Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Na foteczkach jeszcze brakuje zieleni, ale to już niedługo;-)
Chociaż w Wawce już zielona trawka rośnie:lol:
[FONT="Georgia"]U nas jeszcze nie widziałam :shake:
Jedynie stare, brudne trawsko :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='QQk']Na początek zaznaczam: JESTEM PRZECIW PSEUDO-HODOWCOM!
A teraz inna strona medalu. Jamnik moich rodziców - 1980 rok urodzenia - rodowód taki, że Radziwiłł mógłby pozazdrościć, a ten biedny psiak żył tylko 7 lat i non stop chorował. Nie pamiętam dokładnie na co, robiło mu się coś na główce i żadne leczenie nie pomagało - na mój dzisiejszy rozum, mimo rodowodów i innych papierów ta pani, od której moi starzy kupili pieska była pseudo-hodowcą. Jak przeglądam strony hodowli, podobają mnie się zapisy typu: "zastrzegamy sobie prawo wyboru DS dla naszych szczeniaków". Może to tylko bajer ale mam nadzieję, że nie. Jak żonka wyrazi zgodę na drugiego potwora to będzie to na 100% z prawdziwej hodowli :)

To ze rodowodowy nie gwarantuje nam ze dozyje poznej starosci w pełnym zdrowiu to fakt .
r=r daje nam jedynie pewnosc 100% ze taki np shih tzu to shih tzu a nie shiztopodobne stworzenie .
pisząc o ludzkiej głupocie mialam raczej na mysli to ze ludzie na wlasne życzenie wchodzą 2 a nawet 5 razy do tej samej rzeki czyt ..kupują psiaki u tego samego pseudo od którego wczesniej pierwszy lub drugi szczeniak zakupiony padł przedwczesnie ..

witankoo;-)

..http://img696.imageshack.us/img696/6872/dscf3175q.jpg

jesienne fotki wiosną ;-) hihih

pozdrowionka ;-)

Posted

Wiecie co, cierpliwości mi już brakło, Mozilla mi padła, trzeba chyba na nowo wgrywać, a IE już mnie do furii doprowadza.
Pisać się nie da, cytować się nie da wrrr ...

Co najważniejsze to bardzo Wam dziękuję za odwiedzinki :loveu::loveu::loveu:

Wiosnę u mnie czuć, słoneczko świeci ale jeszcze troszkę czasu minie zanim trawka się zazieleni. Na razie trawa się czerni, bo ją wypalili jakieś zdolniachy :razz:

Beaglowo-szpicowy duet ma "kryzys" :mad:

Moje wilczysko ostatnio przeprowadziło Laufrowi przyspieszony kurs wychowawczy z racji skończonych 7 miesięcy. Ogólnie przemaglował małego okrutnie na szczęście tylko siłowo bez użycia zębisków. Najwidoczniej Ares doszedł do wniosku, że czas młodemu pokazać kto tu rządzi :diabloti:

A póki co ogłaszam, że sezon polować na gryzonie został otwarty. Także teraz każdy spacer to wyszukiwanie myszy, kretów i innych żyjątek w celu unicestwienia :evil_lol:

Posted

Nie, mały jest bardzo spokojny ale jak się ma szpica w domu to już gorzej sprawy wyglądają hi hi :evil_lol:

Ares zwyczajnie Laufra zaczął ustawiać, nie robi mu krzywdy ale groźnie to wygląda :razz:

Posted

Cześć wam :)
Ale miałam nadrabiania. Widziałam jak Ares rośnie i się zmienia, widziałam duużo fotek. Historie były wzruszające i fajnie się je czytało. A najbardziej cieszę się z tego, że Ares jest już zdrowy!
Pzdr.