Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

U mnie w sumie w parkach nie ma niewiadomo jakiego tłoku, szczególnie jak pogoda straszy deszczem i burzą hi hi :p Po drugie to jest park na uboczu, niedawno go zrobili więc i tłoku tam nie ma takiego jak w tych centralnych parkach.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

jakie sliczne sztuczki:multi::loveu:...ale na skakanie przez noge troche dupeczka za ciezka:evil_lol:

swietne zdjecia:loveu:, a piecho jakie kudlate:crazyeye:. U nas sie zaszyna frywanie bialych klakow, czyli psiska beda lysolkami:evil_lol:

Posted

witam :)

tak sobie zajrzalam do galerii bo piesek na awatarku spodobal mi sie. W pierwszej chwili pomyslalam Eurasier :) ale pozniej doczytalam ze to wilczy szpic. Jednak posiada dość obfita szate, dlatego mozna go uznac za inna rase. NO ale sory chow-chow? ja nie widze nic z chowa ;)

i niezle zmienil umaszczenie -szczeniaczek taki jaśniutki :loveu:

Posted

[quote name='lolka75']jakie sliczne sztuczki:multi::loveu:...ale na skakanie przez noge troche dupeczka za ciezka:evil_lol:

swietne zdjecia:loveu:, a piecho jakie kudlate:crazyeye:. U nas sie zaszyna frywanie bialych klakow, czyli psiska beda lysolkami:evil_lol:[/QUOTE]
Mój dzielnie futrzysko trzyma, nie chce wiośnie oddać ani jednego kłaczka ale co mu się dziwić w zimę prawie łysy chodził :cool3::p

A doopka nie ciężka tylko leniwa hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Cavy']Ale fajny filmik i zdjęcia sztuczkowe też mi się podobają :D[/QUOTE]
Dzięki :lol:

[quote name='betty_labrador']witam :)

tak sobie zajrzalam do galerii bo piesek na awatarku spodobal mi sie. W pierwszej chwili pomyslalam Eurasier :) ale pozniej doczytalam ze to wilczy szpic. Jednak posiada dość obfita szate, dlatego mozna go uznac za inna rase. NO ale sory chow-chow? ja nie widze nic z chowa ;)

i niezle zmienil umaszczenie -szczeniaczek taki jaśniutki :loveu:[/QUOTE]
Witanko :multi:

Dziękuje za odwiedzinki :lol:

Ano Ares futrzak jest chociaż są egzemplarze dużo bardziej włochate ;)

[quote name='sunshine']Piękny szpic:)... btw witamy się po raz pierwszy:D[/QUOTE]
Dziękuje i witam serdecznie w galerii futrzaczkowej :lol:

[quote name='chita']faktycznie futro spore, nic tylko miziać:loveu: filmik to chyba "w poszukiwaniu krecika":cool3:[/QUOTE]
Ups faktycznie filmiki się pozamieniały :oops: ale już poprawiłam :cool1:

Posted

[quote name='NATKA']
Ups faktycznie filmiki się pozamieniały :oops: ale już poprawiłam :cool1:[/QUOTE]

szok:loveu:wspanialy jest i tyle sztuczek...u nas takie rzeczy nigdy sie nie zdarzą :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='NATKA']Eeee no co Ty ja nie wierze, że Arinka nie cyrkuje na smaczka ;):p[/QUOTE]

jak juz widzialas cyrkuje...i to doslownie bo lezec to nigdy nie zalapie:mad:

a Lauferek slodziak straszny:loveu: ile ma wiosen ?

Posted

[quote name='Nikita89']Lauferek równie uroczy :) i też jakiś pomponik przy obroży :D
Hi hi bo on miał obrożę od Aresa, dlatego taka przydużawa i ten pomponik :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Lauferek przecudowniasty :loveu::loveu::loveu::loveu: i widac ze bardzo lobuziakowaty jest taka ma minke rojberka :lol:
OJ BAAARDZO ŁOBUZIAKOWATY :diabloti::diabloti::diabloti: ;)

[quote name='Tengusia']ja wiedzialam kiedy do was zajrzec :grins: alez chlopak wydoroslal :loveu:
Z wyglądu prawie jak dorosły z charakteru dzieciak :p

[quote name='chita']jak juz widzialas cyrkuje...i to doslownie bo lezec to nigdy nie zalapie:mad:

a Lauferek slodziak straszny:loveu: ile ma wiosen ?
Leżeć nie załapie??? Chita a kto to widział żeby przed jedzeniem padać na zol hi hi ;) mądre psisko i tyle :cool1:

Bajgielek ma 9 miesięcy :lol:

Posted

[quote name='NATKA']
Leżeć nie załapie??? Chita a kto to widział żeby przed jedzeniem padać na zol hi hi ;) mądre psisko i tyle :cool1:

Bajgielek ma 9 miesięcy :lol:

hhahahaha no co racja to racja:evil_lol:
a Bajgielek tak mi cos wygladal na podlotka;) (ma ten błysk w oku:evil_lol:)

Posted

witajcie futrzaki i nie tylko

mowisz ze Ares nie chce oddac kalkow?! moje daniele tyz nie za to Borys zrzuca na potege.
Lauferek sie taki dorosly robi az szkoda ale piekne psisko z niego wyroslo.a co tam u naszego wiejskiego kumpla Latka chyba, widujesz go jeszcze czy juz nie bo un tyz piknie sie zapowiadal

Posted

[quote name='betty_labrador']jeszcze bardziej futrzaste? no nie opowiadaj :razz:

Beagle piekny, ma taki nasycony kolorek na głowie :loveu:
Bardziej ofutrzone bywają szpice wilcze z typie keeshonda, tu masz przykładzik ;)
http://www.calendars.com/img/products/original/201000007504.png

[quote name='zuzolandia']http://img534.imageshack.us/img534/4097/dscf5829.jpg

śliczny portrecik ;-)

witankoo i pozdrawianko!!!

Dziękuje, witam i również serdecznie pozdrawiam :loveu::loveu::loveu:

[quote name='Asiaczek']Pozdrawiamy i pięknej pogody życzymy!

pzdr.
Dziękuję :lol: pogoda na szczęście znośna chociaż słoneczka brak :cool3:

Pozdrowionka przesyłam :loveu:

[quote name='Doginka']Dobry dzień:hand:
Właśnie obejrzałam filmik z Futrzakiem w roli głównej:lol: Chyba najlepiej to mu wychodzi przeskakiwanie przez nogę:roflt::loveu:
Hi hi doopka leniwa i nie chce jej się za bardzo skakać :evil_lol:

[quote name='Tekla64']witajcie futrzaki i nie tylko

mowisz ze Ares nie chce oddac kalkow?! moje daniele tyz nie za to Borys zrzuca na potege.
Lauferek sie taki dorosly robi az szkoda ale piekne psisko z niego wyroslo.a co tam u naszego wiejskiego kumpla Latka chyba, widujesz go jeszcze czy juz nie bo un tyz piknie sie zapowiadal

Byliśmy w odwiedzinkach na wsi ale Łatka nie widać, nie wiem czy gdzieś po wsi chodził, czy go ktoś zabrał, a nie miałam okazji nikogo się dopytać :niewiem:
Aresa mi aż szkoda było bo jak tylko wyleciał to zaraz poleciał pod stodołę w której Łatek się chował i go nawoływał a tu nic :shake:

[quote name='QQk']Hej!
http://img100.imageshack.us/img100/418/dscf7059.jpg - fajny nosek ;)
http://img179.imageshack.us/img179/8141/bolina8.png - naucz go pić z butelki z dziobkiem, zawsze mniej noszenia
sztuczki w parku - super, widać że Ares potrafi się skoncentrować nie tylko w domu, w przeciwieństwie do pewnej potwory z Wrocka ;)
U mnie na osiedlu czasami widuje takiego ludka (nie wiem czy bezdomny czy jak, w każdym razie widać, że zmęczony życiem). Razem z nim są zawsze dwa psy - suka w typie wilczura i pies podobny do hovawarta. I Ty sobie wyobraź że ten gostek ma w takiej 2 czy też 1,5 litrowej butelce cuś co wygląda jak herbata i częstuje nią te swoje psiurki prosto z butelki :cool3:

[quote name='betty_labrador']kiedy beda nowe fotki? :)
Fotecki będą niedługo tylko musze je pozmniejszać i załadować :p