Doginka Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 A ja tak szybciutko wpadłam tylko na te śliczne portreciki:loveu: Dobranoc:hand: Quote
NATKA Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Futrzaki powróciły z nową porcją fotek [/FONT]:p Quote
łamAga Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 piękny futrzasty :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Witam :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT="Georgia"]Smutna ta historia o szczeniakach ...:-([/FONT] Quote
Nikita89 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale mu do twarzy w takim tle ^^ Taaki wilczasty się wyłania :D Quote
Cavy Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ale on świetnie wygląda w takim plenerze :D :D :loveu: Quote
Doginka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na foteczkach jeszcze brakuje zieleni, ale to już niedługo;-) Chociaż w Wawce już zielona trawka rośnie:lol: Quote
halgre Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='Doginka']Na foteczkach jeszcze brakuje zieleni, ale to już niedługo;-) Chociaż w Wawce już zielona trawka rośnie:lol: [FONT="Georgia"]U nas jeszcze nie widziałam :shake: Jedynie stare, brudne trawsko :evil_lol: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='QQk']Na początek zaznaczam: JESTEM PRZECIW PSEUDO-HODOWCOM! A teraz inna strona medalu. Jamnik moich rodziców - 1980 rok urodzenia - rodowód taki, że Radziwiłł mógłby pozazdrościć, a ten biedny psiak żył tylko 7 lat i non stop chorował. Nie pamiętam dokładnie na co, robiło mu się coś na główce i żadne leczenie nie pomagało - na mój dzisiejszy rozum, mimo rodowodów i innych papierów ta pani, od której moi starzy kupili pieska była pseudo-hodowcą. Jak przeglądam strony hodowli, podobają mnie się zapisy typu: "zastrzegamy sobie prawo wyboru DS dla naszych szczeniaków". Może to tylko bajer ale mam nadzieję, że nie. Jak żonka wyrazi zgodę na drugiego potwora to będzie to na 100% z prawdziwej hodowli :) To ze rodowodowy nie gwarantuje nam ze dozyje poznej starosci w pełnym zdrowiu to fakt . r=r daje nam jedynie pewnosc 100% ze taki np shih tzu to shih tzu a nie shiztopodobne stworzenie . pisząc o ludzkiej głupocie mialam raczej na mysli to ze ludzie na wlasne życzenie wchodzą 2 a nawet 5 razy do tej samej rzeki czyt ..kupują psiaki u tego samego pseudo od którego wczesniej pierwszy lub drugi szczeniak zakupiony padł przedwczesnie .. witankoo;-) ..http://img696.imageshack.us/img696/6872/dscf3175q.jpg jesienne fotki wiosną ;-) hihih pozdrowionka ;-) Quote
NATKA Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Wiecie co, cierpliwości mi już brakło, Mozilla mi padła, trzeba chyba na nowo wgrywać, a IE już mnie do furii doprowadza. Pisać się nie da, cytować się nie da wrrr ... Co najważniejsze to bardzo Wam dziękuję za odwiedzinki :loveu::loveu::loveu: Wiosnę u mnie czuć, słoneczko świeci ale jeszcze troszkę czasu minie zanim trawka się zazieleni. Na razie trawa się czerni, bo ją wypalili jakieś zdolniachy :razz: Beaglowo-szpicowy duet ma "kryzys" :mad: Moje wilczysko ostatnio przeprowadziło Laufrowi przyspieszony kurs wychowawczy z racji skończonych 7 miesięcy. Ogólnie przemaglował małego okrutnie na szczęście tylko siłowo bez użycia zębisków. Najwidoczniej Ares doszedł do wniosku, że czas młodemu pokazać kto tu rządzi :diabloti: A póki co ogłaszam, że sezon polować na gryzonie został otwarty. Także teraz każdy spacer to wyszukiwanie myszy, kretów i innych żyjątek w celu unicestwienia :evil_lol: Quote
NATKA Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Pełne skupienie pogromcy gryzoni hi hi ;) Quote
NATKA Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Poobserwować tereny spacerowe też trzeba :p Quote
NATKA Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Nie, mały jest bardzo spokojny ale jak się ma szpica w domu to już gorzej sprawy wyglądają hi hi :evil_lol: Ares zwyczajnie Laufra zaczął ustawiać, nie robi mu krzywdy ale groźnie to wygląda :razz: Quote
halgre Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/3414/dscf3335ot.jpg - [FONT="Georgia"]ale przystojny gość :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Izabela124. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Cześć wam :) Ale miałam nadrabiania. Widziałam jak Ares rośnie i się zmienia, widziałam duużo fotek. Historie były wzruszające i fajnie się je czytało. A najbardziej cieszę się z tego, że Ares jest już zdrowy! Pzdr. Quote
NATKA Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]POLOWANIE NA LEŻĄCO ;););)[/FONT] Quote
NATKA Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 [FONT=comic sans ms]Z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych życzę Wam wszystkiego najlepszego !!![/FONT] Quote
Recommended Posts