NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Hejka Wszystkim :loveu::loveu::loveu: Ciesze się że tyle miłych opinii zebrała wiosenna fryz :lol: Ja to zawsze jak mam się obciąć to mam stresa. Ale powiem Wam, że normalnie "100kg" lżej na głowie mam teraz hi hi ;) nie mówiąc już o tym o ile szybciej myje się nowe kudełki, o ile szybciej się je rozczesuje i suszy :razz::p [FONT=Comic Sans MS]Teraz będziemy my oba czyli Futrzak i Futrzakowa ale jeszcze w starej długaśno kudełkowej wersji hi hi :evil_lol:[/FONT] Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]I znowu będziemy my oba ale już w nowej kudełkowej odsłonie, tym razem z przodu hi hi[/FONT] :p [FONT=Comic Sans MS] Koniec fotek Futrzakowej, bo co za dużo to nie zdrowo :eviltong:[/FONT] Quote
halgre Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [FONT="Times New Roman"][SIZE="4"]Jakie ładne wspólne zdjątka ... :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
łamAga Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ooooooooooooooooo kurcze ale fajne zdjęcia :lol: jednak dużo prawdy jest w powiedzeniu że pies upodabnia sie do swojego wlaściciela :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 dOgLoV napisał(a):Ooooooooooooooooo kurcze ale fajne zdjęcia :lol: jednak dużo prawdy jest w powiedzeniu że pies upodabnia sie do swojego wlaściciela :loveu::loveu::loveu::loveu: Że niby oba my poczochrańce kudłate jesteśmy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
łamAga Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 NATKA napisał(a):Że niby oba my poczochrańce kudłate jesteśmy hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahahahahhaa nie nie , macie podobne do siebie rysy "twarzy" , tak po polskiemu to podobni jesteście do siebie :evil_lol: Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 To nic mi teraz nie pozostaje jak drzewo genealogiczne przeszukać, może jakiegoś wilczego osobnika znajdę ;););) Quote
wiki4 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Ale z tym podobieństwem to prawda :lol: Miłej niedzieli :D Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ło żeście się baby uparły na to podobieństwo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]WIOSENNY KASZTANOWIEC[/FONT] :p Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]C. D. z poprzedniej strony[/FONT] ... Quote
Nikita89 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Aaa fajnie wyglądacie :) Zmiana dobrze robi,dodaje pewności siebie :D Dobrze zrobić ze sobą jakiś minimalny "porządek" ze sobą na wiosnę ;) A kasztanowiec pięknie pączki puszcza :) mam rozumieć że to oznacza definitywny koniec zimy.. Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Też tak to sobie tłumacze, że jak już kasztanowce budzą się do życia to zima poszła dobrze spać. Chociaż patrząc na tą chlapaczkę i zimnicę za oknem, to się zastanawiam co jest zgrane z tą wioną w tym roku :razz: Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]TROSZKĘ STATECZNEGO ARESIKA ...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... I TROSZKĘ SZALONEGO LAUFERKA :evil_lol:[/FONT] Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [FONT=Comic Sans MS]OD CZASU DO CZASU UDA SIĘ SFOCIĆ OBA NARAZ HI HI ;)[/FONT] Quote
Doginka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Obejrzałam wszystkie piękne foty:loveu: Fajnie do siebie pasujecie - Ty i Futrzak;-) Quote
Tengusia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 alez Lauferek wyrosl :loveu: a wy futrzakowie no slicznie slicznie :grins: Quote
Cavy Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 wiki4 napisał(a):Ale z tym podobieństwem to prawda :lol: Miłej niedzieli :D O tak, w pełni się zgadzam. :loveu: Super się razem prezentujecie, pasujecie do siebie. :cool3: Beagle przesłodki, dużo dość dorwał, a zdjęcia roślinek bardzo mi się podobają. :razz: Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No pewno , że lepiej myć , suszyć i czesać mniej włosów niż całą stertę :evil_lol: Przepięknie razem wyglądacie , a Aresisko słodkie , jak zawsze :loveu: Beagluś przesłodki , a kwiatuszki super :cool3: Quote
zuzolandia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 http://img163.imageshack.us/img163/6759/dscf3682r.jpg no prosze a mówią ze to JA jestem do Zuzoli podobna hihi witamy sie niedzielnie ;-) Quote
Doginka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Nie no ja nie widzę, żeby Futrzakowa miała kły, albo odstające uszy:diabloti::crazyeye: Quote
Tekla64 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 witam fryzura super, fotki super , futrzak nieziemski , Laufer wyrosl znowu[ ciekawe czemu mu futrzak pozwolil kosc obgryzac] moje kasztany juz troche wieksze, ale zdjecia piekne. u nas tez niektorzy wypalaja, i wiesz co, patrzac na te wypalone i obok na nie wypalone to te wypalone szybciej sie i piekniej zielenia, ale nie jestem za wypalaniem , za wiele roznistych stworzeni i zwierzatek ginie Quote
NATKA Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [quote name='Cavy']O tak, w pełni się zgadzam. :loveu: Super się razem prezentujecie, pasujecie do siebie. :cool3: Beagle przesłodki, dużo dość dorwał, a zdjęcia roślinek bardzo mi się podobają. :razz: Ooo żesz i Ty też z tym podobieństwem hi hi :evil_lol:;) A jak się kwiatuszki podobają to cóż na minka ma znaczyć :razz: [quote name='bianka19']No pewno , że lepiej myć , suszyć i czesać mniej włosów niż całą stertę :evil_lol: Przepięknie razem wyglądacie , a Aresisko słodkie , jak zawsze :loveu: Beagluś przesłodki , a kwiatuszki super :cool3: Oj lepiej, o wiele lepiej :lol: Następna co jej się kwiatuszki podobają i dziwną minkę dała :cool3: [quote name='zuzolandia']http://img163.imageshack.us/img163/6759/dscf3682r.jpg no prosze a mówią ze to JA jestem do Zuzoli podobna hihi witamy sie niedzielnie ;-) He he to jest nas więcej upodobnionych do czterołapych kudłatych :evil_lol:;) [quote name='Doginka']Nie no ja nie widzę, żeby Futrzakowa miała kły, albo odstające uszy:diabloti::crazyeye: Po tylu komentarzach o podobieństwie to kurka co by te uszy i kły przez noc nie wyrosły :p [quote name='Tekla64']witam fryzura super, fotki super , futrzak nieziemski , Laufer wyrosl znowu[ ciekawe czemu mu futrzak pozwolil kosc obgryzac] moje kasztany juz troche wieksze, ale zdjecia piekne. u nas tez niektorzy wypalaja, i wiesz co, patrzac na te wypalone i obok na nie wypalone to te wypalone szybciej sie i piekniej zielenia, ale nie jestem za wypalaniem , za wiele roznistych stworzeni i zwierzatek ginie Ares kość pozwolił obgryzać małemu bo sam miał też cielęcego gnacika tylko pieron się na wszystkich tyłem wypiął i nie widać tego za fotach :lol: Co do roślinek to ja zauważyłam, że w tym roku u mnie ta wiosna bardzo leniwa jest i przez to wszelkie roślinki także, a mi strasznie tęskno już za takim wybuchem wiosennego ożywienia :loveu: Quote
Recommended Posts