Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ale tu fot :) dawno mnie nie było. Ludzie, nie studiujcie ani nie brońcie się, bo tyle życia na to schodzi ;) (nie no, żartuję oczywiście ;D) teraz odżywam i powolutku nadrabiam zaległości :)

Posted

piekna wiosenka w tym lesie a jakbys sie napatoczyla na modrzewia to tez warto by go bylo ufocic , cos dziwacznego i pieknego sie z nim dzieje , ja nie zrobie zdjec bo nie ten sprzet a szkoda .
sprobuj poszukac modrzewia rozwijajcego sie [ a moje maja jeszcze szyski i calkiem dziwacznie to wyglada]
zdjecia pierwsza klasa

Posted

Asiaczek napisał(a):

To owoce dzikiej róży :p

Nikita89 napisał(a):
Jej jakie Wy macie obfite lasy :) Ja tu w mieście mało widzę cudów natury

Ale takie fotki przypominają mi że powoli czas iść szukać roślinek do zielnika :P

U mnie też mieścicho ale dziczu trochę w około jest hi hi ;)

dOgLoV napisał(a):
Fotki śliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: u nas to taka bardziej jesien niz wiosna ale mamy nadzieje ze niedlugo sie to zmieni ;)

Na pewno się zmnieni, tylko niech pogoda się zmieni, bo przy takiej temperaturze to ja się nie dziwię, że roślinki nie spieszą się do wiosennej eksplozji ożywienia :cool3:

Doginka napisał(a):
Z początku myślałam, że to jakaś nowa odmiana nietoperzy:roflt:
http://img51.imageshack.us/img51/5919/dscf4136a.jpg

Ja miałam takie same skojarzenie jak zrzuciłam fory na kompa i zobaczyłam te cudaki :evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
jeszcze ciagle za malo lisci na dworzuy...

Liści i zieleni takiej soczystej wiosennej brakuje :roll:

Vlk napisał(a):
ale tu fot :) dawno mnie nie było. Ludzie, nie studiujcie ani nie brońcie się, bo tyle życia na to schodzi ;) (nie no, żartuję oczywiście ;D) teraz odżywam i powolutku nadrabiam zaległości :)

Troszku się rozpędzilam z fotami a jeszcze ich sporo zostało tylko czasu jakoś brak.
Fakt - obrona to orka ale po obronie to się dopiero dzieje hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
piekna wiosenka w tym lesie a jakbys sie napatoczyla na modrzewia to tez warto by go bylo ufocic , cos dziwacznego i pieknego sie z nim dzieje , ja nie zrobie zdjec bo nie ten sprzet a szkoda .
sprobuj poszukac modrzewia rozwijajcego sie [ a moje maja jeszcze szyski i calkiem dziwacznie to wyglada]
zdjecia pierwsza klasa

Muszę poszukać tego modrzewia ale u mnie to ten las to taki sobie, głównie składa się z sosen, topoli, leszczyn, brzóz i innych pospolitych roślinek.
A do focenia roślinek zachęcam, ja nie mam jakiegoś super sprzęta, nawet pokusze się o stwierdzenie, że to zwyczajny aparacik ale człowiek cały czas się uczy i nawet w swoim malutkim aparaciku odkrywa nowe możliwości :lol:

wiki4 napisał(a):
Piękne te zdjęcia :D

Dziękuje :p

Izabela124. napisał(a):
Przyszłam się przywitać :)

Witanko :multi:

Posted

Że tak powiem znacznie powiększył :diabloti:

A jak u Was z kleszczami???

U mnie chyba jakaś plaga szczególnie na "Rybaczówce" w lesie. 12 paskud się przyplątało do Futrzaka. Jak na złość kropli Advantix'a nie mogłam nigdzie kupić bo wszystko wykupione, trzy dni za tym jeździłam dopiero wczoraj udało mi się kupić :angryy:

Dzisiaj to moje Futro zakropie, bo dwa dni temu był kąpany (ała do tej pory kręgosłup mnie boli, 5 godzin z życiorysu wyjęte :razz:).

Ktoś chce zobaczyć "Szpicorka a'la zmokła kurka" hi hi ????

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ZMOKLAK NA ŻYCZENIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]

Z SERII DZIWACTWA FUTRZACZKA - SZPIC NAOKIENNY[/FONT]
;););)

[FONT=Comic Sans MS]Myślałam, że po przestawieniu łóżka małpiszon jeden nie da rady wejść na parapet ale jak się okazuje zdolna z niego bestyjka[/FONT] :diabloti: