć Twoją galerię! Psicho jest cudowny! :loveu:
A witamy, witamy miłych gości :loveu:
i jestem pełna podziwu że calą galeryjkę przejrzałaś - bardzo to miłe :lol:

[quote name='deer_1987']i to jest wlasnie polska, mozesz psa zabrac do pizzeri, tutaj wszedzie gdzie jedzenie to 1000000% zakaz...
W jedne miejsca można w drugie nie, to zależy jacy ludzie są właścicielami lokalu i oczywiście od pracowników, ja mam pare dosyś takich dziwnych miejsc gdzie moge z Futrzakiem bez problemu wejść,np:
- apteka,to mi same panie zaproponowały co by psiak nie zmarzł :evil_lol:
- pizzeria
- knajpka, gdzie mimo że kelnerka boi się panicznie psów to nie zabrania siedzenia z psiakami w ogródku czy nawet w środku
- mały sklepik w którym zawsze cuś się okrosi "żmijce"- tak panie ekspedientki go przezwały
- Mc Donalds, a dokładnie ogródek ale żeby do niego dojść to trzeba się przeparadować z psem przez lokal :p
Oczywiście jest masa miejsc gdzie psiak jest niemile widziany więc nawet się tam nie zapędzam. Jedno jest pewne psiak musi być grzeczny i zawsze pytam czy moge go wprowadzić ;)

[quote name='QQk']Gdzie są Futrzaki?? :angryy:

Futrzaki się meldują że żyją choć truszke im ciężko :tard:

[quote name='Vlk']śliczne zdjęcia :) i cudny pies. Momentami bardzo kojarzy mi się z moją suką... zwłaszcza jak uważnie patrzy w dół ;). No i z maści podobny. Tylko trochę bardziej kudłaty

Witam następnego miłego gościa w futrzakowej galerii :loveu:
A cóż to za śliczna piesia w avatarku????

[quote name='bianka19']Właśnie pobudka , czas wstawać :eviltong:
Stracicie połowe dnia :evil_lol:
Już jesteśmu i się serdecznie witamy :lol:

[quote name='andromeda']Jak juz tak o jedzeniu to polecam:

Ugotowac ziemniaki odcedzic, ostudzic i wrzucic na patelnie na ktorej wczesniej smazyło sie boczek, kiełbase, cebule co kto tam lubi. Wszystko podsmazyc. Doprawic majerankiem, pieprzem i sola ......i mamy ziemniaki po wiejsku :razz:

To mi smaka na te ziemniaczki narobiłaś ;)

Zuzolandia
to wszystko czego Ty nie lubisz to ja nie mam nic przeciwko ale ja jak labrador pochłone wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Przyszedłem się poskarżyć - PAŃCIA MI ZWARIOWAŁA :shake: nie dosyć, że mi łapy jakąś paskudną maścią nasmarowała to jeszcze mnie w foliowe buty ubrała :placz: co za wstyd :oops:

Podobno to dla mojego zdrowia bo maść z witaminami ale mnie się to wcale nie widzi :angryy:

Posted

Hehehe ciekawe co sobie myśli będąc w kapciuszkach. ;P
A wiesz, że psy zaprzęgowe chodzą w podobnych kapciuszkach i w nich biegają? I nie protestują! :) Co prawda nie u nas w Polsce, bo u nas pieski nie mają możliwości zniszczenia sobie opuszek (no chyba, że ktoś usilnie biega z psem po betonie i asfalcie).
Pozdrawiam! :)

Posted

[quote name='wiki4']Witamy się po raz pierwszy :multi:

http://img200.imageshack.us/img200/6935/62470887.jpg

Nie wygląda na zachwyconego :diabloti:...
Witamy nowego gościa :multi:

To prawda zachwycony nie był ale dzielnie to zniósł ;)
[quote name='Alma']Hehehe ciekawe co sobie myśli będąc w kapciuszkach. ;P
A wiesz, że psy zaprzęgowe chodzą w podobnych kapciuszkach i w nich biegają? I nie protestują! :) Co prawda nie u nas w Polsce, bo u nas pieski nie mają możliwości zniszczenia sobie opuszek (no chyba, że ktoś usilnie biega z psem po betonie i asfalcie).
Pozdrawiam! :)
Ares niestety czasami przesadzi z kopaniem dołów i trzeba mu łapki ratować co by się szybciej zregenerowały ;)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Biedny Futrzaczek...ja bym go poprzytulala :loveu:...Natka poniewaz czlowiek sie uczy cale zycie powiedz mi czym ty mu te lapki wysmarowalas i jaki to ma przyniesc skutek ???

Moje psisko namiętnia, a raczej bez opamiętania kopie doły w poszukiwaniu myszy, niestety przy tych pracach wykopkowych potrafi sobie nieźle załatwić opuszki szczególnie jak ziemia jest przymarźnięta i trzeba łapy ratować. Stąd smarowanie i foliowe buciki. Smaruje taką lepszą maścią z apteki na uelasycznienie, z witaminami o właściwościch silnie regenerujących, chętnie bym Ci napisała nazwe ale starł się napis cus na "d" się zaczynała nazwa - pani w aptece poleciła. Buciki foliowe ze zwykłej jednorazówki zrobione coby maść wsiąkła w opuszki a nie w dywanik czy narzute na łóżku ;) A skutek ma być taki żeby opuszką przywrócić normalą elastyczność i zniwelować obtarcia.

Posted

andromeda napisał(a):
Jak juz tak o jedzeniu to polecam:

/ciach/
A ta grafika to ma byc cos specjalnego czy wystarczy zwykłe foto

Co chcesz: foto,rysunek,itd - tu są specjaliści od banerków - niestety nie ja

NATKA napisał(a):

Futrzaki się meldują że żyją choć truszke im ciężko :tard:

Była impreza :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Darianna']moje rude już by dawno ściągnęły folię... Tak w momencie, gdy tylko odwróciłabym od nich wzrok ;)
Moje grzeczne jest jak nie wolno to nie wolno i siedzi z miną skazańca :evil_lol:
[quote name='QQk']Była impreza :diabloti::diabloti:
Jak jest powód to i jest impreza :diabloti:
[quote name='QQk']
A Natka znów baluje :knajpa:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś tu na besenność cierpi :eviltong:
[quote name='bonita']Dzień doberek :)
Znikającego w pościelach psa widziałam :evil_lol:

Dzień Doberek, jak miło że nas odwiedziłaś :multi: