Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

urocze fotencje :)
A Yrsa już nie cieczkuje więc... :) jak tylko będziesz miała czas i uda nam się zgrać, to możemy gdzieś się przejść :)

Posted

Vlk napisał(a):
urocze fotencje :)
A Yrsa już nie cieczkuje więc... :) jak tylko będziesz miała czas i uda nam się zgrać, to możemy gdzieś się przejść :)

To fajnie, jednym słowem przydałby się jakiś bezdeszczowy weekend bo w tygodniu to marnie z czasem u mnie :cool3:

*anusia&ajlu* napisał(a):
hej co tam u was :)

Żyjemy, żyjemy tylko psisko z lekka zasmucone bo niestety pańcia od rana do wieczora w pracy :shake:

Posted

Ja na prawdę Was przepraszam :oops: ale praca niestety polega na tym że 10 godzin spędzam przy komputerze, więc skutki wiadomo jakie oczy bolą jak cholirka i ogólnie alergia na kompa zaawansowana :cool3:
Jak wracam do domu to psisko czaruje oczami żeby go na dłuższy spacer zabrać a później coś posprzątać, uprać, jedzonko zrobić i jest nagle 23 i trzeba lulu bo rano do pracy do której ponad godzinę w jedną stronę trzeba się turlać :shake: ehhh szkoda gadać o aparacie to nawet czasu pomyśleć nie mam :-(

Dzisiaj chciałam wstawić foty (takie trochę starawe bo jeszcze słoneczne bo aktualnych brak) to mi "żaba" zastrajkowała :mad: menda wredna nic tylko powiesić na suchej gałęzi :angryy:

• 3 weeks later...
Posted

no ja teraz mam podobnie, z tymże turlam się godzinę na uczelnię ;) też mało czasu. No ale teraz trzeba poczekać na świeży śnieżek, żeby nie pływał... i wtedy się może uda zgadać na wilczasto-futrzasty spacer po białym puchu! :D

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]WSZYSTKIM DOGOMANIKOM ŻYCZĘ [/FONT][FONT=Comic Sans MS]:tree1:
[/FONT][FONT=Comic Sans MS] SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA [/FONT]
:tree1:
[FONT=Comic Sans MS] ORAZ SPEŁNIENIA MARZEŃ WIGILIJNYCH[/FONT]:tree1:

Posted

Hejka :multi:

To jak już się odnalazłam to od razu się pochwalę nowym nabytkiem dla Futrzaczka :p

W obróżkę się zaopatrzyliśmy o taką :grins:

A tak się model w niej prezentuje :loveu::loveu::loveu:

Po pierwszych testach spacerowych jestem bardzo zadowolona bo w końcu obroża, która się nie wplątuje w kudełki i ich nie wyrywa, Areskowy też zadowolony :lol: