Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
no i jeszcze trza aparat z samowyzwalaczem

ja nie mma to i nie mma takich fotkow ale podziwam perfidny plan co dal taki piekny efekt

Nio samowyzwalacz z fotami seryjnymi bardzo się przydaje - a perfidny plan, no cóż jakoś szpicowego chytrusa trzeba zmotywować :diabloti::p

deer_1987 napisał(a):
I dzieki takiemu poradnikowi wiemy jak robic takie zdjecia :loveu:

:lol:

M&S napisał(a):
Cześć piękny futrzaku:):)

Hejka :multi:

chita napisał(a):
bozeee Ares jest wiekszy od slonecznikow:-o:evil_lol:
https://lh5.googleusercontent.com/-BfaTDi9xlRo/Tl5Soi_kk3I/AAAAAAAABgU/0G0iuJMmBog/s640/DSCF7928%252520%252528Kopiowanie%252529.jpg

u mnie ta instrukcja sie nei sprawdza:shake: po oddaniu smakola nie ma szans na buuuzi

He he kurna nie zauważyłam z tymi słonecznikami - DOOOBRE :roflt::roflt::roflt:
A z tym buziakiem to wiesz - ZMIEŃ SMAKOŁYKA HI HI ;)

bety napisał(a):

:lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
witajcie
u nas jesiennie pada i chmury i wiatr byl calkiem jesienny
wiec i pwowli zdjecia beda jesienne kolorowe

U mnie dzisiaj termometr w cieniu pokazywał 30 :crazyeye: upał i duszno, Futrzak ogólnie mało ruchliwy, zalega na płytkach i przeczekuje ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
teraz juz leje i burza nadchodzi bo Borys doma i sygnal z satelity rwie sie

Wczoraj tak około 20.00 myślałam, że na burze się zbiera bo zaczęło wiać okropnie i szybko z Aresem na spacer poleciałam, a tu się okazało, że tylko wichura była i trochę pokapało - w sumie to dobrze bo Futrzaty się nie zestresował :p

deer_1987 napisał(a):
Terenow spacerowych mozna pozazdroscic :loveu:

Nio takie wiejskie klimaty mamy w środku miasta hi hi - dzikie zwierzątka, kuniki, krowy i takie tam można spotkać :evil_lol:

M&S napisał(a):
Piękne widoki:)

Szkoda M&Ski że tak daleko mieszkacie bo chętnie bym Was z Aiko na taki miastowy spacerek z wiejskim klimatem wyciągnęła :lol:

uśmiech areskowy
:p

Posted

[quote name='chita']psiak moich rodzicow jest obecnie od kilku tygodni na Joserze (fioletowej) i jak narazie wszystko na plus:)
[quote name='deer_1987']https://lh3.googleusercontent.com/-cIZZwhXoDVE/Tl5S-vc2-sI/AAAAAAAABls/xHO5CPReF4U/s640/DSCF8198%252520%252528Kopiowanie%252529.jpg
i poszedl ;)

Ja josery nie znam :( ale jak moge to wybieram tez bez zboz :diabloti:

Dziewczyny w środę doszła nam Josera, pies zachwycony bo pan przyszedł i duże pudło przyniósł i ten areskowy zachwyt trwał do póki nie otworzyliśmy worka z karmą.
Ares zrobił głośne fu i zmył się do pokoju.
Myślałam, że własnego psa na futro przerobie, bo ja tu się staram, myślę żeby miał lepiej, a ten mi tu z fu wyskakuje.
Ale psiko zostało usprawiedliwione bo w ten sam dzień nawet parówki się nie chwycił.
Następnego dnia zabrałam psa na spacer i zrobiłam eksperyment niestety na korzyść chapi. Kostkę chapi owszem kulkę Josery gdzie tam :evil:
Załamka mi się włączyła ale sobie wymyśliłam że wymieszam garstkę chapi z Joserką i na wieczór najpierw go rozkręcę zabawą to może przypadkiem przełknie Joserę i się przekona że lepsze.
I udało się bo w zabawie pies nie patrzył co mu wpada do pyska tylko szybko łykał :cool: :wink:
Teraz to chapi kole w ząbki, a Joserka to dobra hi hi :-D

Co prawda póki co nie mogę powiedzieć czy psu służy czy nie bo i ilości maleńkie zjada i dopiero czwarty dzień je - oczywiście w formie zabawy :razz: ale widać że mu smakuje :smile:

[quote name='M&S']idę sobie w świat....;)
https://lh3.googleusercontent.com/-cIZZwhXoDVE/Tl5S-vc2-sI/AAAAAAAABls/xHO5CPReF4U/s640/DSCF8198%252520%252528Kopiowanie%252529.jpg

piękny futrzasty!!!!
Nio, tylko łobuz z niego jest bo czasem jak się rozpędzi to zapomina, że ze mną jest na spacerze :evil_lol: i tak sobie idzie idzie w siną dal ;)

[quote name='bety']Z karmą nie pomogę - moim jej nie dawałam.

Futrzasty cudniasty :)

Pzdr

Dzięki :lol:

[quote name='Tekla64']ja tak se mysle ze chlopaczek jakis ciemnawy sie mocniej zrobil a moze se zle mysle????
ale on jednak robi wrazenie
lubie na niego patrzec
a tak malo go ostatnio hihihi

Nio chłopak coraz czarniejszy się z wiekiem robi chociaż pyszczek mu już jaśnieje :cool1:

[quote name='M&S']Cześć Wam:)

Cześć :loveu:

[quote name='Doginka']Futrzak coraz to piękniejszy:loveu:

Dziękuje w imieniu Areska :loveu:

Uległam modzie na adresówki dla psa i sprawiłam takową Futrzakowi :p