Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Darianna napisał(a):
jaki wypadek i gdzie?

Normalny samochodowy, nie musi byc przez Ciebie a porzez kogos innego.... ja bym nie ryzykowala i nie przypinala albo w klatce nie miala psa. wystarczy zobaczyc filmik co sie dzieje w razie ostrego hamowania czy wypadku, jak pies leci...

Posted

deer_1987 napisał(a):
Normalny samochodowy, nie musi byc przez Ciebie a porzez kogos innego.... ja bym nie ryzykowala i nie przypinala albo w klatce nie miala psa. wystarczy zobaczyc filmik co sie dzieje w razie ostrego hamowania czy wypadku, jak pies leci...

yyy? nie do końca zrozumiałam ;) nie przypinałabyś?

Posted

Przypinałaby albo trzymała w klatce. To efekt długiego przebywania w Szwecji chyba (bez złośliwości z mojej strony).
I won't risk not to fasten - nie znam szwedzkiego ale angielski to zromanizowany starogermański, pewnie jest podobnie.
Żeby nie być gołosłownym po duńsku 'to ar efter' ='two years after' bardzo podobne.

Posted

Vlk napisał(a):
yyy? nie do końca zrozumiałam ;) nie przypinałabyś?

QQk napisał(a):
Przypinałaby albo trzymała w klatce. To efekt długiego przebywania w Szwecji chyba (bez złośliwości z mojej strony).
I won't risk not to fasten - nie znam szwedzkiego ale angielski to zromanizowany starogermański, pewnie jest podobnie.
Żeby nie być gołosłownym po duńsku 'to ar efter' ='two years after' bardzo podobne.

Tak przepraszam bardzo, jak sie duzo pisze po szwedzku - w koncu to moj codzienny jezyk - to czasami zle wychodzi po polsku :)

Nie ryzykowalabym i jezdzila bez przypietego :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Wow duza ale piekna kolezanka!

Tak Yrsa to bardzo piękna sunia :loveu:

Cavy napisał(a):
Ale fajne spacerkowe fotki :loveu:
Fajną koleżanką Futrzak ma :D

Fajna, fajna i jak na pierwsze spotkano to się psiakom bardzo fajnie spacerowało, zresztą nie tylko psiakom ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widze ze piekna i dostojna :)

Nio :lol:

Asiaczek napisał(a):
Hohoho, jaka Futrzak koleżankę poderwał;) I nawet podobna w kolorze:)

Pzdr.

Hi hi tak kolorystycznie super się dobrały ;)

Doginka napisał(a):
Ooo, tak jakoś wilczo się zrobiło:loveu:
Ładna ta koleżanka Futrzaka:lol::loveu:

O tak wilczo do tego stopnia że ludziki w lesie z drogi nam schodzili hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: