karola&gacek Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wiesz co do mrozku to też bym chciała jak tak patrze co mi się dzisiaj za oknem wyprawia brrr :shake: A u nas dziś cieplutko :evil_lol: Ale Gac nie chciał iść na dłuższy spacer (zapiera się łapami i ani kroczku nie zrobi :mad:) Ale macie tam ładnie :loveu: Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Darianna napisał(a):Nie wiem, czy już ktoś o to pytał, ale jak Ci się chłopak wytarza w jakimś pachnidle to ciężko go doprać? Bo futra to on trochę ma ;) Witaj :loveu: dziękujemy za odwiedzinki. Jeśli chodzi o pachnidła to futro jest wierne jednemu - zdechłym wyrzuconym rybom :diabloti: smrodek nieziemski, a ludzie to spierniczają na drugą stronę ulicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na szczęście wystarczy futrzaka wsadzić do wanny, nasączyć gąbke szamponem, zmoczyć troszkę sierść (tak co by nie zamoczyć do skóry) w miejscu inwazji smrodku, przemyć gąbką, spułkać i gotowe ;) no i na szczęście nie zdarza się taka smrodkowa awaria często, to da się przeżyć :) Shirai - Koki napisał(a):Futrzak jaki on jest piekniutki :loveu: Dziękuje w imieniu futra :loveu: deer_1987 napisał(a):Widoczki tez lubimy!! Aj te widoczki na duchu człowieka podnoszą i to najważniejsze ;) bianka19 napisał(a):Przepiękne widoki :loveu: Futrzak śliczny :loveu::loveu: Witanko dawno Was nie było, dziękuje za komplemencik, a widoczki to fakt całkiem przyjemne dla oka :lol: karola&gacek napisał(a):A u nas dziś cieplutko :evil_lol: Ale Gac nie chciał iść na dłuższy spacer (zapiera się łapami i ani kroczku nie zrobi :mad:) Ale macie tam ładnie :loveu: U mnie zimno też nie było tyle, że co chwila deszcz atakował, także o dłuższym spacerku można było pomarzyć. A Gacka trzeba wziąść na spacer naręczny :evil_lol: - ja tak robiłam z moim poprzednim pieskiem (a raczej suczką) bo też chodzenie na własnych łapkach nie było jej w smak o takiej porze roku, a że była troszke większa od Twojego malucha to było to możliwe ;););) Quote
M&S Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 super :multi: http://img28.imageshack.us/i/21147558.jpg/ a jakie piękne krajobrazy :lol: A. Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Maks i Spark napisał(a):super :multi: http://img28.imageshack.us/i/21147558.jpg/ a jakie piękne krajobrazy :lol: A. Tia łaciaty dał mu wtedy popalić :diabloti: Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Darianna napisał(a):Arystokracja na łóżeczku śpi ;) A jak się rozpycha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (na szczęście szybko robi mu się za gorącu i ucieka na swój dywanik) deer_1987 napisał(a):a czemu masz 2 takie same banery? Próbowałam wstawić obok banerku mojej galerii banerek psiej bidy i za nic w świecie mi nie wychodzi, niby u mnie jest oki a Ty widzisz jakieś klony banerków czyli inni też tak widzą :placz: no cóż daje sobie spokój z kombinowaniem z banerkami :shake: Maks i Spark napisał(a):Doberek :) Fajnego dnia A. Dzień Doberek :loveu: też życzę miłego dzionka ;) Quote
tulasy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Witaj Renatko ! Zajrzałam dzis do Ciebie , poczytałam i podziwiałam Aresa. Wygłaskaj go od Tulasów Basua Quote
akira Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg Śliczny on jest ;] Quote
Tekla64 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 patrze na te lozkowe sceny i mam czasami wrazenie ze naszym kundlom za dobrze jest!!!! ale za to ino one robia takie miny witam przedwieczornie Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='tulasy']Witaj Renatko ! Zajrzałam dzis do Ciebie , poczytałam i podziwiałam Aresa. Wygłaskaj go od Tulasów Basua O jak miło że nas Tulaski odwiedziły :loveu: Futrzak oczywiście wygłaskany Pozdrawiam [quote name='akira']http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg Śliczny on jest ;] Dzięki :loveu: [quote name='Tekla64']patrze na te lozkowe sceny i mam czasami wrazenie ze naszym kundlom za dobrze jest!!!! ale za to ino one robia takie miny witam przedwieczornie Ja też czasami dochodze do wniosku, że akurat w przypadku naszych futer powiedzenie "pieski życie" to nic innego jak raj na ziemi ;) KOCHANI POMOCY!!! CHCIAŁAM WKLEIĆ ZDJĘCIA ALE NIESTETY ...UPA BLADA BO MI ZDJĘCIA WYKASOWAŁO (ogólnie ok. 300 fotek szlag trafił) A czemu??? Otóż trzymałam foty w Menadżerz zdjęć F-Spot i omyłkowo robiąc porządki w katalogach zamiast "opcji usuń katalogi" wybrałam "usuń z dysku":2gunfire::ak-shot::angryy::angryy::angryy: MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU??? Quote
zuzolandia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bowski widokk :loveu::loveu::loveu: nie ma to jak siersciuch leniwiec :cool3::cool3: witanko i mizianko dla futra :loveu: Quote
Tengusia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='NATKA'] KOCHANI POMOCY!!! CHCIAŁAM WKLEIĆ ZDJĘCIA ALE NIESTETY ...UPA BLADA BO MI ZDJĘCIA WYKASOWAŁO (ogólnie ok. 300 fotek szlag trafił) A czemu??? Otóż trzymałam foty w Menadżerz zdjęć F-Spot i omyłkowo robiąc porządki w katalogach zamiast "opcji usuń katalogi" wybrałam "usuń z dysku":2gunfire::ak-shot::angryy::angryy::angryy: MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU???[/QUOTE] uuuu nie dobrze, nie wiem czy jest szansa na odzyskanie tych zdjec ale mysle ze raczej nie :shake: Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='deer_1987']nie masz w koszu? [quote name='Tengusia']uuuu nie dobrze, nie wiem czy jest szansa na odzyskanie tych zdjec ale mysle ze raczej nie :shake: W koszu niestety nie ma (a szkoda bo wtedy nie było by problemu) do tego mało kto się zna na Linux i już w ogóle do bani jest:placz::placz::placz: Ja się jeszcze zastanawiam czy z aparatu części fotek nie dało by się odzyskać:hmmmm: niby jakieś programy są tyle, że dla mnie to czarna magia, a te co przystępniejsze to obsługują windowsa :angryy: [quote name='zuzolandia']http://img254.imageshack.us/img254/5064/35635374.jpg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bowski widokk :loveu::loveu::loveu: nie ma to jak siersciuch leniwiec :cool3::cool3: witanko i mizianko dla futra :loveu: Witanko :loveu:sierściuch wymiziany Quote
Basia&Safi Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 zapytam TŻ jest informatykiem :) rano Ci napisze :) Quote
NATKA Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Basia&Safi']zapytam TŻ jest informatykiem :) rano Ci napisze :) Dziekuje bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Quote
Tekla64 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 witam rankiem jesiennym szkoda fotek, moze sie uda czego zycze a ja przenosze co jakis czas na plyty i mam mniejszy strach. spacerek we czworke super. Quote
Shirai - Koki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='deer_1987']Fajne te wspolne![/QUOTE] Zgadzam sie w 100% ;) Quote
Asiaczek Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='NATKA']Tak wyglądam z tyłu ... ... a tak z przodu ;) To lece do pańciów :loveu: A takie futrzaki spotkałem na spacerku :cool1: Oj, to przy tym spotkanku to pewnie wrzasku było co niemiara! Huski to szczekacze...:lol: [QUOTE=NATKA;13388382 KOCHANI POMOCY!!! CHCIAŁAM WKLEIĆ ZDJĘCIA ALE NIESTETY ...UPA BLADA BO MI ZDJĘCIA WYKASOWAŁO (ogólnie ok. 300 fotek szlag trafił) A czemu??? Otóż trzymałam foty w Menadżerz zdjęć F-Spot i omyłkowo robiąc porządki w katalogach zamiast "opcji usuń katalogi" wybrałam "usuń z dysku":2gunfire::ak-shot::angryy::angryy::angryy: MOŻE KTOŚ Z WAS WIE JAK MOŻNA ODZYSKAĆ STRACONE FOTY Z DYSKU??? Zawsze zostaje jeszcze serwis komputerowy. Oni maja swoje sposoby na odzyskanie danych. Ewent. skontaktuj się na PW z Elitesse ( jej TŻ tym sie m.in. zajmuje) ewent. Vectra - kolżanka z W-wy. Próbuj. Pzdr. Quote
NATKA Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='Tekla64']witam rankiem jesiennym szkoda fotek, moze sie uda czego zycze a ja przenosze co jakis czas na plyty i mam mniejszy strach. spacerek we czworke super.[/QUOTE] Witam witam, masz racje, prawdziwy jesienny poranek, deszcz rządzi brrr. Co do zapisywania kopi to stosuje jak najbardziej, dlatego całe szczęcie w tym nieszczęściu jest takie, że straciłam foty robione w tym tygodniu a nie całość, bo chyba bym na zawał wczoraj padła :shake: A ta spacerkowa męska fotka to moja najulubieńsza :loveu: [quote name='deer_1987']Fajne te wspolne![/QUOTE] [quote name='Shirai - Koki']Zgadzam sie w 100% ;)[/QUOTE] Witajcie dziewczyny :lol: Super, że się foty podobają, w końcu to moje ulubione ;) [quote name='Asiaczek']Oj, to przy tym spotkanku to pewnie wrzasku było co niemiara! Huski to szczekacze...:lol: Zawsze zostaje jeszcze serwis komputerowy. Oni maja swoje sposoby na odzyskanie danych. Ewent. skontaktuj się na PW z Elitesse ( jej TŻ tym sie m.in. zajmuje) ewent. Vectra - kolżanka z W-wy. Próbuj. Pzdr.[/QUOTE] Tak straszny hałas był, choćby te haszczaki ze skóry obdzierali :evil_lol: a moje futro tylko patrzało i nie wiedziała o co kaman, bo takie fajne futrzaki spotkał a one chcą go zjeść :diabloti: Co do mojej wpadki fotkowej to serwis już roważałam, niestety za drogo to wychodzi :shake: Już jedna dobra dusza z forum zaoferowała pomoc, także czekam na informacje. Troszke też o tym odzyskiwanu poczytałam i dochodzę do wniosku, że łatwiej będzie odzyskać zdjęcia z aparatu niż dysku. Asiaczku i bardzo Ci dziękuje za sugestie odnośnie tego do kogo mam się zwrócić o pomoc :loveu: Quote
Recommended Posts