NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To jakieś inteligentne france tam masz :evil_lol: koniecznie jakiś sposób musisz znaleźć na nie ;) Kup Juziową kup, ona taka oczojebna była :loveu: jak nie znajdziesz to jestem gotowa zakupić ją u siebie i ci posłać :evil_lol: juziowa będzie idealna :loveu: Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 A jak, pewnie że najlepsza, a jak jeszcze taka po oczach dająca to już bajerancka - pańcia się będzie lansować, a co :evil_lol: Tylko ciekawe czy Ares będzie chciał ze mną na spacer wychodzić, psisko będzie się bało, że nie podoła obronie pani w takiej biżuterii :diabloti::shiny: ps. a tak na marginesie w jakim sklepie to juziowe cudeńko kilerujące komary widziałaś???? Quote
QQk Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Bry! http://img824.imageshack.us/img824/5/dscf7128.jpg - jaki śpioch :) Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='QQk']Bry! http://img824.imageshack.us/img824/5/dscf7128.jpg - jaki śpioch :) Ano się zeszły łocka po czystej :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 NATKA napisał(a):A jak, pewnie że najlepsza, a jak jeszcze taka po oczach dająca to już bajerancka - pańcia się będzie lansować, a co :evil_lol: Tylko ciekawe czy Ares będzie chciał ze mną na spacer wychodzić, psisko będzie się bało, że nie podoła obronie pani w takiej biżuterii :diabloti::shiny: ps. a tak na marginesie w jakim sklepie to juziowe cudeńko kilerujące komary widziałaś???? On by też w takiej pochodził :evil_lol: W sklepie hmm PSS Społem, ale wy chyba takich cudów nie macie :eviltong: poszukaj po różnych sklepach, może gdzieś będzie ;) Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Społem??? Ja to kojarzę w Katowicach ale to raczej spożywczak taki - w głównej mierze - tak czy siak poszukam bo właśnie chce się zadrapać tak mnie bestie pokąsały, nie mówić już o ilości bąbli :angryy: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Społem to sieć sklepów, najwięcej jest Samów czyli sklepów samoobsługowych, generalnie spożywczych ale praktycznie rzecz biorąc to tam wszystko jest proszki, gazety itd. :evil_lol: Ale mamy też Społem w którym są tylko "rzeczy do domu" i tam to widziałam. Ale myślę że w supermarketach to będzie, nie wiem jaki tam masz pod nosem ;) Quote
NATKA Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Biedronka - tam jest wszystko i nic ;) ale liczę na to że może w Tesco, Realu albo Kauflandzie cuś takiego znajdę :hmmmm: Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Tesco nie lubię, Reala nie ma w okolicy, ale Kauland polecam :D tam mają wszystko :d Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://img824.imageshack.us/img824/5/dscf7128.jpg kochana mordka!! Quote
Darianna Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 muszę pogrzebać za czyms na komary dla siebie, o wyjście wieczorem to męczarnia... Przynajmniej gimnastykę niekontrolowaną uprawiam ;) Quote
NATKA Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Darianna napisał(a):muszę pogrzebać za czyms na komary dla siebie, o wyjście wieczorem to męczarnia... Przynajmniej gimnastykę niekontrolowaną uprawiam ;) To są okropnie męczące i wkurzające stworzenia, a tną jak oszalałe bez czegoś przeciw chyba w tym roku nie da rady :angryy: zresztą u mnie to nawet za dnia gryzą krwiopije jedne, człowiek by musiał cały czas w pełnym słońcu przebywać bo jak już troche w cieniu się stanie to oszaleć przez te bzyki idzie :mad: Maks i Spark napisał(a):Cześć futrzaku:) dobrego dnia!!! Witanko, witanko Wam róznież miłego dzionka życzę :lol: Quote
NATKA Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [FONT=Comic Sans MS]A TERAZ BĘDĄ KWIATUSZKI - DUUUŻO KWIATUSZKÓW I TYLKO KWIATUSZKÓW :diabloti:[/FONT] Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 A na nasza odp nic nie napisalas :P ide ogladac kwiatki! Quote
NATKA Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 deer_1987 napisał(a):A na nasza odp nic nie napisalas :P ide ogladac kwiatki! Przepraszam to przez moje gapiostwo bo nie zajrzałam na poprzednią stronkę :oops: Quote
taxelina Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 dlatego ja klikam w pokaz statni nieprzeczytany post a nie na ostatnia strone :D Konwalie sa takie fajne i jak slicznie pachna :) Quote
przeszlus Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 http://img291.imageshack.us/img291/7052/dscf7957.jpg Artystycznie; Pięknie Zapraszamy do nas Quote
Recommended Posts