Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

Posted

Hejka Wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Ciesze się że tyle miłych opinii zebrała wiosenna fryz :lol:
Ja to zawsze jak mam się obciąć to mam stresa. Ale powiem Wam, że normalnie "100kg" lżej na głowie mam teraz hi hi ;) nie mówiąc już o tym o ile szybciej myje się nowe kudełki, o ile szybciej się je rozczesuje i suszy :razz::p

[FONT=Comic Sans MS]Teraz będziemy my oba czyli Futrzak i Futrzakowa ale jeszcze w starej długaśno kudełkowej wersji hi hi :evil_lol:[/FONT]

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]I znowu będziemy my oba ale już w nowej kudełkowej odsłonie, tym razem z przodu hi hi[/FONT] :p

[FONT=Comic Sans MS]

Koniec fotek Futrzakowej, bo co za dużo to nie zdrowo :eviltong:[/FONT]

Posted

dOgLoV napisał(a):
Ooooooooooooooooo kurcze ale fajne zdjęcia :lol: jednak dużo prawdy jest w powiedzeniu że pies upodabnia sie do swojego wlaściciela :loveu::loveu::loveu::loveu:

Że niby oba my poczochrańce kudłate jesteśmy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

NATKA napisał(a):
Że niby oba my poczochrańce kudłate jesteśmy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahahahahahhaa nie nie , macie podobne do siebie rysy "twarzy" , tak po polskiemu to podobni jesteście do siebie :evil_lol:

Posted

Aaa fajnie wyglądacie :) Zmiana dobrze robi,dodaje pewności siebie :D Dobrze zrobić ze sobą jakiś minimalny "porządek" ze sobą na wiosnę ;)

A kasztanowiec pięknie pączki puszcza :) mam rozumieć że to oznacza definitywny koniec zimy..

Posted

Też tak to sobie tłumacze, że jak już kasztanowce budzą się do życia to zima poszła dobrze spać. Chociaż patrząc na tą chlapaczkę i zimnicę za oknem, to się zastanawiam co jest zgrane z tą wioną w tym roku :razz:

Posted

wiki4 napisał(a):
Ale z tym podobieństwem to prawda :lol:

Miłej niedzieli :D

O tak, w pełni się zgadzam. :loveu:

Super się razem prezentujecie, pasujecie do siebie. :cool3:
Beagle przesłodki, dużo dość dorwał, a zdjęcia roślinek bardzo mi się podobają. :razz:

Posted

No pewno , że lepiej myć , suszyć i czesać mniej włosów niż całą stertę :evil_lol:
Przepięknie razem wyglądacie , a Aresisko słodkie , jak zawsze :loveu:
Beagluś przesłodki , a kwiatuszki super :cool3:

Posted

witam
fryzura super, fotki super , futrzak nieziemski , Laufer wyrosl znowu[ ciekawe czemu mu futrzak pozwolil kosc obgryzac] moje kasztany juz troche wieksze, ale zdjecia piekne.
u nas tez niektorzy wypalaja, i wiesz co, patrzac na te wypalone i obok na nie wypalone to te wypalone szybciej sie i piekniej zielenia, ale nie jestem za wypalaniem , za wiele roznistych stworzeni i zwierzatek ginie

Posted

[quote name='Cavy']O tak, w pełni się zgadzam. :loveu:

Super się razem prezentujecie, pasujecie do siebie. :cool3:
Beagle przesłodki, dużo dość dorwał, a zdjęcia roślinek bardzo mi się podobają. :razz:

Ooo żesz i Ty też z tym podobieństwem hi hi :evil_lol:;)
A jak się kwiatuszki podobają to cóż na minka ma znaczyć :razz:

[quote name='bianka19']No pewno , że lepiej myć , suszyć i czesać mniej włosów niż całą stertę :evil_lol:
Przepięknie razem wyglądacie , a Aresisko słodkie , jak zawsze :loveu:
Beagluś przesłodki , a kwiatuszki super :cool3:

Oj lepiej, o wiele lepiej :lol:
Następna co jej się kwiatuszki podobają i dziwną minkę dała :cool3:

[quote name='zuzolandia']http://img163.imageshack.us/img163/6759/dscf3682r.jpg

no prosze a mówią ze to JA jestem do Zuzoli podobna hihi

witamy sie niedzielnie ;-)

He he to jest nas więcej upodobnionych do czterołapych kudłatych :evil_lol:;)

[quote name='Doginka']Nie no ja nie widzę, żeby Futrzakowa miała kły, albo odstające uszy:diabloti::crazyeye:
Po tylu komentarzach o podobieństwie to kurka co by te uszy i kły przez noc nie wyrosły :p

[quote name='Tekla64']witam
fryzura super, fotki super , futrzak nieziemski , Laufer wyrosl znowu[ ciekawe czemu mu futrzak pozwolil kosc obgryzac] moje kasztany juz troche wieksze, ale zdjecia piekne.
u nas tez niektorzy wypalaja, i wiesz co, patrzac na te wypalone i obok na nie wypalone to te wypalone szybciej sie i piekniej zielenia, ale nie jestem za wypalaniem , za wiele roznistych stworzeni i zwierzatek ginie

Ares kość pozwolił obgryzać małemu bo sam miał też cielęcego gnacika tylko pieron się na wszystkich tyłem wypiął i nie widać tego za fotach :lol:

Co do roślinek to ja zauważyłam, że w tym roku u mnie ta wiosna bardzo leniwa jest i przez to wszelkie roślinki także, a mi strasznie tęskno już za takim wybuchem wiosennego ożywienia :loveu: