NATKA Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 U mnie w sumie w parkach nie ma niewiadomo jakiego tłoku, szczególnie jak pogoda straszy deszczem i burzą hi hi :p Po drugie to jest park na uboczu, niedawno go zrobili więc i tłoku tam nie ma takiego jak w tych centralnych parkach. Quote
lolka75 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 jakie sliczne sztuczki:multi::loveu:...ale na skakanie przez noge troche dupeczka za ciezka:evil_lol: swietne zdjecia:loveu:, a piecho jakie kudlate:crazyeye:. U nas sie zaszyna frywanie bialych klakow, czyli psiska beda lysolkami:evil_lol: Quote
Cavy Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Ale fajny filmik i zdjęcia sztuczkowe też mi się podobają :D Quote
betty_labrador Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 witam :) tak sobie zajrzalam do galerii bo piesek na awatarku spodobal mi sie. W pierwszej chwili pomyslalam Eurasier :) ale pozniej doczytalam ze to wilczy szpic. Jednak posiada dość obfita szate, dlatego mozna go uznac za inna rase. NO ale sory chow-chow? ja nie widze nic z chowa ;) i niezle zmienil umaszczenie -szczeniaczek taki jaśniutki :loveu: Quote
sunshine Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Piękny szpic:)... btw witamy się po raz pierwszy:D Quote
chita Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 faktycznie futro spore, nic tylko miziać:loveu: filmik to chyba "w poszukiwaniu krecika":cool3: Quote
NATKA Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='lolka75']jakie sliczne sztuczki:multi::loveu:...ale na skakanie przez noge troche dupeczka za ciezka:evil_lol: swietne zdjecia:loveu:, a piecho jakie kudlate:crazyeye:. U nas sie zaszyna frywanie bialych klakow, czyli psiska beda lysolkami:evil_lol:[/QUOTE] Mój dzielnie futrzysko trzyma, nie chce wiośnie oddać ani jednego kłaczka ale co mu się dziwić w zimę prawie łysy chodził :cool3::p A doopka nie ciężka tylko leniwa hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cavy']Ale fajny filmik i zdjęcia sztuczkowe też mi się podobają :D[/QUOTE] Dzięki :lol: [quote name='betty_labrador']witam :) tak sobie zajrzalam do galerii bo piesek na awatarku spodobal mi sie. W pierwszej chwili pomyslalam Eurasier :) ale pozniej doczytalam ze to wilczy szpic. Jednak posiada dość obfita szate, dlatego mozna go uznac za inna rase. NO ale sory chow-chow? ja nie widze nic z chowa ;) i niezle zmienil umaszczenie -szczeniaczek taki jaśniutki :loveu:[/QUOTE] Witanko :multi: Dziękuje za odwiedzinki :lol: Ano Ares futrzak jest chociaż są egzemplarze dużo bardziej włochate ;) [quote name='sunshine']Piękny szpic:)... btw witamy się po raz pierwszy:D[/QUOTE] Dziękuje i witam serdecznie w galerii futrzaczkowej :lol: [quote name='chita']faktycznie futro spore, nic tylko miziać:loveu: filmik to chyba "w poszukiwaniu krecika":cool3:[/QUOTE] Ups faktycznie filmiki się pozamieniały :oops: ale już poprawiłam :cool1: Quote
chita Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NATKA'] Ups faktycznie filmiki się pozamieniały :oops: ale już poprawiłam :cool1:[/QUOTE] szok:loveu:wspanialy jest i tyle sztuczek...u nas takie rzeczy nigdy sie nie zdarzą :shake::evil_lol: Quote
NATKA Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Eeee no co Ty ja nie wierze, że Arinka nie cyrkuje na smaczka ;):p Quote
NATKA Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [FONT=Comic Sans MS]DAWNO TU NIE BYŁO PEWNEGO KŁAPOUCHEGO JEGOMOŚCIA, A WIĘC PARĘ PORTRECIKÓW LAUFRA :loveu:[/FONT] Quote
Nikita89 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lauferek równie uroczy :) i też jakiś pomponik przy obroży :D Quote
łamAga Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Lauferek przecudowniasty :loveu::loveu::loveu::loveu: i widac ze bardzo lobuziakowaty jest taka ma minke rojberka :lol: Quote
Tengusia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ja wiedzialam kiedy do was zajrzec :grins: alez chlopak wydoroslal :loveu: Quote
chita Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NATKA']Eeee no co Ty ja nie wierze, że Arinka nie cyrkuje na smaczka ;):p[/QUOTE] jak juz widzialas cyrkuje...i to doslownie bo lezec to nigdy nie zalapie:mad: a Lauferek slodziak straszny:loveu: ile ma wiosen ? Quote
NATKA Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='Nikita89']Lauferek równie uroczy :) i też jakiś pomponik przy obroży :D Hi hi bo on miał obrożę od Aresa, dlatego taka przydużawa i ten pomponik :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Lauferek przecudowniasty :loveu::loveu::loveu::loveu: i widac ze bardzo lobuziakowaty jest taka ma minke rojberka :lol: OJ BAAARDZO ŁOBUZIAKOWATY :diabloti::diabloti::diabloti: ;) [quote name='Tengusia']ja wiedzialam kiedy do was zajrzec :grins: alez chlopak wydoroslal :loveu: Z wyglądu prawie jak dorosły z charakteru dzieciak :p [quote name='chita']jak juz widzialas cyrkuje...i to doslownie bo lezec to nigdy nie zalapie:mad: a Lauferek slodziak straszny:loveu: ile ma wiosen ? Leżeć nie załapie??? Chita a kto to widział żeby przed jedzeniem padać na zol hi hi ;) mądre psisko i tyle :cool1: Bajgielek ma 9 miesięcy :lol: Quote
chita Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='NATKA'] Leżeć nie załapie??? Chita a kto to widział żeby przed jedzeniem padać na zol hi hi ;) mądre psisko i tyle :cool1: Bajgielek ma 9 miesięcy :lol: hhahahaha no co racja to racja:evil_lol: a Bajgielek tak mi cos wygladal na podlotka;) (ma ten błysk w oku:evil_lol:) Quote
betty_labrador Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 jeszcze bardziej futrzaste? no nie opowiadaj :razz: Beagle piekny, ma taki nasycony kolorek na głowie :loveu: Quote
zuzolandia Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 http://img534.imageshack.us/img534/4097/dscf5829.jpg śliczny portrecik ;-) witankoo i pozdrawianko!!! Quote
Doginka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Dobry dzień:hand: Właśnie obejrzałam filmik z Futrzakiem w roli głównej:lol: Chyba najlepiej to mu wychodzi przeskakiwanie przez nogę:roflt::loveu: Quote
Tekla64 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 witajcie futrzaki i nie tylko mowisz ze Ares nie chce oddac kalkow?! moje daniele tyz nie za to Borys zrzuca na potege. Lauferek sie taki dorosly robi az szkoda ale piekne psisko z niego wyroslo.a co tam u naszego wiejskiego kumpla Latka chyba, widujesz go jeszcze czy juz nie bo un tyz piknie sie zapowiadal Quote
QQk Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Hej! http://img100.imageshack.us/img100/418/dscf7059.jpg - fajny nosek ;) http://img179.imageshack.us/img179/8141/bolina8.png - naucz go pić z butelki z dziobkiem, zawsze mniej noszenia sztuczki w parku - super, widać że Ares potrafi się skoncentrować nie tylko w domu, w przeciwieństwie do pewnej potwory z Wrocka ;) Quote
NATKA Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 [quote name='betty_labrador']jeszcze bardziej futrzaste? no nie opowiadaj :razz: Beagle piekny, ma taki nasycony kolorek na głowie :loveu: Bardziej ofutrzone bywają szpice wilcze z typie keeshonda, tu masz przykładzik ;) http://www.calendars.com/img/products/original/201000007504.png [quote name='zuzolandia']http://img534.imageshack.us/img534/4097/dscf5829.jpg śliczny portrecik ;-) witankoo i pozdrawianko!!! Dziękuje, witam i również serdecznie pozdrawiam :loveu::loveu::loveu: [quote name='Asiaczek']Pozdrawiamy i pięknej pogody życzymy! pzdr. Dziękuję :lol: pogoda na szczęście znośna chociaż słoneczka brak :cool3: Pozdrowionka przesyłam :loveu: [quote name='Doginka']Dobry dzień:hand: Właśnie obejrzałam filmik z Futrzakiem w roli głównej:lol: Chyba najlepiej to mu wychodzi przeskakiwanie przez nogę:roflt::loveu: Hi hi doopka leniwa i nie chce jej się za bardzo skakać :evil_lol: [quote name='Tekla64']witajcie futrzaki i nie tylko mowisz ze Ares nie chce oddac kalkow?! moje daniele tyz nie za to Borys zrzuca na potege. Lauferek sie taki dorosly robi az szkoda ale piekne psisko z niego wyroslo.a co tam u naszego wiejskiego kumpla Latka chyba, widujesz go jeszcze czy juz nie bo un tyz piknie sie zapowiadal Byliśmy w odwiedzinkach na wsi ale Łatka nie widać, nie wiem czy gdzieś po wsi chodził, czy go ktoś zabrał, a nie miałam okazji nikogo się dopytać :niewiem: Aresa mi aż szkoda było bo jak tylko wyleciał to zaraz poleciał pod stodołę w której Łatek się chował i go nawoływał a tu nic :shake: [quote name='QQk']Hej! http://img100.imageshack.us/img100/418/dscf7059.jpg - fajny nosek ;) http://img179.imageshack.us/img179/8141/bolina8.png - naucz go pić z butelki z dziobkiem, zawsze mniej noszenia sztuczki w parku - super, widać że Ares potrafi się skoncentrować nie tylko w domu, w przeciwieństwie do pewnej potwory z Wrocka ;) U mnie na osiedlu czasami widuje takiego ludka (nie wiem czy bezdomny czy jak, w każdym razie widać, że zmęczony życiem). Razem z nim są zawsze dwa psy - suka w typie wilczura i pies podobny do hovawarta. I Ty sobie wyobraź że ten gostek ma w takiej 2 czy też 1,5 litrowej butelce cuś co wygląda jak herbata i częstuje nią te swoje psiurki prosto z butelki :cool3: [quote name='betty_labrador']kiedy beda nowe fotki? :) Fotecki będą niedługo tylko musze je pozmniejszać i załadować :p Quote
betty_labrador Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 no szpic wilczy i keeshound to nie dwie oddzielne rasy? czy poprostu keeshound jest wersja amerykańską szpic wilczego? jak cocer spaniel ang i amerykanski? Quote
Recommended Posts