Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

aaa to un taki obrazony na aparat ze sie od nas odwraca czy chce zparezentowac obroze w calej okazalosci jak przystalo na rasowego modela hihihi?!

fajnie ze mozna was znowu podziwiac!
no z praca i kompem to moge zrozumiec ale zeby az tak nas zarzucic?!
my tu czekamy na fitrzastego modela z niecierpliwoscia wiec choc w weekendy sie na chwile przemoz i wstaw pare fotek i cos nie cos skrobnij
sciskam i drapaj skore od nas

Posted

Tekla postaram się poprawić ;)

A uchwycenie obroży na Futrzaku to naprawdę ciężka sprawa hi hi :p ile ja się nakombinowałam żeby mi psisko głowę chociaż lekko pochyliło na dół, bo niestety w innej kombinacji obroży nie widać :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu:

Ze swojej strony życzę Wam WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM 2011 ROKU!!!
[/FONT]

Nie wiem jak Wasze psiaki ale mój bardzo boi się fajerwerków. Na szczęście tym razem okres przedsylwestrowy okazał się bardzo spokojny, a na samego sylwestra wyjechaliśmy w góry. Psisko było zachwycone ogromem przestrzeni i nawet odgłosy wybuchających petard dochodzące z dołu nie robiły na nim większego wrażenia.
No to czas na fotki, na początek troszkę widoczków :)

Posted

A tak wyglądał nasz pensjonacik - super miejsce, super atmosfera, super gospodyni i smaczne jedzonko i co najważniejsze można było przyjechać z psiaczkiem :D

I widoczki przedpensjonacikowe :wink:

Posted

no to mieliscie wspanialego sylwestra!!!! i fajnie

Wszystkiego najwspanialszego w tym nowym 2011r!!!ale fajnie mieliscie i jak fajowo ze futro bez stresa przezylo
a zdjecia pikne ale futrzaka malo hihihi

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to mieliscie wspanialego sylwestra!!!! i fajnie

Wszystkiego najwspanialszego w tym nowym 2011r!!!ale fajnie mieliscie i jak fajowo ze futro bez stresa przezylo
a zdjecia pikne ale futrzaka malo hihihi

Futrzaka wszędzie było pełno, nawet przy otwieraniu szampana był na sali hi hi :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Góry, góry, ale tak bardziej konrketnie, to gdzie byliście?

Pzdr.

Byliśmy na Wojtatówce w Żabnicy :p

Czarna_Owieczka napisał(a):
Krajobraz gór przepiękny ! :)

Aj piękne pięknie było, że chciało by się wrócić :lol:

Posted

Asiaczku Ares ma bardzo dokładnie sprecyzowane dźwięki których się panicznie boi i są to grzmoty burzowe i wszelkiego rodzaju petardy, hałas choćby młota pneumatycznego czy maszyny do zdzierania asfaltu go kompletnie nie rusza, w tym strzelanie przy otwieraniu szampana również nie wywiera na niego wrażenia. Ogólnie piesa przy odliczaniu i otwieraniu szampana siedział przy mnie i tylko głowę przekrzywiał i się dziwił co ta zgraja ludzi tak się cieszy i drze :evil_lol: ale wystarczy jedna petarda w pobliżu (bo te z daleka już nie są takie straszne) i psisko się trzęsie jak osika, a serduszko chce mu z piersi wyskoczyć :-( to też gdy parę minut po 24 towarzystwo wyległo puszczać fajerwerki, to ja z Futrzatym zaległam na korytarzu z dziewczynami z obsługi i tak Areskowy pocieszany i głaskany przez trzy kobitki przetrwał to co dla niego najgorsze i nawet nie bał się aż tak okropnie bo i czas puszczania fajerwerków był o niebo krótszy niż u mnie na osiedlu :lol:

Posted

Jasne.

Ja mam to szczęście, że moje baski zupełnie nie reagują na strzelania. No, może inaczej powiem. Reagują, ale z ciekawością, co to takiego jest to kolorowe na górze. A do hałasów sa przyzwyczajone; na ulicach W-wy rózne dziwne dźwięki można usłyszeć...

Pzdr.

Posted

Były widoczki, byli kolędnicy to teraz czas na Areskowego.

A Futrzaty jak na prawdziwego szpica przystało zaraz sobie panienkę przygruchał i począł całe psie towarzystwo w okolicy ustawiać - myślałam, że pierona utłukę :mad: bo tam płotów nie ma i wszystkie czterołape swobodnie chodziły, a temu mojemu na kozaczenia się zebrało :angryy:

To na początek psia panienka - suczka ONka i jak owczarki nie są w moim guście to tą sunie chętnie bym ukradła - tak pięknego owczara w życiu nie widziałam :loveu::loveu::loveu: