Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I żeby nie było Futrzaty ma się dobrze, szczególnie mu wygodnie w pozycji na połamańca (pojęcia nie mam jak on te łapy poskładał ):cool1:

Posted

Bo się Futrzaty na potęgę sypie to i jest coraz mniej futrzaty ;) - on tak już ma, że jak się zima zbliża to się futra pozbywa, a jak upały to futro trzyma hi hi :p
Teraz jesteśmy na etapie żę ja się go boje zgrzebłem dotykać co by mi się szpicus golus nie zrobił :evil_lol:

Posted

[quote name='Vlk']Yrsa też takie połamańce mi odstawia :P czasami aż zdjęcie kasuję, bo wygląda jak pies kaleka na nim :D
To mnie pocieszyłaś :evil_lol:

[quote name='deer_1987']Fajnie ze jestes :loveu:
:lol:

[quote name='Asiaczek']Robalek taki bardziej letni...
http://img176.imageshack.us/img176/4013/dscf3103f.jpg

Głowa jest doczepiona, bez dwóch zdań!;)
http://img844.imageshack.us/img844/9526/dscf3461c.jpg

Pzdr.

Robaczek październikowy ;)

A co sobie psiak będzie żałował taki mały jesienny tuning sobie zrobił :evil_lol::p

TO SIĘ ODWAŻYŁAM, GRZEBIEŃ POSZEDŁ DZISIAJ W RUCH I OTO EFEKT
(a minka psa sugeruje pełne zadowolenie z prawie trzygodzinnego wyczesywania:diabloti:)

Posted

nooo,to zbieraj podszerstek,zbieraj!
ja za niedługo będę wysyłać worek zapakowany kudełkami,a powróci do mnie już malamucia wełna:):):) i na zimowe rękawiczki będzie,a może nawet i na skarpetki;)
smyrki dla Areska:)
i zapraszamy do nas na foty:)

Posted

może się wybierzemy na jakiś spaceras, jak tylko Yrsa skończy cieczkowe fochy? :)
Drapańsko dla futrzatego, teraz pędzę oglądać nowe fotki :)

Posted

[quote name='ames']nooo,to zbieraj podszerstek,zbieraj!
ja za niedługo będę wysyłać worek zapakowany kudełkami,a powróci do mnie już malamucia wełna:):):) i na zimowe rękawiczki będzie,a może nawet i na skarpetki;)
smyrki dla Areska:)
i zapraszamy do nas na foty:)
Musze poważnie pomyśleć nad przeróbką sierściuszków Areska na rękawiczki, szczególnie że zima się zbliża :p;)

[quote name='Izabela124.']http://img151.imageshack.us/img151/1261/dscf1583.jpg podoba mi się :)

Boszzzz ile futra z niego wyszło
I jeszcze wychodzi :cool3::cool1:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img524.imageshack.us/img524/3664/dscf3508x.jpg
jaki puchaty niedźwiadek :loveu: sympatyczny jest Twój futrzaczek :D

nie byliśmy wczesniej w Waszej galerii, ale bardzo puchato tu i fajnie :)
Witanko i miło mi że Ci się spodobała Futrzaczkowa Galeryjka :lol::lol::lol:

[quote name='Vlk']może się wybierzemy na jakiś spaceras, jak tylko Yrsa skończy cieczkowe fochy? :)
Drapańsko dla futrzatego, teraz pędzę oglądać nowe fotki :)
My na spacerek jak najbardziej chętni jesteśmy, szczególnie że temperaturka jest idealna :cool1:

[quote name='Izabela124.']A co tu taka cisza?

[quote name='Asiaczek']Znowuz jakies takie dziwne milczenie...

Pzdr.

[quote name='Asiaczek']Tez jestem zaniepokojona...

Pzdr.

Jesteśmy, wszystko jest w porządku tyle, że czasu malutko i niestety już tak często nie daje rady zaglądać na forum :placz::shake:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Psisko już prawie wytraciło cały podszerstek więc co by się nie zaziębić to się chowa pod kocyk i strzela przy tym minki typu: "Co się gapisz, przecież zimno jest" :cool3:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Po czym wygodnie układa łebek ....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]... i następuje wstępna faza snu[/FONT] :p

[FONT=Comic Sans MS]Po kilkunastu minutach wstępna faza snu przeobraża się we właściwą fazę snu :sleep2: która charakteryzuje się odpowiednim ułożeniem ciała i wietrzeniem zębisków :evil_lol:

[/FONT]