Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Dotarlam i tu :) bo w niedziele i wczoraj to tylko w mojej galeri bylam. mamy odwiedziny moich rodzcow i sie im pokazuje troche rzeczy :) dzis na rowerze wodnym wokol centrum malmö razem z psami :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

pare dni mnie nie bylo a tu tyle zdjec fajnych:loveu:
Natka jaka z Ciebie kruszyna przy Aresiątku:evil_lol: i dopiero widze jaki on jest potezny:crazyeye:no i sliczny rzecz jasna;)

Posted

Dżizys ale z ciebie ogrodnik :evil_lol:
Ja mam na oknie 5 orchidei i 5 kaktusów i wystarczy, oczywiście kwiatki dobrane w ten sposób że nie wymagają częstego podlewania :diabloti: inne gat. by u mnie nie przeżył, z racji tego że mam kiepska pamięć. Ale o dziwo moje trzymają się bardzo dobrze, wręcz znakomicie, orchidee ciągle kwitną i mają masę kwiatów :loveu: dziwne, naprawdę dziwne że się rozwijają przy takich warunkach jakim im serwuje :diabloti:

Wilk boski :loveu::loveu::loveu: ale szpice są fajne, takie miśki do tulenia :loveu: Pamiętam że po raz pierwszy na oczy widziałam szpica na wczasach nad morzem, dzieciak byłam wtedy, pani miała 3 bialusieńkie samojedy :loveu: takie puchatki, zakochałam się w szpicach wtedy :p

Posted

Cześć Kochani,

przepraszam, że się nie odzywam ale jakoś tak czasu nie miałam za bardzo, a jak już chwilę znalazłam to mi dogo tak muliło że mi się odechciewało.

Zaraz wkleję fotki i postaram się Was poodwiedzać :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Piesek namierzony na horyzoncie :diabloti:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Smaczek na horyzoncie - czyli ślinotok zaawansowany :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Hmmm gdzie by tu teraz pójść :hmmmm:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Może na dół ....[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]... a może do góry ...

A najlepiej to pójdę do pańci to może da jeszcze smakołyka ;)

[/FONT]