łamAga Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Nie wiem czy już pytała , ale czy czesto musisz go wyczesywac ?? czy szpice maja tak jak mastify ze linieja tylko raz w roku ?? :evil_lol: Quote
sunshine Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 http://img821.imageshack.us/img821/6090/dscf9653renia640q100f10.jpg nie ma sobie równych :evil_lol: Quote
Sylwia K Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/8225/dscf0019renia640q100f10.jpg ślicznie tu wygląda i tak dumnie Quote
Vlk Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jak znajdę jakąś fotę z długim jęzorem to wstawię, Yrsa ma jęzor imponujący :D Kiedy ten psacer robimy? Pisałam na gg jakiś czas temu ale musiało nie dojść, co za paskudne komunikatorstwo... ;) nic ino gubi wiadomości Quote
bety Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Ale z futrzaka numerant, przynajmniej się nie nudzisz - ha ha ha. A ta fotka jest cudna. http://img375.imageshack.us/img375/307/dscf0261renia640q100f10.jpg Pzdr Quote
Vlk Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 tak, Aresik w zbożu i na brzózce to zaiste śliczne zdjęcia, jak i wiele innych :) alem się dzisiaj wymęczyła na tym wspólnym spacerku ;) Yrsa mniej, poleżała chwilę i już do zabawy. Pewnie zaraz jej się bawienie włączy znów, bo pojadła niedawno ;) Za to w domu teraz unosi mi się uroczy aromat mokrej psiej sierści :D Quote
NATKA Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 No tak chciałam Wam odpisać po kolei ale oczywiście nie działają mi multicytatay :angryy: Kurka 300 stronkę przegapiłam a to Ci pech ale w ramach poprawy czekoladki przytachałam ;) Vlk Futrzaty padł i tylko chrapanie dzisiaj w nocy słyszałam tak mu dał popalić spacerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vlk Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 jak z Yrsą byłam potem jeszcze na spacerze i już z Tesią, to bawiła się i urwisowała ;) a po powrocie jeszcze mnie męczyła na poły rozprutą, sznurkową kością ;) Quote
Doginka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Tymi czekoladkami to sobie nagrabiłaś:mad::lol: Aż musiałam wyciągnąć swoje zapasy i przez Ciebie zjadłam całą bombonierkę frutti di mare:diabloti: Quote
M&S Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Łał, jakie słodkości:) Dobrego dnia futrzaku:) Quote
NATKA Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Vlk napisał(a):jak z Yrsą byłam potem jeszcze na spacerze i już z Tesią, to bawiła się i urwisowała ;) a po powrocie jeszcze mnie męczyła na poły rozprutą, sznurkową kością ;) Ona na prawdę ma adhd :diabloti::lol: Doginka napisał(a):Tymi czekoladkami to sobie nagrabiłaś:mad::lol: Aż musiałam wyciągnąć swoje zapasy i przez Ciebie zjadłam całą bombonierkę frutti di mare:diabloti: Hi hi toż to sama przyjemność całą bombonierke wszamać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: M&S napisał(a):Łał, jakie słodkości:) Dobrego dnia futrzaku:) Dzień Doberek Wilczki :multi::multi::multi: Quote
Vlk Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 no ma... wczoraj jak koleżanka przyszła to było łałałanie na cały blok chyba i tak karabinowa seria lizów, że nie wytrzymałam i prawie położyłam się ze śmiechu zamiast bestię przytrzymywać aż jej przejdzie napad radości ;) Futrzaczek już wypoczął? :) ja jutro chyba wrzucę zdjęcia ze spacerku wspólnego, dzisiaj już nie mam siły ;) Quote
Doginka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 No tak, cała bombonierka to wielka radocha i doopcia rośnie, a wraz z nią i celulicik:roflt: Quote
Obama Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Doginka napisał(a):No tak, cała bombonierka to wielka radocha i doopcia rośnie, a wraz z nią i celulicik:roflt: E tam,raz się żyje,a endorfiny potrzebne do życia jak powietrze :) Quote
M&S Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Doginka napisał(a):No tak, cała bombonierka to wielka radocha i doopcia rośnie, a wraz z nią i celulicik:roflt: Niestety to smutna prawda...... Cześć kudłaczu:) Quote
bonita Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Witajcie futrzaści i psyjaciele po długiej nieobecności :loveu: Fotki oglądnięte-bardzo ładne! i rameczki też mi się podobują :loveu: Pozdrawiamy Quote
NATKA Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [quote name='Vlk']no ma... wczoraj jak koleżanka przyszła to było łałałanie na cały blok chyba i tak karabinowa seria lizów, że nie wytrzymałam i prawie położyłam się ze śmiechu zamiast bestię przytrzymywać aż jej przejdzie napad radości ;) Futrzaczek już wypoczął? :) ja jutro chyba wrzucę zdjęcia ze spacerku wspólnego, dzisiaj już nie mam siły ;) Mówisz o tym samym łałaniu którym próbowała zmusić Areska do ruchu :evil_lol: Psiko już monter bo w końcu ma te swoje leżankowe spacerki na działkę ;) Ja zgrałam zdjęcia, jak zajrzysz do swojej galerii to będziesz wiedziała o co chodzi :cool1: [quote name='Doginka']No tak, cała bombonierka to wielka radocha i doopcia rośnie, a wraz z nią i celulicik:roflt: Eee tam przesadzasz :p [quote name='Obama']E tam,raz się żyje,a endorfiny potrzebne do życia jak powietrze :) Heh he otóż to :cool1: [quote name='M&S']Niestety to smutna prawda...... Cześć kudłaczu:) M&Ski i Wy też, ja mam radę jak jecie czekoladę to nie róbcie tobie wyrzutów sumienia bo to właśnie od nich najbardziej tyłek rośnie :diabloti:;) [quote name='bonita']Witajcie futrzaści i psyjaciele po długiej nieobecności :loveu: Fotki oglądnięte-bardzo ładne! i rameczki też mi się podobują :loveu: Pozdrawiamy Witanko jak miło że nas odwiedziłaś i superaśnie że Ci się foteczki podobają :lol: Quote
NATKA Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Troszkę spacerku Areskowo-Yrsikowego[/FONT] :cool1: Ares w żaden sposób nie mógł pojąć jak to jest, że pannica zamiast moczyć same łapki moczy się cała ;) Quote
NATKA Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 I stał Futrzak na brzegu i patrzył ... ... a Yrsa pływała i pływała ... i pływała Quote
NATKA Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Na lądzie ;) Jak się uśmiechać to pełnym pycholkiem :lol: Quote
Martinee Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/6240/dscf1137u.jpg jak wolf :D Quote
Doginka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Hahahaha Ares się boi, że się rozpuści:hmmmm::roflt: Quote
Recommended Posts