andromeda Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Bardzo ładne foty!! Pizze to nawet lubie ale ta serwowana w naszym miescie jest taka...no dupna :oops: Sama nie robie, bo mnie to niekreci :evil_lol: Ale ziemniaki po wiejsku sa booooskie ( ogolnie to ja po gastronomiku jestem) Jak zrobic banerek do galerii ktos wie bo tez cos takiego chce miec :diabloti: Quote
QQk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='andromeda']Bardzo ładne foty!! Pizze to nawet lubie ale ta serwowana w naszym miescie jest taka...no dupna :oops: Sama nie robie, bo mnie to niekreci :evil_lol: Ale ziemniaki po wiejsku sa booooskie ( ogolnie to ja po gastronomiku jestem) Jak zrobic banerek do galerii ktos wie bo tez cos takiego chce miec :diabloti: Gdzie są Futrzaki?? :angryy: Pizza jest boska :lol: Zapiekanka z boczku, sera i ziemniaków - boskość do kwadratu :lol::lol: Banerek: robisz sobie jakąś grafikę, wstawiasz do profilu - w opcji edytuj sygnaturę, potem wstawiasz link do galeri między te SIGPIC - nawiasy muszą być, wygląda to mniej więcej tak: [SIGPIC]tu-wstawiasz-łącze-do-galerii[/SIGPIC] i już Quote
Vlk Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 śliczne zdjęcia :) i cudny pies. Momentami bardzo kojarzy mi się z moją suką... zwłaszcza jak uważnie patrzy w dół ;). No i z maści podobny. Tylko trochę bardziej kudłaty Quote
bianka19 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Właśnie pobudka , czas wstawać :eviltong: Stracicie połowe dnia :evil_lol: Quote
andromeda Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='QQk']Gdzie są Futrzaki?? :angryy: Pizza jest boska :lol: Zapiekanka z boczku, sera i ziemniaków - boskość do kwadratu :lol::lol: Banerek: robisz sobie jakąś grafikę, wstawiasz do profilu - w opcji edytuj sygnaturę, potem wstawiasz link do galeri między te SIGPIC - nawiasy muszą być, wygląda to mniej więcej tak: [SIGPIC]tu-wstawiasz-łącze-do-galerii[/SIGPIC] i już Jak juz tak o jedzeniu to polecam: Ugotowac ziemniaki odcedzic, ostudzic i wrzucic na patelnie na ktorej wczesniej smazyło sie boczek, kiełbase, cebule co kto tam lubi. Wszystko podsmazyc. Doprawic majerankiem, pieprzem i sola ......i mamy ziemniaki po wiejsku :razz: A ta grafika to ma byc cos specjalnego czy wystarczy zwykłe foto Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Alma']Cześć! ^^ Wreszcie udało mi sie przejrzeć Twoją galerię! Psicho jest cudowny! :loveu: A witamy, witamy miłych gości :loveu: i jestem pełna podziwu że calą galeryjkę przejrzałaś - bardzo to miłe :lol: [quote name='deer_1987']i to jest wlasnie polska, mozesz psa zabrac do pizzeri, tutaj wszedzie gdzie jedzenie to 1000000% zakaz... W jedne miejsca można w drugie nie, to zależy jacy ludzie są właścicielami lokalu i oczywiście od pracowników, ja mam pare dosyś takich dziwnych miejsc gdzie moge z Futrzakiem bez problemu wejść,np: - apteka,to mi same panie zaproponowały co by psiak nie zmarzł :evil_lol: - pizzeria - knajpka, gdzie mimo że kelnerka boi się panicznie psów to nie zabrania siedzenia z psiakami w ogródku czy nawet w środku - mały sklepik w którym zawsze cuś się okrosi "żmijce"- tak panie ekspedientki go przezwały - Mc Donalds, a dokładnie ogródek ale żeby do niego dojść to trzeba się przeparadować z psem przez lokal :p Oczywiście jest masa miejsc gdzie psiak jest niemile widziany więc nawet się tam nie zapędzam. Jedno jest pewne psiak musi być grzeczny i zawsze pytam czy moge go wprowadzić ;) [quote name='QQk']Gdzie są Futrzaki?? :angryy: Pizza jest boska :lol: Zapiekanka z boczku, sera i ziemniaków - boskość do kwadratu :lol::lol: Futrzaki się meldują że żyją choć truszke im ciężko :tard: [quote name='Vlk']śliczne zdjęcia :) i cudny pies. Momentami bardzo kojarzy mi się z moją suką... zwłaszcza jak uważnie patrzy w dół ;). No i z maści podobny. Tylko trochę bardziej kudłaty Witam następnego miłego gościa w futrzakowej galerii :loveu: A cóż to za śliczna piesia w avatarku???? [quote name='bianka19']Właśnie pobudka , czas wstawać :eviltong: Stracicie połowe dnia :evil_lol: Już jesteśmu i się serdecznie witamy :lol: [quote name='andromeda']Jak juz tak o jedzeniu to polecam: Ugotowac ziemniaki odcedzic, ostudzic i wrzucic na patelnie na ktorej wczesniej smazyło sie boczek, kiełbase, cebule co kto tam lubi. Wszystko podsmazyc. Doprawic majerankiem, pieprzem i sola ......i mamy ziemniaki po wiejsku :razz: To mi smaka na te ziemniaczki narobiłaś ;) Zuzolandia to wszystko czego Ty nie lubisz to ja nie mam nic przeciwko ale ja jak labrador pochłone wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Przyszedłem się poskarżyć - PAŃCIA MI ZWARIOWAŁA :shake: nie dosyć, że mi łapy jakąś paskudną maścią nasmarowała to jeszcze mnie w foliowe buty ubrała :placz: co za wstyd :oops: Podobno to dla mojego zdrowia bo maść z witaminami ale mnie się to wcale nie widzi :angryy: Quote
wiki4 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Witamy się po raz pierwszy :multi: http://img200.imageshack.us/img200/6935/62470887.jpg Nie wygląda na zachwyconego :diabloti:... Quote
Alma Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Hehehe ciekawe co sobie myśli będąc w kapciuszkach. ;P A wiesz, że psy zaprzęgowe chodzą w podobnych kapciuszkach i w nich biegają? I nie protestują! :) Co prawda nie u nas w Polsce, bo u nas pieski nie mają możliwości zniszczenia sobie opuszek (no chyba, że ktoś usilnie biega z psem po betonie i asfalcie). Pozdrawiam! :) Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='wiki4']Witamy się po raz pierwszy :multi: http://img200.imageshack.us/img200/6935/62470887.jpg Nie wygląda na zachwyconego :diabloti:... Witamy nowego gościa :multi: To prawda zachwycony nie był ale dzielnie to zniósł ;) [quote name='Alma']Hehehe ciekawe co sobie myśli będąc w kapciuszkach. ;P A wiesz, że psy zaprzęgowe chodzą w podobnych kapciuszkach i w nich biegają? I nie protestują! :) Co prawda nie u nas w Polsce, bo u nas pieski nie mają możliwości zniszczenia sobie opuszek (no chyba, że ktoś usilnie biega z psem po betonie i asfalcie). Pozdrawiam! :) Ares niestety czasami przesadzi z kopaniem dołów i trzeba mu łapki ratować co by się szybciej zregenerowały ;) Quote
bianka19 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Coś ty mu zrobiła? :diabloti: Zachwycony to on nie jest :eviltong: http://img200.imageshack.us/img200/6935/62470887.jpg Quote
Shirai - Koki Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Biedny Futrzaczek...ja bym go poprzytulala :loveu:...Natka poniewaz czlowiek sie uczy cale zycie powiedz mi czym ty mu te lapki wysmarowalas i jaki to ma przyniesc skutek ??? Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Biedny Futrzaczek...ja bym go poprzytulala :loveu:...Natka poniewaz czlowiek sie uczy cale zycie powiedz mi czym ty mu te lapki wysmarowalas i jaki to ma przyniesc skutek ??? Moje psisko namiętnia, a raczej bez opamiętania kopie doły w poszukiwaniu myszy, niestety przy tych pracach wykopkowych potrafi sobie nieźle załatwić opuszki szczególnie jak ziemia jest przymarźnięta i trzeba łapy ratować. Stąd smarowanie i foliowe buciki. Smaruje taką lepszą maścią z apteki na uelasycznienie, z witaminami o właściwościch silnie regenerujących, chętnie bym Ci napisała nazwe ale starł się napis cus na "d" się zaczynała nazwa - pani w aptece poleciła. Buciki foliowe ze zwykłej jednorazówki zrobione coby maść wsiąkła w opuszki a nie w dywanik czy narzute na łóżku ;) A skutek ma być taki żeby opuszką przywrócić normalą elastyczność i zniwelować obtarcia. Quote
NATKA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Jestem ... ... i już mnie nie ma :p Quote
Darianna Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 moje rude już by dawno ściągnęły folię... Tak w momencie, gdy tylko odwróciłabym od nich wzrok ;) Quote
QQk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 andromeda napisał(a):Jak juz tak o jedzeniu to polecam: /ciach/ A ta grafika to ma byc cos specjalnego czy wystarczy zwykłe foto Co chcesz: foto,rysunek,itd - tu są specjaliści od banerków - niestety nie ja NATKA napisał(a): Futrzaki się meldują że żyją choć truszke im ciężko :tard: Była impreza :diabloti::diabloti: Quote
andromeda Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 QQk napisał(a):Co chcesz: foto,rysunek,itd - tu są specjaliści od banerków - niestety nie ja No dla mnie to tez czarna magia :shake: A do kogo mozna zapukac z prosba ;) Quote
QQk Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 [quote name='andromeda']No dla mnie to tez czarna magia :shake: A do kogo mozna zapukac z prosba ;) http://www.dogomania.pl/forum/f38/grafika-na-zamowienie-d-144174/ nie wiem czy jeszcze aktualne A Natka znów baluje :knajpa: Quote
bonita Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Dzień doberek :) Znikającego w pościelach psa widziałam :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 [quote name='Darianna']moje rude już by dawno ściągnęły folię... Tak w momencie, gdy tylko odwróciłabym od nich wzrok ;) Moje grzeczne jest jak nie wolno to nie wolno i siedzi z miną skazańca :evil_lol: [quote name='QQk']Była impreza :diabloti::diabloti: Jak jest powód to i jest impreza :diabloti: [quote name='QQk'] A Natka znów baluje :knajpa: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś tu na besenność cierpi :eviltong: [quote name='bonita']Dzień doberek :) Znikającego w pościelach psa widziałam :evil_lol: Dzień Doberek, jak miło że nas odwiedziłaś :multi: Quote
zaba14 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Witamy futrzaka! :) znikający pies w pościeli? znane mi :evil_lol: Quote
Recommended Posts