Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka Wszystkim

Normalnie to dogo mnie do furii doprowadza, żeby się w ogóle zalogować to graniczy z cudem a żeby wysłać post to już jest prawdziwy cud wrrr :angryy::angryy::angryy: no to się trochę wyżaliłam :cool3:

W czasie naszej nieobecności na dogo zaliczyliśmy z Areskiem dwie wizyty u weta i muszę przyznać, że oczko naprawdę fajnie wygląda :multi::multi::multi:

Ten mój Futrzak ma zerowy poziom stresu u weta - to jest chyba jedyny czworonożny pacjent, który na siłę pcha się do gabinetu hi hi :evil_lol: i na dzień dobry siada przed panią wet do badania oczka, po czym wygodnie rozkłada się na podłodze i wysępia smaczki i głaskanko. Na jednej wizycie to nawet psisko nie zarejestrowało, że dostał zastrzyk - a zastrzyk był domięśniowy :crazyeye: no ale Arsek był tak zasłuchany w komplementy które mu prawiły panie wet, że po prostu na takie pierdoły jak kucie doopki nie zwrócił uwagi :p

A tak się psisko do relaksowuje w domu po wizytach :grins::grins::grins:

Raz ciachową kosteczką ...

Posted

witam wiatm
dawno jakos nic nie slyszalam o was , ale ciesze sie bardzo ze u was juz po chorobskach , twoje futrzaste nie jest jedynym co to bez stresu do wetow , moje wszystkie zawsze podchodzily z wielkim spokojem do wszelkich zabiego, ino Hektor z uwaga sledzil co mu bedzie robione i potrafil okazac dezaprobate hihihi
zdjecia i futrzak.... jak zwykle cudno patrzec na niego

Posted

[quote name='Darianna']Ale Ty rozpieszczasz tego futrzatego ;)
Chyba czasami aż za bardzo :oops:

[quote name='bety']Dzielny chłopak, no tak ale jak mu tak wszyscy dogadzają to mu nie wypada być tchórzem. :)
Pzdr
Na pewno jest w tym sporo racji hi hi ;)

[quote name='Cavy']http://img30.imageshack.us/img30/309/dscf2379b.jpg
mhm, ale pyszne! :D

Super wygląda na tym zielono żółtawym tle. :loveu:

Dziękuję :lol:

[quote name='Tekla64']witam wiatm
dawno jakos nic nie slyszalam o was , ale ciesze sie bardzo ze u was juz po chorobskach , twoje futrzaste nie jest jedynym co to bez stresu do wetow , moje wszystkie zawsze podchodzily z wielkim spokojem do wszelkich zabiego, ino Hektor z uwaga sledzil co mu bedzie robione i potrafil okazac dezaprobate hihihi
zdjecia i futrzak.... jak zwykle cudno patrzec na niego
Wiesz dla mnie podejście Aresa do weta to bardzo miła odmiana, bo poprzedni psiak chociaż nie wiele większy od pinczera to miał na sumieniu palce wielu wetów :diabloti: - ogólnie suczka gryzła każdego obcego, który chciał ją dotknąć, a już najgorzej reagowała na wetów - straszna zadziora z niej była ale i tak była przekochana :loveu:

Posted

Wow dogo całkiem nieźle dzisiaj działa to jeszcze wkleję foteczki z leśnego spacerku ;)

Spacerowałem sobie po lesie aż tu nagle ...

... świat się znowu zaczął robić biały i ja też :crazyeye: