Jump to content
Dogomania

Futrzak Smolinosek i przyjaciele ;-)

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre']http://img404.imageshack.us/img404/6574/dscf1775.jpg - w takiej pozie najlepiej się odpoczywa

Dokładnie tak :shiny:

[quote name='Vlk']http://img69.imageshack.us/img69/6624/dscf6352f.jpg :D :D :D no nie mogę, nic więcej nie napiszę, bo padłam :D:D:D

On też padł :grins:

[quote name='Sallcia']jakie kochane , słodkie :loveu:

Witanko, dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy ponownie :):):)

[quote name='Maks i Spark']Cześć Futrzaku :)

A.

Cześć :hand:

[FONT=Comic Sans MS]ZIMOWO ...[/FONT]

Posted

[quote name='Tekla64']Witam
nie bardzo w temacie wiec krotko czy wszystko u was juz dobrze?????
no czymzes bidnego futrzaka az tak wykonczyla????

A spacerkiem się oba wykończyliśmy ;)

Teraz to już u nas dobrze ale sporo strachu i nerwów było co nie miara.
Aresek ma chorą rogówkę - właśnie jesteśmy w trakcie leczenia ale już najgorsze mamy chyba za sobą :smile:

Pozdrawiam serdecznie :loveu:

bajka
http://img210.imageshack.us/i/dscf1807q.jpg/

muszę się do naszego lasu wybrać, może w sobotę i też pofocić.....
Naprawdę warto, chociażby dla relaksiku co by popatrzeć jak śliczny potrafi być świat wokół nas :lol:

Posted

NATKA napisał(a):

Naprawdę warto, chociażby dla relaksiku co by popatrzeć jak śliczny potrafi być świat wokół nas :lol:

tak, ale tej zimy to mam już serdecznie dość :shake::mad:

Posted

Cześć!
Zdrówka życzę jak zwykle!
Fajne zimowe foty ale za oknem wiosna. Wszystko płynie, słońce świeci ale nie ma szans by się z pracy urwać.
Mam nadzieję, że to już koniec tej cholernej zimy.

Posted

pociesz sie ze nie tylko u ciebie tak buro!!!!
u mnie jakies zapyziale slonec\zko sie na chwile pokazalo i tyla za to swiat zaczal byc brzydki,ciezki mokry snieg,caly brud wuszedl na wierzch, z dachow [moich przynajmniej] spadaja lawiny, kaluze sie porobily na taflach wczesniej rozpuszczonego sniegu, nie ma gdzie odplywac bo ziemia zmrozona.
cale szczescie ze i u ciebie i u mnie zdrowotnie czworonogom juz calkiem dobrze i bez wielkich obaw .

sciskam

Posted

Się nie przejmujcie , już na dobre idzie wiosna :lol: ja w każdą zime muszę się przewrócić no i dzisiaj ide sobie z badań , źle stąpnęłam no i bach , leżałam jak długa :angryy: no więc gleba zaliczona i zima może spokojnie uciekać :evil_lol:

Posted

Oby tak było jak mówisz i co by to wszystko szybko stopniało, bo takiego dziadostwa na dworze jak jest teraz to ja nie cierpię ....

[FONT=Comic Sans MS]POGROMCA ORZECHÓW[/FONT]

Posted

kurcze jak on z pycha i pozy przy rozgryzaniu orzechów jest do Yrsy podobny :D :D
a ja kocham zimę, zaś to co teraz jest na dworze przyprawia mnie o senność i chęć zakopania się z psami pod kołdrą. Ale co z tego, jak czasami trzeba iść pobiegać z futrami albo coś... ;D

Posted

Natka ...wiosna na sto procent idzie bo futro mi się sypie:eviltong:...jeszcze umiarkowanie, ale waciaki zrzuca...a na to co za oknem przymykam oczy...no a potem czuć jak w coś wdepnę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: