Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbia :lol: jak jedziemy niedaleko to cały czas ogląda świat przez szybę, kiedy podróż jest długa to powiedzmy po godzinie zaczyna mu się lulanie włączać ;)

Posted

[FONT=Comic Sans MS]To teraz będzie prezentacja moich prób zrobienia filmiku jak Ares wyszukuje gryzoni na łąkach :cool1:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] kariera filmowca na pewno mi nie grozi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS] http://www.youtube.com/watch?v=WslSjvI3dds

Swoją drogą mam pytanie co zrobić żeby filmik nie tracił na jakości po przetworzeniu???[/FONT]

Posted

to dużo zależy od samej jakości sprzętu jakim dysponujesz oraz od konwertera, ale nie wiem jakie możesz mieć zastrzeżenia bo jakość Twojego filmiku jest jedna z lepszych na youtube, nie zacina się nie pikselizuje jak diabli, gładko chodzi i widać szczegóły :) Moim zdaniem w tym deseniu nic robić nie musisz

Grzebiuszka pospolita :D

Posted

Doginka napisał(a):
Ale ten Twój puszek słodko wygląda jak śpi:loveu:

Nio :loveu:

Nikita89 napisał(a):
to dużo zależy od samej jakości sprzętu jakim dysponujesz oraz od konwertera, ale nie wiem jakie możesz mieć zastrzeżenia bo jakość Twojego filmiku jest jedna z lepszych na youtube, nie zacina się nie pikselizuje jak diabli, gładko chodzi i widać szczegóły :) Moim zdaniem w tym deseniu nic robić nie musisz

Grzebiuszka pospolita :D

O a ja myślałam, że coś pochrzaniłam bo kurka na kompie po zgraniu on ma lepszą jakość ale skoro mówisz, że nie jest najgorzej to mi ulżyło ;)

deer_1987 napisał(a):
jak Futrzak jezdzi? wszelkach?

Jeśli chodzi o specjalne psie pasy to nie używamy, bo Ares lubi z kanapy schodzić na dół na dywanik, taki trochę wiercidoopka z niego :evil_lol:

Posted

moja też tak robi, najgorzej, że raz złapała i prawie zjadły na pół z kolegą... :D
a jak tam Aresine oczko?
A właściciela od agresora gryzącego dopadłaś?

Posted

[quote name='QQk']Bry!
http://www.youtube.com/watch?v=azVkCIotHoU - a złapał coś? ;)
Tak, kawałek skóry jakiegoś gada hi hi :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']Hej, jakie polowanie odchodziło...:)

Pzdr.
Ulubione zajęcie na łąkach ;)

[quote name='dOgLoV']śliczne kwiatki ale futrzak ładniejszy :loveu::loveu::loveu::loveu:
Dzięki :lol:

[quote name='deer_1987']Nie boisz sie co sie stanie jak tam calkiem luzem jest i wypadek?
Czarnowidztwo Ci się włącza :mad:

[quote name='halgre'][FONT=Times New Roman]Fajne polowanko :evil_lol::evil_lol:
A upolował coś ? :eviltong:
[/FONT]

Fajnie to się patrzy jak on te wszystkie podchody i skoki odstawia - a upolował jakąś skórę gada nie wiem czy to jaszczurki czy pieron wie czego :p

[quote name='Vlk']moja też tak robi, najgorzej, że raz złapała i prawie zjadły na pół z kolegą... :D
a jak tam Aresine oczko?
A właściciela od agresora gryzącego dopadłaś?
A to Ares też już ma parę gryzoni na sumieniu, nie wiem czy by zeżarł bo wole dmuchać na zimne i jak na razie udawało mi się w porę zareagować ;)
Oczko zdrowe a co do właściciela agresora to pojęcia nie mam, dostałam list polecony z policji, że dokumenty zostały przesłane do sądu i echo :roll:

[quote name='Darianna']jaki wypadek i gdzie?
No właśnie jaki wypadek???

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Poraj - akurat pech chciał, że już się zmierzchało i do tego akumulatorki w aparacie na wykończeniu były[/FONT] :mad:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Niedawno przejeżdżaliśmy przez miejscowość o nazwie Wikłów i co tam spotkaliśmy???[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ano bociana, który zbierał gałązki do remontu gniazda[/FONT] :p

[FONT=Comic Sans MS]I jeszcze takie śliczności spotkaliśmy :loveu:

[FONT=Verdana]

[/FONT]
Miziak nie z tej planety, Misiorek od całkiem obcych mu osób domagał się pieszczotek, troszkę z duszą na ramieniu ale odważyłam się go pogłaskać i okazało się, że taki pieścioch, że prawie przęsło betonowe przestawił żeby podrapać go po plecach :lol:
[/FONT]

Posted

[FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Śliiiczne te foty ! To nic, że zmierzchało :shake: a i baterie starczyły jak widać ... :evil_lol:

Miziak nie z tej planety, Misiorek od całkiem obcych mu osób domagał się pieszczotek, troszkę z duszą na ramieniu ale odważyłam się go pogłaskać i okazało się, że taki pieścioch, że prawie przęsło betonowe przestawił żeby podrapać go po plecach

hahaha :evil_lol: - widać potrzebował baaardzo pieszczot ![/FONT]