Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

To jakieś inteligentne france tam masz :evil_lol: koniecznie jakiś sposób musisz znaleźć na nie ;)

Kup Juziową kup, ona taka oczojebna była :loveu: jak nie znajdziesz to jestem gotowa zakupić ją u siebie i ci posłać :evil_lol: juziowa będzie idealna :loveu:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A jak, pewnie że najlepsza, a jak jeszcze taka po oczach dająca to już bajerancka - pańcia się będzie lansować, a co :evil_lol: Tylko ciekawe czy Ares będzie chciał ze mną na spacer wychodzić, psisko będzie się bało, że nie podoła obronie pani w takiej biżuterii :diabloti::shiny:

ps. a tak na marginesie w jakim sklepie to juziowe cudeńko kilerujące komary widziałaś????

Posted

NATKA napisał(a):
A jak, pewnie że najlepsza, a jak jeszcze taka po oczach dająca to już bajerancka - pańcia się będzie lansować, a co :evil_lol: Tylko ciekawe czy Ares będzie chciał ze mną na spacer wychodzić, psisko będzie się bało, że nie podoła obronie pani w takiej biżuterii :diabloti::shiny:

ps. a tak na marginesie w jakim sklepie to juziowe cudeńko kilerujące komary widziałaś????

On by też w takiej pochodził :evil_lol:
W sklepie hmm PSS Społem, ale wy chyba takich cudów nie macie :eviltong: poszukaj po różnych sklepach, może gdzieś będzie ;)

Posted

Społem??? Ja to kojarzę w Katowicach ale to raczej spożywczak taki - w głównej mierze - tak czy siak poszukam bo właśnie chce się zadrapać tak mnie bestie pokąsały, nie mówić już o ilości bąbli :angryy:

Posted

Społem to sieć sklepów, najwięcej jest Samów czyli sklepów samoobsługowych, generalnie spożywczych ale praktycznie rzecz biorąc to tam wszystko jest proszki, gazety itd. :evil_lol: Ale mamy też Społem w którym są tylko "rzeczy do domu" i tam to widziałam. Ale myślę że w supermarketach to będzie, nie wiem jaki tam masz pod nosem ;)

Posted

Darianna napisał(a):
muszę pogrzebać za czyms na komary dla siebie, o wyjście wieczorem to męczarnia... Przynajmniej gimnastykę niekontrolowaną uprawiam ;)

To są okropnie męczące i wkurzające stworzenia, a tną jak oszalałe bez czegoś przeciw chyba w tym roku nie da rady :angryy: zresztą u mnie to nawet za dnia gryzą krwiopije jedne, człowiek by musiał cały czas w pełnym słońcu przebywać bo jak już troche w cieniu się stanie to oszaleć przez te bzyki idzie :mad:

Maks i Spark napisał(a):
Cześć futrzaku:)

dobrego dnia!!!

Witanko, witanko Wam róznież miłego dzionka życzę :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A na nasza odp nic nie napisalas :P

ide ogladac kwiatki!

Przepraszam to przez moje gapiostwo bo nie zajrzałam na poprzednią stronkę :oops: