Czarna_Owieczka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 http://lh5.ggpht.com/_utg5m_Q9R4c/TRiHzveeHpI/AAAAAAAAARw/wpsUsppH2Bk/DSCF3817.jpg tak wiele uroczego futerka, a obróżkę widać...świetna jest :) Quote
Tekla64 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 aaa to un taki obrazony na aparat ze sie od nas odwraca czy chce zparezentowac obroze w calej okazalosci jak przystalo na rasowego modela hihihi?! fajnie ze mozna was znowu podziwiac! no z praca i kompem to moge zrozumiec ale zeby az tak nas zarzucic?! my tu czekamy na fitrzastego modela z niecierpliwoscia wiec choc w weekendy sie na chwile przemoz i wstaw pare fotek i cos nie cos skrobnij sciskam i drapaj skore od nas Quote
NATKA Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Tekla postaram się poprawić ;) A uchwycenie obroży na Futrzaku to naprawdę ciężka sprawa hi hi :p ile ja się nakombinowałam żeby mi psisko głowę chociaż lekko pochyliło na dół, bo niestety w innej kombinacji obroży nie widać :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Widać, widać nowy nabytek:) http://lh5.ggpht.com/_utg5m_Q9R4c/TRiHzveeHpI/AAAAAAAAARw/wpsUsppH2Bk/DSCF3817.jpg Pzdr. Quote
NATKA Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 He he szkoda że nie widać tego smaka na ziemi co Aresa hipnotyzował żeby główke pochyloną trzymał ;):evil_lol: Quote
Sylwia K Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 śliczna ta nowa obroża, pasuje mu czerwony Quote
Vlk Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Śliczna obróżka :) Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Dziękuje wszystkim za życzonka :loveu: Ze swojej strony życzę Wam WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W NOWYM 2011 ROKU!!![/FONT] Nie wiem jak Wasze psiaki ale mój bardzo boi się fajerwerków. Na szczęście tym razem okres przedsylwestrowy okazał się bardzo spokojny, a na samego sylwestra wyjechaliśmy w góry. Psisko było zachwycone ogromem przestrzeni i nawet odgłosy wybuchających petard dochodzące z dołu nie robiły na nim większego wrażenia. No to czas na fotki, na początek troszkę widoczków :) Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 A tak wyglądał nasz pensjonacik - super miejsce, super atmosfera, super gospodyni i smaczne jedzonko i co najważniejsze można było przyjechać z psiaczkiem :D I widoczki przedpensjonacikowe :wink: Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 W drodze do pensjonatu spotkaliśmy kolędników 8) psiak patrzył na nich z "lekkim" zdziwieniem :wink: :D Quote
Tekla64 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no to mieliscie wspanialego sylwestra!!!! i fajnie Wszystkiego najwspanialszego w tym nowym 2011r!!!ale fajnie mieliscie i jak fajowo ze futro bez stresa przezylo a zdjecia pikne ale futrzaka malo hihihi Quote
Asiaczek Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Góry, góry, ale tak bardziej konrketnie, to gdzie byliście? Pzdr. Quote
NATKA Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Tekla64 napisał(a):no to mieliscie wspanialego sylwestra!!!! i fajnie Wszystkiego najwspanialszego w tym nowym 2011r!!!ale fajnie mieliscie i jak fajowo ze futro bez stresa przezylo a zdjecia pikne ale futrzaka malo hihihi Futrzaka wszędzie było pełno, nawet przy otwieraniu szampana był na sali hi hi :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Góry, góry, ale tak bardziej konrketnie, to gdzie byliście? Pzdr. Byliśmy na Wojtatówce w Żabnicy :p Czarna_Owieczka napisał(a):Krajobraz gór przepiękny ! :) Aj piękne pięknie było, że chciało by się wrócić :lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 A nie bał się huku butelek od szampana? Pzdr. Quote
NATKA Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Asiaczku Ares ma bardzo dokładnie sprecyzowane dźwięki których się panicznie boi i są to grzmoty burzowe i wszelkiego rodzaju petardy, hałas choćby młota pneumatycznego czy maszyny do zdzierania asfaltu go kompletnie nie rusza, w tym strzelanie przy otwieraniu szampana również nie wywiera na niego wrażenia. Ogólnie piesa przy odliczaniu i otwieraniu szampana siedział przy mnie i tylko głowę przekrzywiał i się dziwił co ta zgraja ludzi tak się cieszy i drze :evil_lol: ale wystarczy jedna petarda w pobliżu (bo te z daleka już nie są takie straszne) i psisko się trzęsie jak osika, a serduszko chce mu z piersi wyskoczyć :-( to też gdy parę minut po 24 towarzystwo wyległo puszczać fajerwerki, to ja z Futrzatym zaległam na korytarzu z dziewczynami z obsługi i tak Areskowy pocieszany i głaskany przez trzy kobitki przetrwał to co dla niego najgorsze i nawet nie bał się aż tak okropnie bo i czas puszczania fajerwerków był o niebo krótszy niż u mnie na osiedlu :lol: Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Jasne. Ja mam to szczęście, że moje baski zupełnie nie reagują na strzelania. No, może inaczej powiem. Reagują, ale z ciekawością, co to takiego jest to kolorowe na górze. A do hałasów sa przyzwyczajone; na ulicach W-wy rózne dziwne dźwięki można usłyszeć... Pzdr. Quote
NATKA Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Były widoczki, byli kolędnicy to teraz czas na Areskowego. A Futrzaty jak na prawdziwego szpica przystało zaraz sobie panienkę przygruchał i począł całe psie towarzystwo w okolicy ustawiać - myślałam, że pierona utłukę :mad: bo tam płotów nie ma i wszystkie czterołape swobodnie chodziły, a temu mojemu na kozaczenia się zebrało :angryy: To na początek psia panienka - suczka ONka i jak owczarki nie są w moim guście to tą sunie chętnie bym ukradła - tak pięknego owczara w życiu nie widziałam :loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Stwory wybitnie przypadły sobie na wzajem do gustu :wink: Quote
Vlk Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 ufff... śliczne fotki z gór :) Wysłałam Ci wiadomość :) Quote
Recommended Posts